Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za pozytywny oddzew, no a lakier wymaga lekkiego wkładu - parę poprawek + jakieś polerowanie.

@MeL - 17" to dużo, codziennie do pracy mam "po dziurach" trochę więc chociaż trochę komfortu chciałbym mieć..

Opublikowano

sieny może mają dobre opinie, ale kure.wsko brzydkie są, od początku gdy wyszły to nie przypadły mi do gustu.. nie wiem jak mogą sie podobać te tylnie światła i ta ochydna dupa, sorry poniosło mnie

Opublikowano

Wyznaje zasade, ze siedzac na fotelu kierowcy i tak nadwozia nie widze - licza sie walory uzytkowe, a Siena pod tym wzgledem kasuje wiekszosc aut nawet o duzo pokazniejszej gabarytach (dosc powiedziec, ze zrobilem przeprowadzke tym autem (oczywiscie bez mebli typu szafa czy kanapa, bo to do zadnego auta by nie weszlo), a graty pokroju telewizora CRT sie normalnie tu mieszcza). Poza tym spalanie 6l/100km w trasie i niewiele ponad 7,5/100km po miescie to chyba nie jest zly wynik, prawda? ;]

Opublikowano (edytowane)

Jeśli chodzi o ilość miejsca to... muszę się nie zgodzić. Jeżdżę w firmie takim cudakiem i poza pokaźnym jak na tę klasę bagażnikiem samochód ten nie ma nic więcej do zaoferowania. Fakt, faktem dość przyjemnie się tym podróżuje, pomijając straszną "gibotliwość" nadwozia ;) 

Edytowane przez wilku00034
Gość Albert Wesker
Opublikowano

No to może powiecie co jest lepszego za tą kasę i w tym roczniku?

Opublikowano

Ciężko powiedzieć. Omega B, jeśli uda Ci się znaleźć dobry egzemplarz w tym przedziale. Passat B4, ford mondeo. Za taką kasę nie kupisz tak młodego rocznikowo auta jak fiat siena, ale to wszystko zależy od tego na co stawiasz ;) 

Opublikowano (edytowane)

Mitsubishi Colt 1,6 glx 1997r.

C14021830_1.jpg

C14021830_2.jpg

i drugi nowy nabytek:

Seat Cordoba 1,6 1997r.

C14021242_2.jpg

C14021242_1.jpg

Edytowane przez kilix
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

w ten weekend co pisałem zająłem się lakierem. poszło lekko, efekt widoczny - jak miałem pół maski wypastowane a pół nie to wyglądało jak z reklamy jakiejś - jedna strona błysk a druga matowa, hehe.

nie było okazji do wrzucenia zdjęć wcześniej, daję dzisiaj.

mx6_17_by_hooki.png

mx6_18_by_hooki.png

mx6_19_by_hooki.png

plan na przyszły miesiąc, wymienić wahacze z przodu bo przy przeglądzie o tym wspomniano - reszta żyleta.

i ciągle myślę o jakichś felgach, rozważałem 16" i 17" - stanęło na 16", więc pole poszukiwań się zawęziło (jak ktoś ma propozycje chętnie spojrzę).

Opublikowano (edytowane)

Mój znajomy ma takie 16 z mazdy 323f do sprzedania (nie wiem czy mają taki sam rozmiar co ty) a że jesteś ze śląska to nawet mógłbyś sobie przyjechać je oglądnąć gdyby cie interesowały. cena to ok 450zł bez opon.

lgim0006.th.jpg

Lucjan - były załozone na 323f z 1998r.

Edytowane przez Dud.ek
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

*najbrzydsza preluda*

Wydaje się Tobie cool.gif

No ale co to ma byc ? Pokazujesz zdjecie z profilu, jakies ciemne, z felgami a auto dalej ma zje bany ryj. Bokiem auta jezdzisz po drogach czy jak ?

Autko ma cool face czy poker face albo wtf face sam nie wiem juz :|

Honda-Prelude.jpg

siglarge.jpg

18756756.jpg

Honda_Prelude_V_(1997%E2%80%932000)_2.0i_front_MJ.JPG

No ku rwa tylko spojrzcie. Przypomina mi sie rozmowa pewnego goscia ktory twierdzil, ze fiat Multipla trafia w wyrafinowane gusta. Ta jak ch uj, zupelnie jak ta generacja hondy. Jedyna poprawna to Generacja 3 i 4.

Edytowane przez Yacek
Opublikowano

No fajnie wygląda, tylko czemu te zdjęcia są tak ogromne?

niechcący chwycił mi się wygenerowany cdr w bardzo wysokiej rozdzielczości. juz poprawiłem. ninja.gif

ogólnie też mi sie te auta nie podobają co twoj, ale twój wyglada całkiem spoko i takiego bym przyjął. pozdro

Opublikowano

Zaje preluda. Ogólnie ta generacja może i z nóg nie zwala, ale wystarczy dać jakieś felgi, nowy lakier położyć i jest dobrze. Honda Posnaniaka jest w pyte, szacun :thumbsup:.

Opublikowano

4 gena? to akurat jedyna "nie PRELUDE" ze wszystkich generacji, cytuję: "obła do wyżygania"sick.gif .

akurat Twoja uwazam za jeden z najladniejszych egzemplarzy w Poznaniu, ale jak (pomijam juz fakt, ze jestes miłośnikiem i fanem tego modelu) mogles (pipi)a napisac, ze 4 "obła do wyżygania" (w ogole, kogo to cytat?)? swietokractwo :f.