Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No te audi to takie dresowate.

Masz szczęście, że miecio jest kul - bo tak to by beka duża była.

Opublikowano
Mathiu, twoja honda ma obrotosciomierz?

moja nie ma i wlasnie czytam sobie ze istnieje mozliwosc wstawienia takiego, musze sie nad tym zastanowic

Co to są obrotości? XD Są obroty i jest obrotomierz ;) Tak, mam obrotomierz. Silnik 1.5, Ty zapewne masz 1.3, więc mniej koni/mniejsze spalanie, chociaż 1.3 są na gaźniku, to o oszczędzaniu przy hamowaniu silnikiem możesz sobie co najwyżej poczytać na forum. No chyba, że są 1.5 bez obrotościomierza ;) Szczerze mówiąc - nie wiem.

Opublikowano
No te audi to takie dresowate.

a tam odrazu dresowate :P ale dobrze się prowadziło i łamało się w zakrętach... jego koniec to nie do końca moja wina, więc myśle że mietek tak nie skończy ;)

Opublikowano (edytowane)

Oj tam, gusta. Ważne że wilczek mógł robić wypady na lachony z pozytywnym tego końcem ;)

Jako, że po wakacjach śmigam na prawko przydałoby się trochę poduczyć tego i owego. Z ojcem sobie pośmigam czasem jego samochodem.

clipboard02sd6.jpg

Co do swojego przyszłego samochodu to nie mam konkretnego celu, zobaczę jak będę stał z pieniędzmi ;)

Najchętniej kupiłbym 323F Bg, pozdro lucek ;)

Edytowane przez ProstyHeker
Opublikowano
Mathiu, twoja honda ma obrotosciomierz?

moja nie ma i wlasnie czytam sobie ze istnieje mozliwosc wstawienia takiego, musze sie nad tym zastanowic

Co to są obrotości? XD Są obroty i jest obrotomierz ;) Tak, mam obrotomierz. Silnik 1.5, Ty zapewne masz 1.3, więc mniej koni/mniejsze spalanie, chociaż 1.3 są na gaźniku, to o oszczędzaniu przy hamowaniu silnikiem możesz sobie co najwyżej poczytać na forum. No chyba, że są 1.5 bez obrotościomierza ;) Szczerze mówiąc - nie wiem.

xD wychodzi tera jaki ze mnie laik xD ale dopiero sie ucze ;p jo, mam 1.3

Opublikowano
do założenia tematu mnie Rajner natchnął (Twój fejm wzrósł własnie +30).

Wklejacie zdjęcia. chwalcie się. [;

Lain czym jeździsz? Pochwal się 8)

Opublikowano

vectrą b ; P ale nie będę się chwaliła, bo to w sumie nie moje auto. tylko mojego 'braciszka' : P może na dniach zrobię jakieś foty, to się polansuje nie swoim autem <lol2>

• Minusik 4
Opublikowano
bmwgt9.th.jpg

nie jestem dresem jakby co :P

Mam taką na oku a dokładniej kupuje aby stała w garażu i abym mógł ją doproawdzić do porządku. Znalazłem taką e30 na parkingu stoi i czeka ją albo złomowani albo kupno. Jest na chodzie tylko teraz ta papierkowa robota:/

Opublikowano
Znalazłem taką e30 na parkingu stoi i czeka ją albo złomowani albo kupno. Jest na chodzie tylko teraz ta papierkowa robota:/

Jaka papierkowa robota? Umowa kupna-sprzedaży, wypełniasz wniosek o przerejstrowanie, zanosisz wniosek + dokumenty do wydziału komunikacji, przeresjtrowują Ci autko i po wszystkim. Ewentualnie przepisać ubezpieczenie, co też nie jest kłopotem. Trzeba tylko lubić stanie w kolejkach :/

Chyba ze ta papierkowa robota to przebijanie numerów itp. wtedy jest... jeszcze łatwiej ;)

Opublikowano
Znalazłem taką e30 na parkingu stoi i czeka ją albo złomowani albo kupno. Jest na chodzie tylko teraz ta papierkowa robota:/

Jaka papierkowa robota? Umowa kupna-sprzedaży, wypełniasz wniosek o przerejstrowanie, zanosisz wniosek + dokumenty do wydziału komunikacji, przeresjtrowują Ci autko i po wszystkim. Ewentualnie przepisać ubezpieczenie, co też nie jest kłopotem. Trzeba tylko lubić stanie w kolejkach :/

Chyba ze ta papierkowa robota to przebijanie numerów itp. wtedy jest... jeszcze łatwiej ;)

Kolego właściciel nie mieszka tam gdzie ja tylko 500 kmów dalej... Więc będzie trzeba iśc do notariusza tz on aby móc upoważnić swojego znajomego do sprzedaży samochodu :) a potem cała reszta którą wymieniłeś ;)

Opublikowano

No i przyszedl czas na moja bestie, kilka fotek ponizej i filmik, szkoda ze nie wiedzialem ze kumpel nagrywa bo bym chociaz z wydechow wygarnal ale i tak slychac jak mrucza.

20080204bikepics1172152za2.th.jpg tak wygladal jak go kupilem, po szlifie na lewa strone i zaniedbany.

s6300020yn3.th.jpg s6300047bs9.th.jpg - tak wyglada na dzien dzisiejszy

p1000554cq9.th.jpg p1000561fm6.th.jpg - a tak w ruchu i ze mna w siodle

Opublikowano
Kolego właściciel nie mieszka tam gdzie ja tylko 500 kmów dalej... Więc będzie trzeba iśc do notariusza tz on aby móc upoważnić swojego znajomego do sprzedaży samochodu :) a potem cała reszta którą wymieniłeś ;)

To zmienia postać rzeczy, ale można zrobić tak, że właściciel podpisze się ręką znajomego i będzei po sprawie. oczywiście nic nie sugeruje :lol:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

no w sumie to nie moje, ale jeżdże takim póki co.

chujowe te punta 1.6 co są na jazdach, nic do przodu nie chcą jechać.

Edytowane przez Blok
Opublikowano (edytowane)

1.6 to i tak wypas, ja jezdzilem 1.1 (czy cos kolo tego) z LPG.

edit

1.2 to bylo. sra.czka nie samochod.

Edytowane przez Pajda
Opublikowano

też na gaz sa u nas, ostatnio jak dwupasem wracałem do domu to się włączyła rezerwa i ta kostka od instalacji gazowej co jest w środku zaczęła pikać, przez 15min się tego wyłączyć nie dało, chyba, że instruktor mi na złość robił. sprzęgło też w tym nieciekawe, prawie od samego dołu łapie, zdecydowanie wolę jak jest nieco wyżej można nogę podnieść i dopiero wtedy zaczyna jechać.

ogólnie fiat=porażka.

Opublikowano

Punto będe swoje dzieci straszył. Nie wiem jak w Grande, ale ogólnie Fiatowskie skrzynie biegów sa strasznie (pipi)owe. Precyzją i komfortem przypominają dżojstiki od commodore. Sprawdzane na Cinkłowczento, punto 1,2 i 2FL, uno, ducato.

Gość ojejcu
Opublikowano

w pandach są całkiem zacne, wysoko umiejscowione, coś jak w vito. tyle że słabe troche.