Lain 107 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 do założenia tematu mnie Rajner natchnął (Twój fejm wzrósł własnie +30). Wklejacie zdjęcia. chwalcie się. [; 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) nie jestem dresem jakby co Edytowane 6 Czerwca 2008 przez rajnerGT Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ja też nie ;P http://img212.imageshack.us/img212/834/audi1gy4.jpg http://img366.imageshack.us/img366/5196/audi2ek8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nie ma sie czym chwailić ale jestem zadowolony z mojego wozu. Pomimo tego, że jest w wieku wiekszości forumowiczów to jeszcze w miaro swierzo wygląda i co najwazniesze kula sie do przodu. Najwieksza zaleta jest ekonomiczny silnik 1.9d który spala 4-6l. A no i nie jestem dresiarzem Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 tak jak pisalem wczesniej, wrzucam wersje aktualna. dopiero co myta megawypasow nie ma ale tez nie wstydze sie tego ze sam zarobilem i kupilem sobie samochod taki jak chcialem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 jak ktos napisze, ze pedalski albo kobiecy to sobie stad pojdzie <_< brudna. auto otrzymane w prezencie, sam raczej bym takiego nie kupil. jezdzi sie w miare dobrze, 106 PS nie powoduje strachu w oczach przy wyprzedzaniu, jest ok. w zeszlym tygodniu smigalem tym: stary, ale jary. wg mnie wiecznie ladny model. niestety, w baku siedzi mały głód, ktory wpi,erdala wiadra benzyny i plan o aucie na wakacje nie wypalił :f. Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) jak ktos napisze, ze pedalski albo kobiecy to sobie stad pojdzie <_< A tak nie jest? ;] Swoją drogą, niezły prezent. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez FLooK Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 moje GTI :imprezka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Renegat 0 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Czarne fele jakoś nie bardzo pasują do białego auta. Albo raczej do białego golfa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Dlatego radzimy kierowac w czarnym swetrze. Ja bym wstawil biale opony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 niedlugo te fele dostana czerwnoy rant i bedzie troche lepiej a tak jest dobrze, bo jakbym zrobil je na bialo albo polerka to bym chyba je myl codzien zeby dobrze wygladaly (szybko sie brudza i ciezko sie czysci niektore miejsca <_< ) ew. jak bedzie gotowka to kupie felgi Pirell 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Renegat 0 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 O włacha. Czarne, ale ranty czerwone. To już lepiej pasuje. Albo białe ranty, ale to już musiałbyś zobaczyć jak wygląda, bo zdają się takie nijakie jak sobie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 ja tam na Twoim miejscu juz za duzo bym w niego nie inwestowal ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) hmm a to dlaczego ?? lubie MK2, nie jest drogi w utrzymaniu(czesci) co prawda pali swoje (srednio 10/100, przy mojej nodze 12 a czasem potrafi 14) no ale za te pieniadze ciezko kupic cos rownie szybkiego 8) wiem ze wiekszosc uwaza golfa za lipe, ale mogliby odrozniac zwykle wersje (C, CL, GL czy nawet GT) od GTI bo powiem szczerze ze tylko te modele z tymi trzema literkami mnie interesuja Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Alec Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 wiadomo, gti to inna bajka. porownanie do innychh wersji to profanacja ; ). w sumie sam znasz najlepiej swoje auto, wiec wiesz czy oplaca sie dalej w nie ladowac kase czy nie. po prostu na zdjeciu jakos tak niespecjalnie wyszedl, nie dbasz o niego :idea: . Cytuj Odnośnik do komentarza
Renegat 0 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No mówię, jakieś kołpaki spinnery, leksusy na tył, brewki z przodu i auto wygląda jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 heheh Kubaa ja mam go miesiac dopiero a nie wiem czego ty oczekujesz od tego auta zeby jakos wystrzalowo wygladalo ? ja nawet nie chce takiego auta, wazne ze jest szybki dla mnie to sie liczy a wyglad jest tez OK bo to seria, ma swoje lata (rocznik 86') i wiadomo ze rdza go atakuje gdzieniegdzie, jak skoncze mechanike to zajme sie wygladem, a jak bedzie spooooory przyplyw gotowki to moze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 no wlasnie chodzi o to, zeby "wystrzalowo" nie wygladalo ; ) imo bez sensu jest ladowanie kasy w auto, ktore kosztuje tyle co komplet felg. jezeli zrobisz tak jak mowisz - jakies malowanie (chociaz lakiernik to tez spory wydatek), drobne poprawki, moze myjnia ; ) to bedzie lux, im bardziej niepozorny tym lepiej : ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 auto bylo myte dokladnie dzien przed fotami... pojechalem w gory (robic foty, mam z 10km) i tyle, wystarczy zeby auto tak wygladalo, jest bialy przez co brudzi sie bardzo szybko i widac wszystko na aucie... w sumie mylem go juz parenascie razy i lipa lakier jest juz zmeczony zyciem pozostaje odnowienie albo nowy lakier (koszt ok 3 tys. na czarna perle z glebokim polyskiem albo wsciekla czerwien, czyli taki jaki bym chcial) nie ma lekko takie auto to skarbonka bez dna ale lepsze to niz wydawanie kasy na fajki czy tam inne uzywki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Spróbuj go przepolerować, troche to odmłodzi lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubanczyk 40 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 A to mój środek lokomocji. Nie jest to moze samochód ale nawet ładnie mruczy. ^_^ http://img294.imageshack.us/my.php?image=0240536537zn5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nie chce mi się robić aktualnych zdjęć, żeby wrzucać na foruma, więc lecą sprzed dwóch lat, gdy je kupowałem - auto niewiele się zmieniło. I wzorem poprzedników... nie jestem dresem Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Oto moje pierwsz autko początek, a tak skończyło... koniec A to obecne wozidełko: Miecio Niektórzy twierdzą że jeżdże samochodem dla dziadków, ale ja wbijam w to lachę Edytowane 22 Czerwca 2008 przez wilku00034 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Bo się nie znają. Wygodnie w nim , szczególnie na tylnej kanapie , c'nie wilczku ? ;* ...eee, dobrze że nie widziałem tego zdjęcia z crashtestu wcześniej, bo bym nie wsiadł do Twojej limuzyny :waah: Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ...eee, dobrze że nie widziałem tego zdjęcia z crashtestu wcześniej, bo bym nie wsiadł do Twojej limuzyny :waah: było ekstremalnie to fakt przeżycie warte milion złotych, ale chyba nie chciałbym go powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi