MichAelis 5 616 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 to bys mial 22 tysie, moglbys nawet silnik na zapas kupic Ok juz nie jest smiesznie. Albo jeszcze troche. Jakbym mial 72k na auto na bank bym nowego nie kupil tylko jakas fajna uzywke, a tak pewnie na raty wziales i bedziesz splacal przez 5 lat po 2 koła beka w (pipi). Jaki jest max silnik jaki moze miec taka KIA? I jakie wyposazenie masz? Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Najbogatsza wersja to DUB TEDE z 350-konnym silnikiem benzynowym o pojemności 5.0 litra. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Jaki jest max silnik jaki moze miec taka KIA? I jakie wyposazenie masz? Z beznzyniaków jest jeszcze 2.0 166KM + jakieś diesle, ale ich nie brałem pod uwagę nawet. Wyposażenie to wersja M + pakiet limitowany, rzucam w spoiler wyciąg ze specyfikacji: Wersja LIMITOWANA: dodatkowe wyposażenie dla wersji M System nawigacji satelitarnej KiaNaviSystem z obsługą w języku polskim, 7 letnim planem darmowej aktualizacji, 7 calowym kolorowym ekranem dotykowym, zintegrowany z systemem audio, zestawem głośnomówiącym do telefonu, kamerą cofania oraz zewnętrznym wzmacniaczem z subwooferem, klimatyzacja automatyczna, dwustrefowa z funkcją chłodzenia schowka oraz filtrem przeciwpyłkowym, Skórzane wykończenie kierownicy, drążka zmiany biegów, przyciemniane szyby tył - 6 poduszek powietrznych: dla kierowcy i pasażera, poduszki boczne, kurtyny powietrzne - dezaktywacja przedniej poduszki powietrznej - pasy bezpieczeństwa z czujnikiem obecności pasażerów - system bezpiecznego mocowania fotelików dziecięcych ISOFIX, blokada otwarcia drzwi, automatycznie włączane światła awaryjne w przypadku gwałtownego hamowania - aktywne zagłówki z przodu - ESP – układ stabilizacji toru jazdy - EBD – rozdział siły hamowania - TCS – system kontroli trakcji - ABS - BAS – system wspomagania awaryjnego hamowania - HAC – system wspomagania ruszania na wzniesieniu - VSM – system podpowiedzi ruchu kierownicą - DBC – system kontroli zjazdu ze wzniesienia - Immobiliser - światła do jazdy dziennej wykonanej w technologii LED - autoalarm - przednie lampy przeciwmgielne z funkcją doświetlana zakrętów - automatyczne wycieraczki z czujnikiem deszczu - przednie reflektory typu projekcyjnego z funkcją oświetlania drogi do domu - przednie i tylne szyby sterowane elektrycznie - centralny zamek zdalnie sterowany, składany kluczyk - elektryczne, progresywne wspomaganie kierownicy - komputer pokładowy - Radio CD/MP3 - 6 głośników - wejścia AUX-In, USB - wykończenia wewnętrznych klamek drzwi materiałem imitującym metal - 17” felgi aluminiowe z oponami 225/60 R17 - wielofunkcyjna kierownica; - sterowanie radiem - tempomat - zestaw głośnomówiący Bluetooth - kolumna kierownicy regulowana w dwóch płaszczyznach - manualna regulacja wysokości fotela kierowcy - regulacja podświetlenia zegarów - kieszenie w oparciach foteli - podłokietnik z przodu i z tyłu - uchwyty na napoje w konsoli środkowej - gniazdo 12V w konsoli środkowej i bagażniku - lampka do czytania w podsufitce dla pasażerów przednich i tylnych siedzeń oraz podświetlanie przestrzeni bagażowej - spoiler dachowy - ochronne nakładki na progi i nadkola - oparcie tylnej kanapy dzielone w proporcjach 60:40, uchwyty do składania od strony bagażnika - roleta przestrzeni bagażowej - wskaźnik optymalnego przełożenia skrzyni biegów - pełnowymiarowe koło z felgą aluminiową - osłony przeciwsłoneczne z podświetlanymi lusterkami - relingi dachowe w kolorze srebrnym Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 (edytowane) uchwyty na napoje w konsoli środkowej bling bling skur.vysynu Edytowane 25 czerwca 2014 przez waldusthecyc 1 Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Lucek jak chcesz testować Kijankę w prawdziwym terenie a nie 'terenie' to przyjedź po Zlocie, ja Ci pokażę ultimate testujące trasy Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 uchwyty na napoje w konsoli środkowej bling bling skur.vysynu Parsknalem smiechem Lucek, naprawde super auto jak ma sie zone i dzieciaki. W miescie wygodny, zawieszenie dobrze wybiera nierownosci, skrzynia pracuje bardzo przyjemnie i masz dosc wygodna pozycje do miasta. A w trase spakujesz zo to duzo gratow i wszyscy pojedziecie w komforcie. W sumie co wiecej moze dawac auto, dodatkowo fajnie wygladajac. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 (edytowane) uchwyty na napoje w konsoli środkowej bling bling skur.vysynu Parsknalem smiechem zawieszenie dobrze wybiera nierownosci, edit: ok, douczyłem się ;] Edytowane 25 czerwca 2014 przez _Milan_ Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 (edytowane) no fajnie fajnie, ale za tą kasę miałbyś 6 letnią S-klasę z dwustrefową klimatyzacją dla pasażerów z tyłu i fotelem z masażem. Przebieg niewielki, koło 250 tysięcy, po taksówce, a jednak luksus troszkę inny. Beka z typa KIA za tyle kasy a mógł mieć Mesia w S-klasie jak z teledysków Firmy. LOOOOOOOOOOOOOOL a tak serio to wiadomo, że cacy będę macać w piąteczek! Mało tego ja już bym wolał nawet tą BMW Qvstry !!! No jeżdżąc c5 wcale ci sie nie dziwie Lucek fajna bryczka, ładnie wygląda, mało pali jak na suva, gratulacje. Propsy za kolor Ja z czarnym mam w chu.j roboty zeby to wyglądało jak cacko tym bardziej w lato. Ale tak jak marek mówi ta kia bardziej mi pasuje do jakiegoś tła z nowoczesnymi apartamentami i drapaczami chmur niż polnymi drózkami No na pewno wodzu biała skarpeto, 3 letn 204 konny C5 o takim wyglądzie http://hdimagesinfo.com/citroen-c5-wallpaper/#.U6rh97EfPwk to nic do twojej 16 letniej Lanci Romero z nowymi sprężynami i lampami! pozdrawiam Edytowane 25 czerwca 2014 przez balon 2 Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Te C5 są kozackie i wnętrze też mają fajne, nie widać, że to francuz Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Niezły ból du.py niektórzy tutaj macie. Mam kilka aut i nie jest dla mnie wstydem jeżdżenie 20-letnim BMW czy nowym A6. Ciśnieniujecie się,bo ktoś powiedział źle o waszym aucie, tak jakby każdy miał idealny samochód pod każdym względem Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Jeżeli o mnie chodzi to tylko mam ból dupy jak słyszę dialog użytkownika Kanabis wymierzony w moją stronę. Dałem się wciągnąc z nim kilka razy w "pyskówkę" i staram się ucinać dyskusje najszybciej jak się da bo mam dosyć tego spaśnego, małomiasteczkowego stylu Też absolutnie nie mam problemu czym kto jeździ. Sam zaczynałem od kilkunastoletniego malucha z przyspawanym kubełkowym fotelem o hondy crx jakieś 13 lat temu i było mi w nim wspaniale. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 A teraz masz chu.jowe C5 Nie zartuje jest chu.jowe no dobra zartuje :* tzn sam bym nie kupil, ale grunt,ze tobie sie podoba 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 (edytowane) Ale ja nie kupiłem, wybrałem tylko kolor, wyposażenie i dopłaciłem do silnika. Taki deal. Sam bym nigdy Cytryny za dobrze ponad 100 tys nie kupił. Wracając do tematu byłem dziś w pięknym mieście Zielona Góra. Odbierałem znajomego z serwisu Reno. Wstąpiłem do salonu Daci obejrzeć tego Dustera, o którym swego czasu było tu głośno. Masakra co za fura za takie "psie" pieniądze. Duży, bardzo pojemny, fotele bardzo fajne, 7 calowy wyświtlacz, pełna elektryka, duży prześwit, kozackie relingi dachowe, pakiet offroad, 125 konna turbo benzyna, dobra widoczność za 62 tys zł. Największa wada? Monstrualna klapa od wlewu paliwa, na oko to tak 30 na 25 cm, masakratos. Edytowane 25 czerwca 2014 przez balon Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 No na pewno wodzu biała skarpeto, 3 letn 204 konny C5 o takim wyglądzie http://hdimagesinfo.com/citroen-c5-wallpaper/#.U6rh97EfPwk to nic do twojej 16 letniej Lanci Romero z nowymi sprężynami i lampami! pozdrawiam No akurat moja alfa jest z 2002 dokładnie o takim wyglądzie No ale wiadomo, chu.jowa nie to co citroen 200konny za 100 tysiency polskich złotych!!!! BOGACTWO JAKI ON BOGATY MUSI BYC OJAAAA infidel to tylko chodzi o to że każdy tutaj wypowiedział swoje zdanie na temat kupowania auta w salonie. Jednemu to pasuje, jeden woli nowego citroena drugi wybierze używane bmw. Jak kto woli i to kazdego indywidualna sprawa ale np trafi sie na gburów typu balon którzy w kazdym poscie piszą że auto które nie jest z salonu smierdzi spocona dupą w sumie dissując samego siebie bo jego auto jest juz uzywane i widocznie takową dupą śmierdzi. Nauczka zeby od niego nie kupowac po prostu Ogólnioe dosyć zabawne jest że starsza o prawie 10 lat alfa wygląda nie mniej, ba nawet bardziej atrakcyjnie od takiego citoena xD 1 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Bardzo pozytywny samochód, polecam Tomasz Raczek. z kabim wiadomo, nie ma co dyskutować. 4 Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Fajny nieużywany, gratulacje. Nie smierdzi dupą balona i nie ma napewno mojej rumunskiej spermy. Naprawde swietny wybór mili, ciesze sie twoim szczesciem Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Lucek fura fajna, podniete rozumiem, bo sam wymienialem we wrzesniu czternastoletnia corse b 1.2l 65ps, na nowa honde civic 1.8l 142ps w wersji sport. jak na taka krowe 10l spalania nie wypada zle, mi komputer wyliczyl ze mam srednie spalanie na poziomie 7,5l. na swiatlach uzywam system auto stop, a na autostradzie sune srednio 130-150kmh. jak znajde czas to zrobie wlasne fotki 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 No jest używane 3 lata bo nim przez tyle jeździłem od odebrania z hamowni. Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 No ta dacia z citroenem musza sie trzymać razem xD Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 ty to sie chopie zachowujesz jak jakis gimbuz zmienil auto na jakies ponad 10 lat stare wozidlo i teraz dla niego straszna ameryka i co to nie on i jego kanamobil i oczywiscie masa kompleksow w porownaniu do innych ktorym sie powodzi i maja lepsze auta chlopie ty jestes jakis chory psychicznie serio ??? 1 Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Cisnij śrube bo ci łańcuch spadł bizon I jak narazie to ktoś inny sobie leczy kompleksy kupując dacie czy citroena w salonie cisnąc moją alfe czy bmw qwestry Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Ten Duster zayebiście sie lrezentuje po liftingu. Ja w sumie cly czas myslałem o tym pierwszym, przed liftem. Wrzuć jakieś foty wnętrza, Milan. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Ooo, gratki Milan. To teraz Ty opowiadaj jaki silnik i wyposażenie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi