qb3k 946 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Z tego co pamiętam to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ej, znalazlem wszystkie monety i przeszedlem Triple Slam na 1 miejscu. Co teraz dalej mam robic?? slyszalem o jakis ultimate chalenge i o wyzwaniu z shaunem ale nie wiem gdzie mam pojechac... jak ktos moze to niech pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 sorki za 2 posty z rzedu, ale nie wiem gdzie mam teraz jechac zeby walczyc z shaunem pomoze ktos?? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Najbardziej pomocną stroną jest www.gamefaqs.com Poszukaj na ichnim forum albo w FAQach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi