Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no na lanie do 2.2 VTi mnie nie stac, chyba, ze dorwalbym z sekwencyjnym gazem, ktorego zwolennikiem nie jestem.

5g odpada.

edit:

kupilem prelude (w starej budzie jeszcze). jutro odbieram ;o.

W starej czyli I gen? (światła jak w Ferrarkach o ile dobrze kojarze)

Jeżeli tak to to jest właśnie najładniejsza z Pralek IMO :)

Opublikowano

nie no, "starej" czyli przedostatniej, 4 generacja ; )

rok 96, silnik 2.0, stan - ma do zrobienia wydech, z ktorego mam nadzieje nie poleci czarny dym ; ). nie sprawdzalem jej na zadnej stacji ani u mechanika, ale ogolnie wyglada ok (chociaz pewnie gdzies dziabnieta byla). cena 9500,- + oplaty.

Opublikowano
nie no, "starej" czyli przedostatniej, 4 generacja ; )

rok 96, silnik 2.0, stan - ma do zrobienia wydech, z ktorego mam nadzieje nie poleci czarny dym ; ). nie sprawdzalem jej na zadnej stacji ani u mechanika, ale ogolnie wyglada ok (chociaz pewnie gdzies dziabnieta byla). cena 9500,- + oplaty.

hmm no ogolnie to wyglada nawet niezle, wg. mnie auto 2 osobowe ja mam 180 i z tylu to siedzi sie z glowa oparta pod pewnym katem o szybe tylnia :P

no i z tym silnikiem <_< to powiem szczerze "szalu nie ma" za ciezka buda do tego silnika, 136KM to troszke malo wg. mnie; no ale moze dla ciebie bedzie ok :) fajnie ze Honda a nie BMW (na dodatek Compact :P )

no ale to tobie ma sie auto podobac;

Opublikowano

No to nie ważne, ważne, że z tymi światłami, więc jest sŁiTaśŚśŚna ;***

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6304762

jako ze nie mam własnych fot to daje dla przyładu, bo wygląda prawie identycznie, lacznie z alufelgami i wyposazeniem (skora, szyberdach, tempoma). Silnik 2,4 o ile pamietam 155Koni.

W sensie ze ojca samochód to jest. Ogolnie byłem pesymistycznie nastawiony, a tu sie okazuje ze autko całkiem fajnie jeździ no ale promień skrętu jest jak równik ziemski.

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6304762

jako ze nie mam własnych fot to daje dla przyładu, bo wygląda prawie identycznie, lacznie z alufelgami i wyposazeniem (skora, szyberdach, tempoma). Silnik 2,4 o ile pamietam 155Koni.

W sensie ze ojca samochód to jest. Ogolnie byłem pesymistycznie nastawiony, a tu sie okazuje ze autko całkiem fajnie jeździ no ale promień skrętu jest jak równik ziemski.

No chyba zartujesz.

Opublikowano

No i jeszcze jak sam powiedział Bajej - promień skrętu jak w tankowcu - na co komu to (żeby nie napisać "dziś" - i cytować Lejdi Pang)

Opublikowano

czy ja wiem.. za ta kase to calkiem porzadne autko imo :). pomijajac kilka debilizmow jest ok ( 4 przelaczniki do opuszczania szyb na srodkowej konsoli + 2 przelczniki z tylu praktycznie na podlodze). Autko calkiem fajnie sie prowadzi, biegi krótkie dosyć. Wnętrze no coż kwestia gustu. Dla mnie jest ok, zegary w 3 osobnych "kołach" sa nawet czytelne, Manetka zmiany biegów, hmm śmiszna ale za(pipi)iscie pewna w trzymaniu i wygodna. Audio gra naprawda konkretnie, az sie zdziwilem ze to fabryczny sprzęcior.. Moze dla gejow, moze dla plebsu, moze dla pseudobogaczy.. Ogolnie nie jest zle :)

Opublikowano
sprzedalem honde i sprawilem sobie em szóche. sorry, ze troche brudna.

dirtym6yq2.th.jpgthpix.gif dirtym61tc1.th.jpgthpix.gif

Nie kłam, to nie Twoja bryka, nie stać by Cie było na takie coś, a poza tym skąd to auto sprowadzałes :P ??