Dabman 104 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Właśnie przeglądam gamespot, i natknąłem się na snowboard sygnowany imieniem oraz nazwiskiem najlepszego ridera w half-pipe. Na temat gry nie wiadomo za wiele ( trailer i interview ) Nie wiemy czy to będzie symulator, czy arcade. W każdym bądź razie alternatywa dla Amped3 który w przeciwieństwie do pierwszej/drugiej części jest arcadówką. Wiecej tutaj: http://www.gamespot.com/xbox360/sports/sha...=result;title;2 nawet jest gameplay http://www.gametrailers.com/game/6789.html Czekam z niecierpliwością, a jak Wy? Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 (edytowane) Narszcie coś w tym temacie się ruszyło, na dodatek freeridowo O ssx 4 głucho, amped 4 to samo. Mam nadzieje, że ta gra będzie dla snowboardu tym czym skate. dla skateboardingu. Obaczym Edytowane 5 czerwca 2008 przez massmedia Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 widzialem filmy wczoraj. nie wie, czy mi umknelo, czy podali kto to robi? a sama gra? pierwsze wrazenie slabe. wjeje nuda, ze az strach. ale faktycznie niewiele mozna na razie powiedziec, a ze zarowno snowboard jak i gry o ekstremalnych sportach uwielbiam - czekam na wiecej info. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Gra hula na silniku Assasyna ;]. No jesli oswietlenie bedzie takie fajne i animacja postaci jak w poprzedniej grze od UBi to ja już mówie tej grze tak, uwielbiam ten sport :] Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 No i najważniejsze, system tricków. Jak zrobią Arcade'owy jak w SSX to jestem na tak. Choć z drugiej strony tęsknię za kosmosem jakim był Coolboarders 2 (L1+L2+R1 póść L2 wciśnij R2 póść L1 wciśnij L2...) Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 ja tam nie chcę erkejdowych zajawek, ja chcę rezurekcji systemu z Amped2 a Coolboarders miało syfiasty system a jak w grze nie będzie ciekawych zadań i fizyki to przegrali (niby o tym mówili ale jakoś nie było widać dobrej fizyki) Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Własnie!! Kto jest Developerem tej produkcji? Też bardzo lubie snowboard, bo z serią SSX na PS2 spędziłem długie godziny grając z bratem Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Tak trudno wpisać Shaun White Snowboarding w Google? Drugi wynik od góry : Ubisoft Montreal Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Ile to ja czekałem na jakiś nowy snowboard!!!! Nareszcie będzie w co pograć Teraz tylko czekać..... Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Mam nadzieje ze bedzie wiecej tricków niz te 2 graby na filmiku. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 odkopuje temat : ) Prezentacja multiplayera Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Fajnie , tylko szkoda że nie jest to prezentacja gameplaya. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Cierpliwości. Po śmierci serii SSX coś musi wyjść dobrego. A jako, że "robią się" dwie gry traktujące o śnieżnym szaleństwie (nie, nie, nie chodzi o puder do nosa...) to tylko należy zacierać rączki. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 jak by ktos juz mial to niech napisze czy dobre bo nie wiem czy lykac Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 na eurogamer.net 4/10 Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 4/10 ?? Myślałem że wyjdzie co najmniej porządna gierka, a tu crap?? Jest jakaś szansa na wydanie demka? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 GameTrailers dało 7.9 -> video recka a VideoGamer dał 6.0, więc może nie jest tak źle Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Kolejny nie-SSX okazuje się crapem. Można było to przewidzieć. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 Jeśli ktoś porównuje wszystkie gry snowboardowe do SSX ( Amped1 i 2, które były bardzo dobrymi symulatorami, 3jka to taki ot. ssx... ) to nie ma co się dziwić że gra jest "słaba" Ampet to arkejdowka całą gębą, ależ ileż można, w końcu skończyła się ta seria... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) Kolejny nie-SSX okazuje się crapem. Można było to przewidzieć. Grałeś w pełną wersję czy swoją opinię wyrażasz na podstawie jednej (na razie) słabej oceny? Edytowane 17 listopada 2008 przez Kroolik Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Giere mam od soboty, dawno nic mnie tak nie wciagneło dlamnie giera super lubie sporty zimowe, bez zadnych bajeranckich trików itp, od początku mamy odblokowane wszystkie góry ,gra sie bardzo przyjemnie lekko puntky dostajemy za styl jazdy, to co bylo w recenzji IGN ze trudno zaliczyc glebe to chyba poprawili , faktycznie niema zmian atmosferycznych ale co jest to najlepszy next-genowy snowbord! to jak zjedziemy i jaka trase wybierzemy zalerzy odnas niesa one tak jak w ssxie on tour "przymusowe".Jak cos pominiemy to zchodzimy z deski i wracamy to jest ekstra:)a nie respawn i od poczatku. Dziwi mnie mała popularność gry pewnie mieli gorsza kampanie reklamową.. dlamnie lepsza niz mirrors edge .Polecam naprawde giere, a zabawa sie zaczyna jak zaczynamy gre z ludzmi bo niektóre eventy sa tylko do multipla.Polecam Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 po pierwsze: popracuj nad składnią zdania (stylistyka) po drugie: najlepszy next-genowy snowboard, bo nie ma kolejnego Amped czy SSX (w sumie to nic nie ma) po trzecie: mała popularność gry, bo dopiero miała premierę oraz zauważ, że ostatnio wyszło kilka killerów (Fallout, Fable, GoW, Far Cry, ME, L4D) i ludzie nie mają kasy/czasu po czwarte: napisz coś więcej, na jakich przyciskach bazuje system trick'ów? Są manuale? Ile osób na stoku, jakie tryby multi itd. Cytuj
Arekcore 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 System trick’ów.....No ja czuje ze ta gra to takie robienie „skate” tylko w wersji snow....... trochę w nią pograłem.. ale jest teraz tyle za(pipi)istych tytułów że grę pewnie ogarnę za jakiś czas..... nie jest najgorzej choć spodziewałem się troszkę więcej od tego tytułu............... no i brakuje tu rewelacyjnego systemu kamer jaki jest oczywiście w zacnym „skate”..... Myśle że warto poczekać i kupić sobie tą gre jak już będzie tańsza...... nie jest to tytuł żeby kupować z wypiekami w dniu premiery, no i przede wszystkim trzeba choć w jakiś znikomym % lubić ten sport Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Druga gałka(prawa) analogowa odpowiada za triki i przesuwamy ją w odpowiednim kierunku mozemy tez wcisnąć dałke i inny manewr otrzymujemy,jadąc po stoku i wykonujac ruchy przud tył wykonuje sie cos jak manuale.Co do multiplayer'a na stoku jest 16 chyba osób ale jak zaczynaky jakis event np king of the hill lub zwykły wyścig to jest 8 , sa jeszcze tryby freestyle . Tej gry niem co poruwnywac do SSX , to tak jak Skate i Tony Hawk ,jedno stawia na realizm. Obecnie na x360 gram tylko w to i GoW2. Ta giera poprostu trafia do mnie przyjemny styl ,odstresowuje Cytuj
Gość Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Jak gra jest 3xPL, a dash mam po angielsku, to bede mial gre w tym jezyku? Jest jego wybor? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi