Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Fajne zdjecia, na ktorych nic nie widac. Nawet nie pytam ile zajelo wybranie tych dwoch swietnych kadrow z masy innych zdjec na dysku.
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Ładny lakier i felgi, ale dokładka z przodu trochę śmieszna. Yackowi się nie podoba, co oznacza, że raczej wszystko w porządku.
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Nie chcialem dotykac tematu dokladki bo nie widac jak tyl wyglada ale jesli z przodu jest tunink a z tylu ori to rzeczywicie jest 'troche' smiesznie. Auto jest ok tylko pseudoartystyczne kadry psuja tylko jego odbior.
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Nie mam ciekawszych zdjec, dlatego wrzucilem tylko te. To jest tylko dokladka zderzaka, z tylu sa chlapacze zalozone ori, wiec nie zaloze dokladki tylniej bo nie da rady. Dokladka jest zalozona tez by wyrownala sie wysokosc miedzy przednim zderzakiem a progami. Nie jest smiesznie, jest ok
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l No tak, to wiele tłumaczy. Te chlapacze. Tak czy siak, gratuluje ładnego pługu na drodze. W sumie już niedługo zima.
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Widziałem autko na innych fotkach i śmiało mogę napisać, że sama dokładka pasuje do auta bardziej niż brak jakiejkolwiek. Ważne, że właścicielowi się podoba. Fele i zadbany lakier robią swoje a agx'y z eibachami to już wogóle czadzior. Dobrze, Redmitsu, że inwestujesz w zawiechę, do dobrej zabawy autkiem nie są wymagane duże szybkości. Lepiej dobrze trzymać się drogi na zakrętach niż być mistrzem prostej
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l szkoda fury , ale kaske chyba dostaniesz bo wygląda jakby w Ciebie wjechał ktoś
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Brat jechał i wymusił bo sie zagapił ale na szczęście nic mu się nie stało (dobrze, że nikt z nim nie jechał bo fotel wygląda jakby wybuchła w nim bomba). Szkoda tylko zniżek na OC bo auto było już tak spróchniałe, że prędzej czy później trafiłoby na złom. Edytowane 23 sierpnia 201113 l przez Dud.ek
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Albo driftujac na recznym pod supermarketem wjechales bokiem w slup
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Fak. Głupia sprawa w sumie, człowiek kupuje jakiegoś grata tymczasowo i nie przejmuje się jego stanem - ma jeździć i tyle. I się nie myśli, że to właśnie w nim można mieć wypadek. Dobrze, że brat jechał sam i jemu nic się nie stało.
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Wyobraźnia to podstawa... Choć człowiek (z reguły) mądrzeje dopiero jak mu Bozia palcem pogrozi hehe
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Moja hondzina na pilskim lotnisku. Trening do KJS organizowany przez automobilklub pilski.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Mi by było szkoda zawieszenia na takie wygłupy ale ja nie mam sportowej hondy.
Opublikowano 2 września 201113 l Ja bym chetnie tez pojezdzil sobie po jakims torze. Wydaje mi sie jednak ze szybciej zawieszenie stracisz na naszych drogach niz jezdzac jak na zalaczonym filmiku.
Opublikowano 5 września 201113 l Przydało by się zdjęcie zrobione po całym dniu pracy bez żarcia przy samochodzie, wszystkie oleje, płyny, paski, gumy na amortyzatorach wymienione i takie tam duperele, tera tylko czekać aż poczta dostarczy zawieszenie gwintowe i dokladke pod przedni zderzak
Opublikowano 5 września 201113 l Jaki masz w tym motor? Niedawno miałem okazje przejechać się Golfem w wersji G60 - no istny szczenoopad, samochód ważył tyle co Opel Corsa (około 870kg) i miał silnik o podobnych parametrach (1.8, jedynie ośmiozaworowy, lecz z porządnym kompresorkiem dlatego wyciągał jakieś 160KM) jak ja mam w Passacie (zawsze marzyłem o takim połączeniu, zwłaszcza jak musiałem tą Corsą przemieszczać się, 58KM to jednak za mało). No naprawdę, jakbym gdzieś dorwał oryginalne GTI lub G60 w dobrym stanie to chyba bym się nie zawahał przed nabyciem, czysta frajda i w dodatku minimalne koszta napraw czy przeróbek.
Opublikowano 6 września 201113 l Tutaj na Islandi nie ma wyboru, ciezko znalesc wogule MK2, mi sie jedynie udalo dorwac 1.6 8v, 75km do pracy i na zakupy wystarcza
Opublikowano 15 września 201113 l Jeszcze nie dokończyłem MK2, a kupiłem sobie drugiego grata do zabawy Mk3 GTi
Opublikowano 15 września 201113 l Hmmm klasyki... gti to już dobry golfik hehe Ps. Burżuazja? eeee nieee, na Islandii szpanuje się dużymi 4x4 i vanami do jazdy po lodowcach a nie golfami hehe (tak słyszałem) Ps2. Burżuazja to (pipi)nąć sobie kayaby agx z eibachami na auto hehe ;P Edytowane 15 września 201113 l przez Łebi