balon 5 336 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Chodziło mi o nią odnośnie fotki Mazduni Cytuj
QBH 246 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Ale wypas, nowa fura. Za(pipi)ista sprawa. Koniec końców, po wielu dylematach - super wybór Lucek . Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Chodziło mi o nią odnośnie fotki Mazduni Dobra, dobra, przyznaj, że masz zerowe pojęcie o Trylince Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 yebany skont mial pieniędzy yebany pewnie narkotyki sprzedaje zlodziej yebany 1 Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Pewnie sąsiad od Seicento, albo Golfa podyebie Lucka do Skarbówki. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 No patrząc na okoliczny parking to pewno nr 1 fura będzie na nim. Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Garaż ma to nikt mu tribala kluczem na drzwiach nie narysuje. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Z dzisiejszego prysznica. 2 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Chodziło mi o nią odnośnie fotki Mazduni Dobra, dobra, przyznaj, że masz zerowe pojęcie o Trylince Fotka Mazdy jest pod garażem rodziców ja mieszkam w prestiżowej dzielnicy w samym centrum! Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 (edytowane) O, kolega z moich okolic (TST) :] Edytowane 23 czerwca 2014 przez Szejdj Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Chodziło mi o nią odnośnie fotki Mazduni Dobra, dobra, przyznaj, że masz zerowe pojęcie o Trylince Fotka Mazdy jest pod garażem rodziców ja mieszkam w prestiżowej dzielnicy w samym centrum! A zdjęcia z pierwszego "wodowania" białej piękności na parkingu przed blokiem teściów , prawda ? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 no fajnie fajnie, ale za tą kasę miałbyś 6 letnią S-klasę z dwustrefową klimatyzacją dla pasażerów z tyłu i fotelem z masażem. Przebieg niewielki, koło 250 tysięcy, po taksówce, a jednak luksus troszkę inny. Beka z typa KIA za tyle kasy a mógł mieć Mesia w S-klasie jak z teledysków Firmy. LOOOOOOOOOOOOOOL a tak serio to wiadomo, że cacy będę macać w piąteczek! Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Balon, wodowanie białej piękności u mnie ppd blokiem Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 (edytowane) Z dzisiejszego prysznica. Weź jakoś wcisnij U pomiedzy T i S i bedzie zaje.bioza Edytowane 24 czerwca 2014 przez kanabis 2 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Sorry, że wam tak napyerdalam, ale podniecenie jeszcze nie zeszło Ogólnie zrobiłem dzisiaj 150km i jestem po prostu zachwycony. Samochód jest niesamowicie wygodny i 'płynie' po drodze - posiadając wcześniej dwie Mazdy 323F byłem przywyczajony do czegoś zupełnie innego. Silnik sprawuje się świetnie, ale tutaj żadnych niespodzianek nie było - objeździłem go wcześniej na jazdach próbnych zarówno w Sportage, jak i ix35. Obsługa całej elektroniki jest prosta, intuicyjna i przyjemna, a czujniki i kamerka cofania spisują się znakomicie - bez nich byłoby ciężko, bo jednak szyba z tyłu jest bardzo wąska + to, że Sportage jest zdecydowanie większy od moich poprzednich samochodów i muszę go jeszcze dobrze wyczuć. Pojeździliśmy zarówno po mieście, jak i lesie i autostradzie. Pobawiłem się tempomatem - kolejna nowość, której wcześniej nie miałem. Fajne urządzenie, trzeba przyznać. Bardzo podobają mi się automatyczne światła - ustawione w pozycji 'auto' i już nie muszę o niczym pamiętać. Czekam jeszcze na jakiś deszcz żeby zobaczyć jak działają automatyczne wycieraczki z czujnikiem deszczu Po tych 150km komputer pokazuje średnie spalanie na poziomie równych 10 litrów. 4 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 no fajnie fajnie, ale za tą kasę miałbyś 6 letnią S-klasę z dwustrefową klimatyzacją dla pasażerów z tyłu i fotelem z masażem. Przebieg niewielki, koło 250 tysięcy, po taksówce, a jednak luksus troszkę inny. Beka z typa KIA za tyle kasy a mógł mieć Mesia w S-klasie jak z teledysków Firmy. LOOOOOOOOOOOOOOL a tak serio to wiadomo, że cacy będę macać w piąteczek! Mało tego ja już bym wolał nawet tą BMW Qvstry !!! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Sorry, że wam tak napyerdalam, ale podniecenie jeszcze nie zeszło Ogólnie zrobiłem dzisiaj 150km i jestem po prostu zachwycony. Samochód jest niesamowicie wygodny i 'płynie' po drodze - posiadając wcześniej dwie Mazdy 323F byłem przywyczajony do czegoś zupełnie innego. Silnik sprawuje się świetnie, ale tutaj żadnych niespodzianek nie było - objeździłem go wcześniej na jazdach próbnych zarówno w Sportage, jak i ix35. Obsługa całej elektroniki jest prosta, intuicyjna i przyjemna, a czujniki i kamerka cofania spisują się znakomicie - bez nich byłoby ciężko, bo jednak szyba z tyłu jest bardzo wąska + to, że Sportage jest zdecydowanie większy od moich poprzednich samochodów i muszę go jeszcze dobrze wyczuć. Pojeździliśmy zarówno po mieście, jak i lesie i autostradzie. Pobawiłem się tempomatem - kolejna nowość, której wcześniej nie miałem. Fajne urządzenie, trzeba przyznać. Bardzo podobają mi się automatyczne światła - ustawione w pozycji 'auto' i już nie muszę o niczym pamiętać. Czekam jeszcze na jakiś deszcz żeby zobaczyć jak działają automatyczne wycieraczki z czujnikiem deszczu Po tych 150km komputer pokazuje średnie spalanie na poziomie równych 10 litrów. Tym zdjęciem sam siebie chcesz oszukać, że to samochód terenowy ? czy po prostu podobają ci się widoki . Ale do rzeczy jak z ilością miejsca w środku ? bo jak lizałem szybę przy takim to nie wydawało się by było go dużo. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Sorry a gdzie ty tam widzisz teren ? Bo akurat na takie drogi to bardzo dobre auto... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Teren Jesli chodzi o miejsce to wiecej bede mogl napisac za miesiac po wakacjach nad morzem, ale jak na razie wyglada na to, ze jest go naprawde sporo Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Z miejscem w Sportage'u jest naprawdę spoko. To duże auto Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 no fajnie fajnie, ale za tą kasę miałbyś 6 letnią S-klasę z dwustrefową klimatyzacją dla pasażerów z tyłu i fotelem z masażem. Przebieg niewielki, koło 250 tysięcy, po taksówce, a jednak luksus troszkę inny. Beka z typa KIA za tyle kasy a mógł mieć Mesia w S-klasie jak z teledysków Firmy. LOOOOOOOOOOOOOOL a tak serio to wiadomo, że cacy będę macać w piąteczek! Mało tego ja już bym wolał nawet tą BMW Qvstry !!! No jeżdżąc c5 wcale ci sie nie dziwie Lucek fajna bryczka, ładnie wygląda, mało pali jak na suva, gratulacje. Propsy za kolor Ja z czarnym mam w chu.j roboty zeby to wyglądało jak cacko tym bardziej w lato. Ale tak jak marek mówi ta kia bardziej mi pasuje do jakiegoś tła z nowoczesnymi apartamentami i drapaczami chmur niż polnymi drózkami Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Proszę się odje bać od mojego bmw. Jedyne co mógłbym mu zarzucić to silnik, bo nie ma szału. Oj nie ma... Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Szału to nie ma z fiatowskim 1.2, po którym Yaris 1.0 wydaje mi się żwawy. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Co tam za silnik masz Lucjan bo nie chce mi sie szukac? Ogolnie to popieram Waldka, beka niesamowita dal 60 tysi za KIE, audice albo bmke bys kupi od niemca za 50k plus 10k na ewentualne usterki by Ci zostało. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 beka niesamowita dal 60 tysi za KIE siedemdziesiąt dwa A tak serio to silnik 1.6, 135KM. Nie jest to demon prędkości, ale zbiera się naprawdę porządnie i, co najważniejsze, jeździ się niesamowicie przyjemnie - jest cicho, nie czuć prędkości, nie ma problemów z przyspieszeniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi