Opublikowano 12 września 201410 l ale ja mimo wszystko nie dopłacałbym tyle zeby wyjechać nówką też tak zawsze myślałem dopóki nie przyszło co do czego i trzeba było wydać na samochód więcej niż do tej pory
Opublikowano 12 września 201410 l Jakbym wydał równawartość nowego auta na używkę i okazałoby się, że coś z nią nie tak to chyba bym się zapłakał na śmierć. Z drugiej strony, jeśli miałbym do wydania powiedzmy 40k to.nówki bym nie kupił, bo w tej cenie sama cienizna. Mój brat miał podobny budżet pół roku temu i ostatecznie wziął 3-letniego Focusa w kombi, super fura.
Opublikowano 15 września 201410 l Nie mogłem sie oprzeć (szkoda opon temu na piachu ) Polecam ale w cabrio troche słabo bo sie piasek do srodka sypie
Opublikowano 15 września 201410 l Pojechac na wygwizdowie aby krecic kolka w piachu z rozlozonym dachem - narzekac pozniej na syf w srodku. Bezcenne. Na tych fotkach widac, ze auto stoi w piachu, jakas mgla piaskowa, generalnie nic sie nie dzieje. Jaki to sens robic takie foty to ja nie wiem. Nic z nich nie wynika procz tego ze auto zaparkowalo w kuwecie.
Opublikowano 15 września 201410 l Numery spisane, poszło zawiadomienie na policję o zagrożeniu w ruchu lądowym z premedytacją.
Opublikowano 15 września 201410 l Powinni sie tym zajac przed Frogiem bo on to chociaz az tak nie szalal jak ten koles w mrcedesie. Tam na trzecim zdjeciu nie widac po prawej bo zaslania burza piaskowa ale wypadlo dziecko z wozka pelnego piasku (mogli rozlozyc daszek) i zachlysnelo sie a drugie zdjecie to juz typowe piratowanie po polskich drogach. Widac ze jechal pod wplywem.
Opublikowano 15 września 201410 l I BEZ ZAPIĘTYCH PASÓW! A wiadomo, że to jedno z większych wykroczeń! Na twarzy widać też pijackie rumieńce, na bank było powyżej 0,5 promila! Edytowane 15 września 201410 l przez Łebi
Opublikowano 15 września 201410 l Uff, będzie jednego pirata mniej. Czu-waj Krupek. 8 zastęp 12 hufca drogowego "Szkieły", pozdrawia!
Opublikowano 15 września 201410 l Prawidłowo! Nie ufaj nikomu, zasada ograniczonego zaufania musi być!
Opublikowano 15 września 201410 l A paczki bedziecie mi wysyłać ?? Byle nie z xboxem Co do jakosci zdjec to juz tak jest jak sie babie aparat odda :]
Opublikowano 15 września 201410 l Pojechac na wygwizdowie aby krecic kolka w piachu z rozlozonym dachem - narzekac pozniej na syf w srodku. Bezcenne. Na tych fotkach widac, ze auto stoi w piachu, jakas mgla piaskowa, generalnie nic sie nie dzieje. Jaki to sens robic takie foty to ja nie wiem. Nic z nich nie wynika procz tego ze auto zaparkowalo w kuwecie. typowy ból dupy polaczka z tico w garażu. Codename lux mercedesik
Opublikowano 15 września 201410 l Ohohoho kanabis w koncu odpowiedzial, ojejku bo sie przewrocisz na tym krzesle na straganie z wrazenia zaraz. O moj garaz sie nie martw - lepiej olej wymien w tym swoim wehikule pod remize aby sie nie przekrecil bo znowu bedziesz plakal z powodu czyjegos samochodu tutaj.
Opublikowano 15 września 201410 l Siakieś dokładeczki bym piznął do tego merca i żonie regularnie go podbierał hehe Szpere ma ten kabriolecik? Bo na mercach nie znam się wcale. Edytowane 15 września 201410 l przez Łebi
Opublikowano 15 września 201410 l Fajnie, ale juz skur.wiaj pajacu. Chyba czas odpoczac troche od forum.
Opublikowano 15 września 201410 l Siakieś dokładeczki bym piznął do tego merca i żonie regularnie go podbierał hehe Szpere ma ten kabriolecik? Bo na mercach nie znam się wcale. Nie ma więc jest chu.jowo troche a zaspawać dyfer tez smutno. Zwłascza ze to 200 kucy z napędem na tył Edytowane 15 września 201410 l przez Codename
Opublikowano 15 września 201410 l Kurcze, przy 200 mechaniczych powinno być do diaska! (pipi)nia z grzybnią, czyli możesz oddać mi, tzn mojej żonce Ewentualnie mogę zamienić się na hondę angielkę 98 hehehehe. Dbaj i ciesz się, bo tyle mocy w tak niewielkim autku daje pewnie sporo frajdy, nie pisząc już o wietrze we włosach
Opublikowano 16 września 201410 l Genialny ten mercedes, ile za takiego w dobrym stanie trzeba wyłożyć, który to rok?
Opublikowano 16 września 201410 l Ok jako ze minęło pół roku uzytkowania wrzucam foteczke mojego wehikuł czasu spod remizy jak mowi bizon. Wiadomo nie jest to hyundai z salonu ale jestem bardzo zadowolony z mojej czarnej. Swietne bezawaryjne autko, zalewac i jezdzic. Polecam żanetkaleta. No i dupeczki lecom Edytowane 16 września 201410 l przez kanabis
Opublikowano 16 września 201410 l koza straszna wydaje sie na tej focie ;/ chociaz ja sie nie powinienem odzywac bo moj gangowoz tez przygotowany na offroad