Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instruktor mowil, ze ma okolo 90, ale nie jest pewny na 100%, a z tego co teraz sprawdzam to 1.2 moze miec nawet 85. Nie wierzysz w koreanska technologie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszsystko fabryka. Niżej nie będzie. Po co mi upośledzony samochód? I tak już stoi na sprężynach H&R -15/-40 więc starczy.

Masz plusika za takie podejście, ogromny props :)

Opublikowano

Ja tez nie lubie obnizania samochodu. A juz w ogole rozbraja mnie widok jakiegos starego haczbaka/sedana na sprezynach pokroju mts technik. Doslownie szura wachaczami po ziemi, a rdza wpie.prza samochod, ze w oczach znika. 

Opublikowano

Wszsystko fabryka. Niżej nie będzie. Po co mi upośledzony samochód? I tak już stoi na sprężynach H&R -15/-40 więc starczy.

Dlaczego?
Opublikowano

Dlaczego?

Przy dużej glebie ciężko byłoby wykorzystać to co jest pod maską.

Ja niedawno też stałem się posiadaczem E36 ale tylko skromne 1.8IS, jak na moje pierwsze RWD to chyba i tak wystarczy (5 hothatch'y za mną więc chciałem zmiany)

może za 2-3 lata skuszę się na 328 ale w touringu :)

Opublikowano

Dlaczego?

Bo nie lubię obniżania samochodu. Dla mnie to wiocha.

• Plusik 2
Opublikowano

Nie powiesz mi chyba, że samochody zrobione w stylu stance (gdzie szuranie miska olejowa po asfalcie jest norma) to wiocha. Popatrz sobie na stanceworks.com, lub polskie raceism.com.

Wrzucilbym zdjęcia, ale jestem na telefonie i nie jest to zbyt wygodne.

Opublikowano

Nie powiesz mi chyba, że samochody zrobione w stylu stance (gdzie szuranie miska olejowa po asfalcie jest norma) to wiocha.

No właśnie powiem, bo mi się to strasznie nie podoba :D

Obczaiłem te strony, o których pisałeś - dramat :(

Opublikowano

Dlaczego?
Bo nie lubię obniżania samochodu. Dla mnie to wiocha.
Spoko, kwestia gustu. Na szczescie kazdy moze zdecydowac czy obnizac czy zostawic serie :)

Ja z kolei mam swira na punkcie gwintow. Nie dosc,ze wg mnie obnizone auto pieknie wyglada, to sama roznica w pracy zawieszenia jest kolosalnie duza

Opublikowano (edytowane)

A teraz spójrzcie chociaż na jedno zdjęcie - te zrobione na wolińskim zalewie. Powodzenia z dojazdem na gwincie... Na spotach BMW jedyne co słyszę od glebiarzy to "ale ciężko się przejeżdżało przez ten próg, myślałem że nie dam rady" albo "nie jedźmy na ten parking bo ja tam haczę podłogą na wjeździe na górę".

Tak więc nie... jeżeli jest to Twój jedyny samochód to gwint nie jest cool...

@Alec

Akurat E36 318is to było moje pierwsze auto. Miło wspominam. Potem Leon Top Sport - wspaniała jednostka. Teraz powrót do jedynego słusznego śmigła na masce. Następne pewnie E39 M5 lub E46 M3.

Edytowane przez WisnieR
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

bmw-e46-5-spoke-fitment-stretch.jpg

Lucek zgadzam się z Tobą, choć w sumie to dziwne, bo nawet Tedunio lubi auto na glebie. Pa na to na górze - miałbyś renomę na mieście. Niestety tyko na osiedlu, bo byś do świateł tym w Krakowie nie dojechał :D

kurcze, ale piękne zdjęcia na tym Stance są - mistrzostwo, świetnie się to ogląda. 

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

Tedunio nie glebił żadnego ze swoich aut, a teraz to w ogóle X5 jeździ - to by dopiero komicznie musiało wyglądać zglebione :D

jak czarnuchy glebią range rovery to mnie już nic nie zdziwi

BMW_X5_by_Yzn90.jpg

Opublikowano

2m.jpg

Prosze bardzo, Prosiak Cayenne na glebie. W przeciwienstwie do tego BMW zrobione w dobrym guscie.

A trojki wygladaja moim zdaniem swietnie na gwincie z dobrze dobrana felga. Tu przyklad (z jednym mankamentem w postaci logo Porsche w felgach):

criqq6brrwmb.jpg

Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze tak obnizony samochod jako daily moze byc sporym wyzwaniem, kiedy probujemy nim pojechac na zakupy, czy w ogole wyjechac z osiedla (pozdro progi zwalniajace), ale dla wiekszosci te stancecary to samochody do sesji zdjeciowych i robienia dziury w portfelach, a na codzien jezdza zwyklymi samochodami.