Infidel 218 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Mysl co chcesz - ja go w 100% rozumiem. Stawia przede wszystkim na wyglad ( projekt na przyszly sezon na wieksze zloty ),a w trasie prowadzi sie genialnie. Choc gdyby to ode mnie zalezalo wybralbym opony 255/40/19, poniewaz bardziej wypelnilyby nadkola i byloby nieco wygodniej. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 (edytowane) Dobra to ożywiam umarnięty temat i daję fotki mojej nowej Maździnki 323F ( nowej bo nowszej od Toyoty z 1989 ). A tutaj sprzed paru dni (jeszcze na niemieckich blachach) i po myciu <3 Też się nad nią zastanawiam, ale denerwuje mnie ten tył cały czas jak na nią patrzę, bo mi przypomina kombi :confused: Poza tym jest super. Edytowane 9 kwietnia 2013 przez Norbi13 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 ciągle (pipi)cie o tych moich tatusiowych autach, to ja coś dla odmiany teraz. Dziś pierwszy ciepły dzień, odpaliliśmy naszą zakładową zabawkę, która należy prywatnie do mojego wspólnika: Evo 8, 402 konie mocy, ponad 2 atmosfery doładowania, silnik w całości przerabiany przez niego (ale nie zakuty!). Bawiliśmy się na obwodnicy Krakowa i muszę przyznać że to nadal piękne uczucie od 140 do 250km/h w parę chwil, a ten syk turbo. eh także nie tatusiować mi tutaj 3 1 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Kozbinio... daj sie karnąć...! Może cos takiego sobie zafundujesz a rodzinę na wakacje będziesz kampingową przyczepą woził? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 (edytowane) a wpadaj. nie no jak już jest do dyspozycji to drugi nie potrzebny ale powiem Wam tak szczerze, że to auto nie nadaje się do jazdy tak na co dzień, to taka zabawka. przy takiej mocy i tak wielu modyfikacjach jeżdżenie tym autem tak sobie po mieście to męka i kara Państwa. Ty Szewczyk, Ciebie też przewieziemy chętnie, nie musisz zazdrościć :* Koleś jest spoko więc nie będzie problemów. Włożył w to auto wiele serca i naprawdę sporo pracy, a radość z jazdy jest fajna. Pod warunkiem, że jeździ się niedługo. Edytowane 10 kwietnia 2013 przez waldusthecyc Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 a wpadaj. nie no jak już jest do dyspozycji to drugi nie potrzebny ale powiem Wam tak szczerze, że to auto nie nadaje się do jazdy tak na co dzień, to taka zabawka. przy takiej mocy i tak wielu modyfikacjach jeżdżenie tym autem tak sobie po mieście to męka i kara Państwa. Ty Szewczyk, Ciebie też przewieziemy chętnie, nie musisz zazdrościć :* Koleś jest spoko więc nie będzie problemów. Włożył w to auto wiele serca i naprawdę sporo pracy, a radość z jazdy jest fajna. Pod warunkiem, że jeździ się niedługo. w wtorek bede w krakowie licze na królewskie przyjecie i limuzyne spod dworca pkp xD a tak na serio tylko subaru Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 nie znam się na tym tak bardzo jak on, ale podobno Subaru jest droższe w utrzymaniu i że tak powiem, modernizacji. Czyli np. części, przeróbki, programy do tunningu to jednak inna kasa i dodatkowo (nie moja opinia więc nie bić) z Evo można więcej wycisnąć, w sensie jest bardziej elastyczny a teraz ja serio - jak będziesz we wtorek to mogę Cię odebrać z dworca jak coś potrzebujesz, co prawda biednym X-Trailem ale co zrobisz jak coś potrzebujesz to daj znać, a jak masz chwilę to i zeżreć coś możemy dobrego na mieście. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 w wtorek wieczorem ide na impreze na agh osiedle wiec wpadlem, na pomysl aby z rana wpasc do grodu kraka i sprawdzic jak wyglada tez wasz rynek. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 to odbierz PM jakby co. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 To ja też mogę wpaść wtedy, bo na rynek mam z biura 5 minut i zrobimy sobie forumowy zlot WKP! Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 to się ponamierzamy jak nic. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Moje drugie E30, zdjęcie jeszcze z aukcji, później może wrzucę więcej jak zrobię. 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Troche pracy jeśli chodzi o look`n`feel Cię czeka (ringi z allegro?). Gratulacje, zaje.biscie mi sie te kanty podobają! Nie wiem czemu zawsze mi się podobały żółte lampy w tych modelach Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 co do Yellow Hella to właśnie takie zamierzam kiedyś tam włożyć, bo te ringi z allegro trochę wioską zalatują w takim klasyku. Poza tym kilka rzeczy w środku i na zewnątrz trzeba dopieścić i będzie git maszyna. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Jak to pod wzgledem mechanicznym wyglada? I co za motor pod maska siedzi? Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Pod względem mechanicznym jest dobrze, zawieszenie w stanie bardzo dobrym, silnik tak samo, chodzi równiutko i żwawo, niestety tylko 1.6 100 konne ale do normalnej jazdy wystarcza w zupełności, no i te silniki są pancerne. Blacharsko jest do poprawek w kilku miejscach i w środku to samo. Dzisiaj umyłem i zrobiłem parę fotek: 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Tak się rdzę zakrywa teraz? Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Poprzedni właściciel tak zakrył bo podobno aż dziura gdzieś tam jest i policja się czepiała. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Mega,chociaz ja bym wywalil stikerbomb, przylacze do przyczepy i lote z bagaznika. Wstawilbym zolte helle zamiast tych lamp i zrobilbym cos z felgami bo wzor pasuje,ale moze jakies szkielkowanie i klar? Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 nalepki znikną jak kupię nowe nadkole, hak wczoraj zdemontowałem. W planach jest żółta lub czarna hella, pełny Mtechnik II, jakieś felgi w stylu BBS RS i to by było raczej wszystko. Od czerwca zaczynam bo w maju komunia chrześniaka więc trochę wydatków będzie. Cytuj
Dud.ek 2 048 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 (edytowane) Dobra maszyna. Ja kończe POWOLI moje e46. Pomalować i poskładać. Edytowane 18 kwietnia 2013 przez Dud.ek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi