Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

ale ja mimo wszystko nie dopłacałbym tyle zeby wyjechać nówką

też tak zawsze myślałem dopóki nie przyszło co do czego i trzeba było wydać na samochód więcej niż do tej pory ;)

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 636,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Jakbym wydał równawartość nowego auta na używkę i okazałoby się, że coś z nią nie tak to chyba bym się zapłakał na śmierć. Z drugiej strony, jeśli miałbym do wydania powiedzmy 40k to.nówki bym nie kupił, bo w tej cenie sama cienizna.

Mój brat miał podobny budżet pół roku temu i ostatecznie wziął 3-letniego Focusa w kombi, super fura.

Opublikowano

Nie mogłem sie oprzeć (szkoda opon temu na piachu :lol: )

1919671_789136664472441_5701937795526881

1555401_789136671139107_8366520068947021

10509653_789136651139109_744360482121998

Polecam ale w cabrio troche słabo bo sie piasek do srodka sypie :/

Opublikowano

Zawsze można dach rozłożyć...

Opublikowano

Pojechac na wygwizdowie aby krecic kolka w piachu z rozlozonym dachem - narzekac pozniej na syf w srodku. Bezcenne.

Na tych fotkach widac, ze auto stoi w piachu, jakas mgla piaskowa, generalnie nic sie nie dzieje. Jaki to sens robic takie foty to ja nie wiem. Nic z nich nie wynika procz tego ze auto zaparkowalo w kuwecie.

Opublikowano

Numery spisane, poszło zawiadomienie na policję o zagrożeniu w ruchu lądowym z premedytacją.

Opublikowano

Powinni sie tym zajac przed Frogiem bo on to chociaz az tak nie szalal jak ten koles w mrcedesie. Tam na trzecim zdjeciu nie widac po prawej bo zaslania burza piaskowa ale wypadlo dziecko z wozka pelnego piasku (mogli rozlozyc daszek) i zachlysnelo sie a drugie zdjecie to juz typowe piratowanie po polskich drogach. Widac ze jechal pod wplywem.

Opublikowano

I BEZ ZAPIĘTYCH PASÓW! A wiadomo, że to jedno z większych wykroczeń! Na twarzy widać też pijackie rumieńce, na bank było powyżej 0,5 promila!

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Spokojnie, nic nie przeoczyłem, wszystko zgłoszone.

Opublikowano

Uff, będzie jednego pirata mniej.

Czu-waj Krupek. 8 zastęp 12 hufca drogowego "Szkieły", pozdrawia!

Opublikowano

Prawidłowo! Nie ufaj nikomu, zasada ograniczonego zaufania musi być!

Opublikowano

A paczki bedziecie mi wysyłać ?? Byle nie z xboxem

Co do jakosci zdjec to juz tak jest jak sie babie aparat odda :]

Opublikowano

Pojechac na wygwizdowie aby krecic kolka w piachu z rozlozonym dachem - narzekac pozniej na syf w srodku. Bezcenne.

Na tych fotkach widac, ze auto stoi w piachu, jakas mgla piaskowa, generalnie nic sie nie dzieje. Jaki to sens robic takie foty to ja nie wiem. Nic z nich nie wynika procz tego ze auto zaparkowalo w kuwecie.

typowy ból dupy polaczka z tico w garażu. Codename lux mercedesik :D

Opublikowano

Ohohoho kanabis w koncu odpowiedzial, ojejku bo sie przewrocisz na tym krzesle na straganie z wrazenia zaraz.

O moj garaz sie nie martw - lepiej olej wymien w tym swoim wehikule pod remize aby sie nie przekrecil bo znowu bedziesz plakal z powodu czyjegos samochodu tutaj.

Opublikowano

Fajnie, ale juz skur.wiaj pajacu.

Opublikowano

Siakieś dokładeczki bym piznął do tego merca i żonie regularnie go podbierał hehe

Szpere ma ten kabriolecik? Bo na mercach nie znam się wcale.

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Fajnie, ale juz skur.wiaj pajacu.

Chyba czas odpoczac troche od forum.

Opublikowano

posłuchał, mądry bizon.

Opublikowano

Siakieś dokładeczki bym piznął do tego merca i żonie regularnie go podbierał hehe

Szpere ma ten kabriolecik? Bo na mercach nie znam się wcale.

Nie ma więc jest chu.jowo troche a zaspawać dyfer tez smutno. 

Zwłascza ze to 200 kucy z napędem na tył :(

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Kurcze, przy 200 mechaniczych powinno być do diaska! (pipi)nia z grzybnią, czyli możesz oddać mi, tzn mojej żonce :P;) Ewentualnie mogę zamienić się na hondę angielkę 98 hehehehe.

Dbaj i ciesz się, bo tyle mocy w tak niewielkim autku daje pewnie sporo frajdy, nie pisząc już o wietrze we włosach :) 

Opublikowano

Genialny ten mercedes, ile za takiego w dobrym stanie trzeba wyłożyć, który to rok?

Opublikowano

Ok jako ze minęło pół roku uzytkowania wrzucam foteczke mojego wehikuł czasu spod remizy jak mowi bizon. Wiadomo nie jest to hyundai z salonu ale jestem bardzo zadowolony z mojej czarnej. Swietne bezawaryjne autko, zalewac i jezdzic. Polecam żanetkaleta. No i dupeczki lecom 

GFWhGl2.jpg

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

koza straszna wydaje sie na tej focie ;/

chociaz ja sie nie powinienem odzywac bo moj gangowoz tez przygotowany na offroad