ProstyHeker 1 926 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Furaczem zrobionym na rat style mógłbym dumnie latać po dzielni. Jeśli nie będzie mnie stać na zadbany samochód to kupie parcha i zrobię go na rdzewusa-poje.busa. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Grzehoo napisał(a): Z tego co wyczytałem z powyższych postów, auto nie ma gazu. Ja to wywnioskowalem po zdaniu "z tyłu korek od gazu...". Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 ojejcu napisał(a): Dla niepoznaki. Yup. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Pszut Tył. Trochę RURA, ale to szczegół. Z czasem się pomyśli o czymś mniejszym. A najgorsze z wierzchu jest to, pier.doli cały efekt: http://img359.imageshack.us/img359/3088/zdjcia0087.jpg http://img214.imageshack.us/img214/3977/zdjcia0090.jpg Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 załóż chromy na boczku i będzie git majonez! Cytuj
QBH 246 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 jest pener Labtec napisał(a): Kubaa__ napisał(a): Labtec - ładnie odpucowany ; ). powiedz o nim cos wiecej, jakies konkretne plany co do zmian?? jest to ´93 190E, 2.6, 5biegow manual, z ASD (mechaniczne LSD) i na liczniku tylko 78tysiecy km. wiec drift zabawka to jest, kubilem bity ktory stal juz kilka lat, wiec prawie wszystko powoli wymieniam i chce go do stanu jak nowka doprowadzic chyba ze poddam sie i sprzedam dobry rocznik, z dobrym silnikiem i malym przebiegiem. skoro wiesz co działo sie z nim wczesniej (jak był bity?) i wlozyles juz w niego troche pracy (na zdjeciu prezentuje sie swietnie, co masz w nim jeszcze do porobienia?) to sie nie poddawaj i powoli dłub przy nim dalej. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Pewnie z drugiej strony pół auta nie ma Nie no, gdzieś w pokaż swoja morde chyba wklejał fote jak leciał bokiem i to chyba było w tym meśku, a może i nie. Ale podejrzewam po krótkiej lustracji, że skoro mieszka w islandii to do zrobienia pozostały mu rzeczy typu kute tłoki, turbina i dedykowany układ wydechowy od AMG oryginał ;D Cytuj
Alec 2 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 ojejcu napisał(a): A najgorsze z wierzchu jest to, pier.doli cały efekt: http://img359.imageshack.us/img359/3088/zdjcia0087.jpg http://img214.imageshack.us/img214/3977/zdjcia0090.jpg pewnie mial plastikowe nakladki na progi z GSIka i zbierala sie tam woda... ktos sciagnol i wyszlo szydlo z worka a co do GSI to dzisiaj jechalem z kolega jego 16V i czuc ze ma to 170KM pod noga... gorzej ze sruba od korby postanowila sie ukrecic... no i dziura w bloku :o dosyc spora.. na 1 garze panweka z 2 czesci zrobily sie 4 wyprostowane kawalki bloku i korby wystrzelily spod auta, szkoda silnika... teraz trzeba przekladac wszystko do nowego dolu, oby "glowa" cala byla... Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) Oran napisał(a): Pewnie z drugiej strony pół auta nie ma Nie no, gdzieś w pokaż swoja morde chyba wklejał fote jak leciał bokiem i to chyba było w tym meśku, a może i nie. Ale podejrzewam po krótkiej lustracji, że skoro mieszka w islandii to do zrobienia pozostały mu rzeczy typu kute tłoki, turbina i dedykowany układ wydechowy od AMG oryginał ;D haha, super by było, tak dla informacji to M103 silnik w tych samochodach wytrzymuje do jakiś 400km oryginalny, są gotowe bi turbo (albo twinturbo jak kto chce) systemy i przy ciśnieniu 10psi to już ma się jakieś 280KM ale nie na maja kieszeń, została mi elektryka, i papierkowa zabawa zęby dostać numery, sprężyny już dostałem 40/40 drop jeszcze się zrobi i powinien być gotowy tutaj zdjęcie jak dostałem samochód: http://memimage.cardomain.com/ride_images/...30011_large.jpg ale dostałem kilka dni temu ofertę zamiany na ´99 Civic VTi, 104tys km na liczniku, trochę zaniedbany ale można by było niezła zabawkę za grosze zrobić Edytowane 28 marca 2009 przez Labtec Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Oto moje obecne (od tygodnia) auto. Audi A4 B5 1.8 Quattro A tym głównie woziłem się przez ostatnie kilka lat. Możecie pomyśleć, że złom itp... ale czuję ogromny sentyment do tego samochodu i mimo wszystko ciężko jest mi się z nim rozstawać... Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 A w wakacje przesiadka na Cagivę Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Ładna, ładna tylko nowe lusterka by się przydały Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Ej, o co tu w końcu chodzi? Soniak ściemnił, że ma cross-enduro (czy jak to się tam nazywa), a tak naprawdę przerobił zdjęcie, które Lucek odkryłeś i wkleiłeś w oryginale, czy jak? Na tym zdjęciu drugim ten po prawej nie przypomina mi Soniaka, ale mogę się mylić. Więc tak to jest, mamy bekę czy nie mamy. Edytowane 3 kwietnia 2009 przez sir_ryszard Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 nie no wkleilem zdjecie Soniaka z jego motocyklem, bo ladne jest Ze Soniak to od razu beka ma byc? Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Ja też jakieś drugie dno zacząłem rozkminiać, i tak sobie myśle, czy Lucek się koleguje z Soniakiem i ten dał mu fote, czy Soniak photoshopa zna na tyle, że potrafi przesunąć motory i ściągnąć z nich ludzi? Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 (edytowane) Ale ja siedzę na Suzuki, a nie Hondzie :o . Dziś będę nagrywać jakiś dobry filmik w stylu Łódź on bike. PS. a fotki to są z PolskiejJazdy, możecie mnie odszukać i dać mi koment :* Edytowane 4 kwietnia 2009 przez Soniak Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 I kolejne, drobne przeróbki E30tki mojego kumpla. Na żywo wszystko wygląda jeszcze lepiej - zaklejone wewnętrzne lampy - Iron Cross na masce + tylnej klapie - felgi 16tki (ostatnio były tylko z przodu) + opony 205/50 przód + 225/50 tył (felgi zostają, ale będą malowane na czarny mat + pomarańczowy rant + pomarańczowe śruby) - z tyłu, zamiast znaczka 335i będzie naklejka... Tico Cytuj
Desser 35 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Wyglada rewelacyjnie, ale mam jedno pytanie - jak takie auto przechodzi przeglad z taka rdza? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 No, ale do czego tu się przyczepić? Mało zardzewiałych samochodów jeździ? Nie ma chyba przepisu mówiącego, że nie można jeździć zardzewiałym samochodem. A tak to zawieszenie nówka, wszystkie żarówki działają, trójkąt, gaśnica jest. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Nareszcie wiosna! Wypucowana po zimie, w nowych butach: Cytuj
ProstyHeker 1 926 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Cudna Madzia, ślicznotka. (sprzedaj mi ją po wakacjach za 2,5k :F) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi