Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny kolor tej 323f BJ, a jak tam ma się sprawa rudej wyżera ci już progi albo nadkola? Bo z blachą w Mazdach różnie bywa, co zresztą wiem z doświadczenia. Ale mimo tego i tak autko uwielbiam bo świetnie się prowadzi i wygląda fajnie.

blow job?

Opublikowano

Fajny kolor tej 323f BJ, a jak tam ma się sprawa rudej wyżera ci już progi albo nadkola? Bo z blachą w Mazdach różnie bywa, co zresztą wiem z doświadczenia. Ale mimo tego i tak autko uwielbiam bo świetnie się prowadzi i wygląda fajnie.

No niestety już są pierwsze kwiatuszki, pewnie niedługo wydatki mnie nie ominą.

W Mazduni bardzo podoba mi się, że ma dosyć twarde zawieszenie, w zakręty się elegancko wchodzi.

Opublikowano

Oryginalny post z twittera lucka @Lucek:

ghb0O0o.gif

Only one more to go...

#kiadrift  #nd4spd  #uwagapirat  #fast&furious  #jezdzenagazie%%%  #kurski  #frogfan  #karambol

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie zawsze chciałem się pochwalić tu moją madzią. 2004 rok, 2 litry w benzynie, 141km. Jak na moje potrzeby - wystarczająco.

Jeżdżę nią od ponad roku i w zasadzie poza wiadomym problemem z rudą nie ma żadnych innych. Byleby lać i jechać. Tym bardziej, że pali mało.

2q9b95h.png

35ajj3n.jpg

wuse1d.jpg

Nie przeglądałem całego tematu, ale zdaje się, że mazdy są popularne tutaj. :)

Opublikowano

Jak na oko mierzyłem, to do setki w 8,5 sekundy powinna się zmiescić. Ładnie czuć moc, gdy jedzie się 90-100 i depnie się gaz płynnie do końca. Inna sprawa, że przy dynamicznej jeździe potrafi zdrowo łyknąc paliwa ;)

Opublikowano

To ja pozostaje przy E36...

w trasie schodze na 8l, w miescie raczej mieszcze się w 12l.

silnik M42B18 znany jako IS;

w przyszłym roku planuje przesiadke, myślałem nad E46, ale widze pali jeszcze więcej a pewnie jedzie gorzej (masa)
dlatego poszukam starszej trójki z 2.8 pod maska, spalanie wzrośnie ok 1-2l w stosunku do ISa