Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

dzięki za pozytywny oddzew, no a lakier wymaga lekkiego wkładu - parę poprawek + jakieś polerowanie.

@MeL - 17" to dużo, codziennie do pracy mam "po dziurach" trochę więc chociaż trochę komfortu chciałbym mieć..

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 636,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

sieny może mają dobre opinie, ale kure.wsko brzydkie są, od początku gdy wyszły to nie przypadły mi do gustu.. nie wiem jak mogą sie podobać te tylnie światła i ta ochydna dupa, sorry poniosło mnie

Opublikowano

Wyznaje zasade, ze siedzac na fotelu kierowcy i tak nadwozia nie widze - licza sie walory uzytkowe, a Siena pod tym wzgledem kasuje wiekszosc aut nawet o duzo pokazniejszej gabarytach (dosc powiedziec, ze zrobilem przeprowadzke tym autem (oczywiscie bez mebli typu szafa czy kanapa, bo to do zadnego auta by nie weszlo), a graty pokroju telewizora CRT sie normalnie tu mieszcza). Poza tym spalanie 6l/100km w trasie i niewiele ponad 7,5/100km po miescie to chyba nie jest zly wynik, prawda? ;]

Opublikowano

Jeśli chodzi o ilość miejsca to... muszę się nie zgodzić. Jeżdżę w firmie takim cudakiem i poza pokaźnym jak na tę klasę bagażnikiem samochód ten nie ma nic więcej do zaoferowania. Fakt, faktem dość przyjemnie się tym podróżuje, pomijając straszną "gibotliwość" nadwozia ;) 

Edytowane przez wilku00034

Opublikowano

No to może powiecie co jest lepszego za tą kasę i w tym roczniku?

Opublikowano

Ciężko powiedzieć. Omega B, jeśli uda Ci się znaleźć dobry egzemplarz w tym przedziale. Passat B4, ford mondeo. Za taką kasę nie kupisz tak młodego rocznikowo auta jak fiat siena, ale to wszystko zależy od tego na co stawiasz ;) 

Opublikowano

Mitsubishi Colt 1,6 glx 1997r.

C14021830_1.jpg

C14021830_2.jpg

i drugi nowy nabytek:

Seat Cordoba 1,6 1997r.

C14021242_2.jpg

C14021242_1.jpg

Edytowane przez kilix

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze autko. Kredyt daje radę ;)

BMW E36 318IS 140KM 92r.

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

w ten weekend co pisałem zająłem się lakierem. poszło lekko, efekt widoczny - jak miałem pół maski wypastowane a pół nie to wyglądało jak z reklamy jakiejś - jedna strona błysk a druga matowa, hehe.

nie było okazji do wrzucenia zdjęć wcześniej, daję dzisiaj.

mx6_17_by_hooki.png

mx6_18_by_hooki.png

mx6_19_by_hooki.png

plan na przyszły miesiąc, wymienić wahacze z przodu bo przy przeglądzie o tym wspomniano - reszta żyleta.

i ciągle myślę o jakichś felgach, rozważałem 16" i 17" - stanęło na 16", więc pole poszukiwań się zawęziło (jak ktoś ma propozycje chętnie spojrzę).

Opublikowano

Mój znajomy ma takie 16 z mazdy 323f do sprzedania (nie wiem czy mają taki sam rozmiar co ty) a że jesteś ze śląska to nawet mógłbyś sobie przyjechać je oglądnąć gdyby cie interesowały. cena to ok 450zł bez opon.

lgim0006.th.jpg

Lucjan - były załozone na 323f z 1998r.

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

Do MX6 powinny pasowac, ale te na zdjeciu raczej nie sa z 323f ;P

Opublikowano

@Dud.ek poszło PM, bo na tym zdjęciu ciężko odczytać pełną rozmiarówkę a miałem też pare innych pytań.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam, oto mój złom konfiguracja 2010 URL=http://www.imageno.com/ayu3o10b4mzopic.html]ayu3o10b4mzo.jpg[/url]

*najbrzydsza preluda*

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

*najbrzydsza preluda*

Wydaje się Tobie cool.gif

No ale co to ma byc ? Pokazujesz zdjecie z profilu, jakies ciemne, z felgami a auto dalej ma zje bany ryj. Bokiem auta jezdzisz po drogach czy jak ?

Autko ma cool face czy poker face albo wtf face sam nie wiem juz :|

Honda-Prelude.jpg

siglarge.jpg

18756756.jpg

Honda_Prelude_V_(1997%E2%80%932000)_2.0i_front_MJ.JPG

No ku rwa tylko spojrzcie. Przypomina mi sie rozmowa pewnego goscia ktory twierdzil, ze fiat Multipla trafia w wyrafinowane gusta. Ta jak ch uj, zupelnie jak ta generacja hondy. Jedyna poprawna to Generacja 3 i 4.

Edytowane przez Yacek

Opublikowano

4 gena? to akurat jedyna "nie PRELUDE" ze wszystkich generacji, cytuję: "obła do wyżygania"sick.gif . Nikt Cie nie zmusza żebyś się zachwycał, co nie zmienia faktu że mi sie podoba także od przodu. Po za ta jedna to wkleiłeś jakieś złomy

[/url] foto1mc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez POSNANIAK

Opublikowano

I tak, stary, jak wrzucę tu moją Bejcę, to Twoja preluda straci błysk i jej lakier zejdzie :) Ale tak to ładna. Mój kumpel ma Prelude i wygląda jak tysiąc nieszczęść.

Opublikowano

No fajnie wygląda, tylko czemu te zdjęcia są tak ogromne?

niechcący chwycił mi się wygenerowany cdr w bardzo wysokiej rozdzielczości. juz poprawiłem. ninja.gif

Opublikowano

No fajnie wygląda, tylko czemu te zdjęcia są tak ogromne?

niechcący chwycił mi się wygenerowany cdr w bardzo wysokiej rozdzielczości. juz poprawiłem. ninja.gif

ogólnie też mi sie te auta nie podobają co twoj, ale twój wyglada całkiem spoko i takiego bym przyjął. pozdro

Opublikowano

Zaje preluda. Ogólnie ta generacja może i z nóg nie zwala, ale wystarczy dać jakieś felgi, nowy lakier położyć i jest dobrze. Honda Posnaniaka jest w pyte, szacun :thumbsup:.

Opublikowano

4 gena? to akurat jedyna "nie PRELUDE" ze wszystkich generacji, cytuję: "obła do wyżygania"sick.gif .

akurat Twoja uwazam za jeden z najladniejszych egzemplarzy w Poznaniu, ale jak (pomijam juz fakt, ze jestes miłośnikiem i fanem tego modelu) mogles (pipi)a napisac, ze 4 "obła do wyżygania" (w ogole, kogo to cytat?)? swietokractwo :f.