Lucek 4 417 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) to ja dziekuje xD sa szybsze auta co mniej pala, no ale RX-8 ladna jest ^_^ Pewnie ze sa, ale mi sie RX-8 niesamowicie podoba A i cena jest znosna, tym bardziej ze w przyszlym roku wychodzi wersja po liftingu i ceny tych obecnych powinny jeszcze troche spasc ile to ma do 100km/h ? ~6,40s Edytowane 17 Września 2008 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 kiedy wankle diesel? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 W helikopterach chyba coś takiego było już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 ~6,40s to lipa ze tak powiem; ale ja zawsze patrze na osiagi bo to dla mnie sie liczy moje zdanie jest mocno subiektywne moj golf pali max 15/100 i jest niecala sek. wolniejszy do 100, a ja biedny student to musze miec cos co malo pali 8) ale juz mysle nad zmiana na cos innego (GSI ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 to lipa ze tak powiem; ale ja zawsze patrze na osiagi bo to dla mnie sie liczy moje zdanie jest mocno subiektywne jest ladna, dobrze wyposazona i wyroznia sie z tlumu "passatow" - to mi wystarczy zreszta sam wyglad, ahhh ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 jest ladna, dobrze wyposazona i wyroznia sie z tlumu "passatow" - to mi wystarczy zreszta sam wyglad, ahhh ;] hehe no to widzisz cenisz zupelnie co innego niz ja dla mnie auto nie musi byc ladne (poza tym kazdy ocenia inaczej, mi np. podobaja sie klasyki) nie potrzebuje wyposazenia (wg. mnie zbedna masa, "prawie" kazde auto ktore mialem nie mialo bajerow typu: wspomaganie, elektryka, skora; [pisze "prawie" bo w 205 GTI mialem-wspomaganie, skore, el. szyby ] w sumie to moj wlasny wybor auto ma byc jak najlzejsze) a z wyroznianiem to wole zeby sie wyroznialo wlasnie tym ze bedzie szybki ale jak beda "misiaki" szukaly mojego auta to zeby bylo pare takich w miescie co utrudni im ich zadanie 8) podsumowujac: kazdy lubi cos innego (ale kopa musi miec ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 no widzisz, mi np w mojej 323f przeszkadza brak klimy, wspomagania, el szyb itp bajerow Podsumowanie wlasciwe ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 849 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Gdzie tak właściwie w polsce można serwisować samochody z wanklami? :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 najlepiej w mazdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 no to trzeba miec duzo $$$$ na serwis 'that sucks' chociaz moze nie jest to taka kosmiczna technologia i moza samemu cos robic ale znajac nowe auta bez kompa nic sie nie zrobi wiec tez zle stare auta sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) A co tam serwisować? Tłok jeden w środku, reszta to już praktycznie to samo, silnik się nie psuje, jak się zepsuje to już kaplica, bo pewno awaria równa się pęknięciu bloku, albo uszczelki (a uszczelki to nawet pan miecio da rady wymienić), reszta tak jak mówie, to samo co w innych autach czyli; zawiasy, hamulce itp. Autko jak najbardziej zaj.ebiste, i nawet ładne (ja jednak wole włoskie auta, i nic tego nie zmieni ale...) drzwi tylne, sprytnie ukryte, ogólnie ładna sylwetka, troche mięśni ma, jest po prostu zaj.ebistym autkiem, jak kogoś stać to nie ma co się czaić a tylko brać. (...) ale znajac nowe auta bez kompa nic sie nie zrobi wiec tez zle stare auta sa lepsze No właśnie jak ktoś chce nowsze auto to i tak wszystko sterowane przez kompa także, ASO albo jakiś inny DOBRY warsztat pozostaje każdemu, nie zależnie czy ma WANKLA, DIESLA czy może hybrydę jakąś. EDIT: A chyba nie trzeba mówić, że jednak nowe auto to jednak nowe auto? Edytowane 17 Września 2008 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Moje dziecięce marzenie. Nadal aktualne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Normalnie chyba jedyny 'amerykanin' który tak naprawdę jest piękny i bardzo chciałbym go mieć DODŻ WAAAAAAAJPEEEERR FTW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 True, true Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 no vajpa jest elegancki. 'nieco' powyzej 100 tys. mozna sie za takim rozgladac, i poza faktem ze nie jest w ogole praktyczny to jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) I pomyśleć że ma tyle lat Kilka lat temu jak ojciec był w Ameryce mówił że za wajpera trzeba było wyłożyć koło 70k$ . Teraz nie wiem ile stoi. Edytowane 17 Września 2008 przez canabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 A co tam serwisować? Tłok jeden w środku, reszta to już praktycznie to samo, silnik się nie psuje, jak się zepsuje to już kaplica, bo pewno awaria równa się pęknięciu bloku, albo uszczelki no egzemplarze z 2003-2004 mialy taka wade, ze puszczaly uszczelki i pekal blok = silnik do wymiany. Na szczescie w egzemplarzach z kolejnych lat udalo sie to wyeliminowac ;] Dzisiaj przy okazji ubezpieczania mojej obecnej furki zgadalem sie z wlascicielem punktu o rx-8 i okazalo sie, ze ma taki samochod, i tak jak wszyscy... "jesli pasuje Ci spalanie to bierz" Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 moj samochod marzen taki jeszcze z dziecinstwa najlepszy Muscle Car wyprodukowany przez... Australijczykow !!!! wg. mnie lepszy niz Mustang, Challanger, Viper czy co tam sobie kto inny wymysli FORD FALCON XB GT Coupe znany z Mad Max'a (ale ja bym chcial zeby doladowanie bylo na serio a nie tylko atrapa ktora swiszczy ) wymiata :twisted2: Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 co do viper'a to fakt, sliczne auto. minus taki, ze byle go,wno do tego samochodu kosztuje majatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Sam samochód tani nie jest, więc wiesz jak Cie stać na Vipera to raczej na te byle gówna też, tak myśli napewno Dodge ;] Poza tym ten Australijski Ford jest okropny, ale mam pytanie czy NAD maską jest tam wałek rozrządu? Czy co to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 sprezarka mechaniczna napedzana za pomoca paska, ze sprzeglem magnetycznym to nie jest rozrzad a Falcon jest super :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Aha, no bo zawsze mnie zastanawiało co im tam wystaje ;] fenks Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Sam samochód tani nie jest, więc wiesz jak Cie stać na Vipera to raczej na te byle gówna też, tak myśli napewno Dodge ;] no wlasnie trafiaja sie takie kwiatki, ktore nie maja co do gara włożyć, biora jakiegos wypasa na kreske w banku, a jak przychodzi podjechac na stacje, albo cos naprawic to im sie oczy otwieraja szczegolnie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 moj samochod marzen taki jeszcze z dziecinstwa najlepszy Muscle Car wyprodukowany przez... Australijczykow !!!! wg. mnie lepszy niz Mustang, Challanger, Viper czy co tam sobie kto inny wymysli FORD FALCON XB GT Coupe znany z Mad Max'a (ale ja bym chcial zeby doladowanie bylo na serio a nie tylko atrapa ktora swiszczy ) wymiata :twisted2: Wstydziłbym sie takiego samochodu. Wygląda jakby był zrobiony z plastyku. Ale przeczuwam że wrzuciłeś go dla beki Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Wstydziłbym sie takiego samochodu. Wygląda jakby był zrobiony z plastyku. Ale przeczuwam że wrzuciłeś go dla beki no jest troche przesadnie zrobiony ale w serii jest spoko a plus sprezarka to ma 600KM z poj. 5.8 wiec jak na muscle cara to niezle ale szczerze wolalbym Skylina GTRa R34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi