Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ja mimo wszystko nie dopłacałbym tyle zeby wyjechać nówką

też tak zawsze myślałem dopóki nie przyszło co do czego i trzeba było wydać na samochód więcej niż do tej pory ;)

Opublikowano

Jakbym wydał równawartość nowego auta na używkę i okazałoby się, że coś z nią nie tak to chyba bym się zapłakał na śmierć. Z drugiej strony, jeśli miałbym do wydania powiedzmy 40k to.nówki bym nie kupił, bo w tej cenie sama cienizna.

Mój brat miał podobny budżet pół roku temu i ostatecznie wziął 3-letniego Focusa w kombi, super fura.

Opublikowano

Pojechac na wygwizdowie aby krecic kolka w piachu z rozlozonym dachem - narzekac pozniej na syf w srodku. Bezcenne.

Na tych fotkach widac, ze auto stoi w piachu, jakas mgla piaskowa, generalnie nic sie nie dzieje. Jaki to sens robic takie foty to ja nie wiem. Nic z nich nie wynika procz tego ze auto zaparkowalo w kuwecie.

Opublikowano

Powinni sie tym zajac przed Frogiem bo on to chociaz az tak nie szalal jak ten koles w mrcedesie. Tam na trzecim zdjeciu nie widac po prawej bo zaslania burza piaskowa ale wypadlo dziecko z wozka pelnego piasku (mogli rozlozyc daszek) i zachlysnelo sie a drugie zdjecie to juz typowe piratowanie po polskich drogach. Widac ze jechal pod wplywem.

Opublikowano (edytowane)

I BEZ ZAPIĘTYCH PASÓW! A wiadomo, że to jedno z większych wykroczeń! Na twarzy widać też pijackie rumieńce, na bank było powyżej 0,5 promila!

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

Pojechac na wygwizdowie aby krecic kolka w piachu z rozlozonym dachem - narzekac pozniej na syf w srodku. Bezcenne.

Na tych fotkach widac, ze auto stoi w piachu, jakas mgla piaskowa, generalnie nic sie nie dzieje. Jaki to sens robic takie foty to ja nie wiem. Nic z nich nie wynika procz tego ze auto zaparkowalo w kuwecie.

typowy ból dupy polaczka z tico w garażu. Codename lux mercedesik :D

Opublikowano

Ohohoho kanabis w koncu odpowiedzial, ojejku bo sie przewrocisz na tym krzesle na straganie z wrazenia zaraz.

O moj garaz sie nie martw - lepiej olej wymien w tym swoim wehikule pod remize aby sie nie przekrecil bo znowu bedziesz plakal z powodu czyjegos samochodu tutaj.

Opublikowano (edytowane)

Siakieś dokładeczki bym piznął do tego merca i żonie regularnie go podbierał hehe

Szpere ma ten kabriolecik? Bo na mercach nie znam się wcale.

Edytowane przez Łebi
Opublikowano (edytowane)

Siakieś dokładeczki bym piznął do tego merca i żonie regularnie go podbierał hehe

Szpere ma ten kabriolecik? Bo na mercach nie znam się wcale.

Nie ma więc jest chu.jowo troche a zaspawać dyfer tez smutno. 

Zwłascza ze to 200 kucy z napędem na tył :(

Edytowane przez Codename
Opublikowano

Kurcze, przy 200 mechaniczych powinno być do diaska! (pipi)nia z grzybnią, czyli możesz oddać mi, tzn mojej żonce :P;) Ewentualnie mogę zamienić się na hondę angielkę 98 hehehehe.

Dbaj i ciesz się, bo tyle mocy w tak niewielkim autku daje pewnie sporo frajdy, nie pisząc już o wietrze we włosach :) 

Opublikowano (edytowane)

Ok jako ze minęło pół roku uzytkowania wrzucam foteczke mojego wehikuł czasu spod remizy jak mowi bizon. Wiadomo nie jest to hyundai z salonu ale jestem bardzo zadowolony z mojej czarnej. Swietne bezawaryjne autko, zalewac i jezdzic. Polecam żanetkaleta. No i dupeczki lecom 

GFWhGl2.jpg

Edytowane przez kanabis
  • Plusik 2