Skocz do zawartości

Marilyn Manson

Featured Replies

Opublikowano

Nowa płyta Heaven Upside Down kopie jaja okrutnie. Ciężar i brud wręcz się z niej wylewa. To jest to za co cenię Mansona. Pale Emperor zdeklasowany w każdym calu, na dobrym sprzęcie realizacja po prostu urywa głowę.

Edytowane przez Absolem

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mansona uwielbiam nie tylko za muzykę, ale za całą ideologię, której nie chce mi się tu przytaczać. Świetny artysta, i tyle.

• Jakby od tego zdechł dostałby nagrodę Darwina XD

• Nowa płyta Heaven Upside Down kopie jaja okrutnie. Ciężar i brud wręcz się z niej wylewa. To jest to za co cenię Mansona. Pale Emperor zdeklasowany w każdym calu, na dobrym sprzęcie realizacja po pros

Opublikowano

Nowy ma tytuł 'Heaven Upside Down' a nie 'Say10'.

Posłuchałem ze dwa razy, może być.

Opublikowano

Nowy ma tytuł 'Heaven Upside Down' a nie 'Say10'.

Posłuchałem ze dwa razy, może być

Oczywiście masz racje. Fixd. Zapadł mi w pamięć pierwotny tytuł pod jakim miała być wydana.

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

Manson w tym samym dziale co foo  fighters xD

Myślę że to jest skandal.

Opublikowano

Chyba Ty!!!111

no chyba jednak ty paweł, z kolegą

o, przepraszam, zmieniło się trochę. Z kolegami jednak. Myślałem, że słuchacie metalu. No, ale rozumiem te trendy, spoko ;)

Edytowane przez Okie from Muskogee

Opublikowano

A czy ja tam wyżej napisałem, że jestem fanem Mansona?

Nie. Jak wychodzi nowy album to przesłucham ze 2-3 razy i wracam do słuchania lepszych rzeczy.