Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

To i ja wrzucę zdjęcie pożegnalne, bo sprzątałem i fotografowałem dziś Mazdę :)

10505411_865148853514137_264620288511893

trylinka jak zawsze psuje wszystko
Gość _Milan_
Opublikowano

Milan inżynierek yebany nie jeden kamień już w życiu narysował pewnie 

jestem  w szoku, jeżdzisz po budowach, opowiadasz  o tych wszystkich kontraktach,  a nie kojarzysz tworu Pana Trylińskiego  ;D?

Opublikowano (edytowane)

Nie powiem ładny :) po ile takie chodzą 

Wystawię za 9000zł, bedzie najtańszym dieslem na allegro, licze, że szybko zejdzie.

@balon

Nic się tam nie mieści a czasem potrzebuję przewieźć jakieś części samochodowe.

Edytowane przez Dud.ek
Gość _Milan_
Opublikowano

U mnie jest marmur  a z kranu płynie tłuszcz,  a i  tak wiem!

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

a ile grubas Ci płaci za reklame?

Bo moja babcia za szyld lidla na ogródku ma jakies 1000zł na rok, złodzieje, ten pewnie dał z dwa.

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

Aby tradycji stało się zadość wrzucam zdjęcia samochodu kupionego i przed sprzedażą. Niestety ale compact trafi niebawem na aukcje głównie ze względu na mało miejsca w bagażniku.

27yo3o3.jpg

Compact to najbrzydsze bmw w historii, ale przyznam ze ten twój wygląda naprawde ładnie i efektownie. 

• Plusik 2
Opublikowano

Nic nie psują, fajnie wyglada ;)

Te auto to dobry przykład na to jak rozwinęła się motoryzacja i jak zatarła się różnica między markami teoretycznie niskobudżetowymi, a tymi klasy premium. Kia i Hyundai to najlepsze przykłady.

Opublikowano

E tam nie są takie złe te fele. Patrząc na okolicę i trylinkę to chyba masz jak Gąsowski (miłośnik Porsche 911) droższą furę od meszkania ;)

Ale tak podsumowująć to świetna fura. Graty!