Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem cynk od naszego wspólnego forumowego przyjaciela, że nie możesz o mnie zapomnieć i wspominasz mnie.

Tak więc z pozdrowieniami od ix35 w wersji Comfort

IMG1353JP_eqphppa.JPG

IMG1356JP_eqphpxp.JPG

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Szacunek dla lasek które lecą na 20 letniego włocha na kołach jak koza. Ahh te małe polskie miasteczka.

(edit: proszę o moderację o usunięcie tego posta, jest mi naprawdę głupio, że wdałem się w kolejną dyskusję z użytkownikiem kanabis)

Edytowane przez balon
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

jednak moglibyście sobie darować pojazdy w temacie o fotkach pojazdów (?).

Kanabis ma ładny samochód, balon ma ładniejszy.

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

Co jak co, ale te fury to straszne pussy magnety. Jak jadę moim umytym i wypucowanym, białym czołgiem to dupeczki mało karków nie skręcą, bo fura wygląda na droższą niż jest w rzeczywistości, a i przez kolor rzuca się w oczy.

Gość _Milan_
Opublikowano

leśne ssaki znaja się na markach i nie jedno widziały, trzeba by przejechac mclarenem by spojrzały.

Opublikowano

Aha , to w sumie nie tak strasznie. Bedzie trzeba pomyslec na nastepne lato, lux furka na bajere ;)

Szacunek dla lasek które lecą na 20 letniego włocha na kołach jak koza. Ahh te małe polskie miasteczka.

(edit: proszę o moderację o usunięcie tego posta, jest mi naprawdę głupio, że wdałem się w kolejną dyskusję z użytkownikiem kanabis)

od kiedy 2014 - 2002 to 20? Nie dosc ze jeździ koreancem to nie potrafi liczyc :/

uważaj bo jak tak bedziesz liczył to dwa razy bedziesz musiał go spłacac xD

Opublikowano

Kanabisku posłuchałem twoich rad i tym razem kredyt 3 x 33 czyli muszę co roku kupić z 8 lanci-romero, w 3 lata kupie jakieś 24 lancie-romero i będę miał spłacony ! Mało tego pierwsze 33 (19200 ze sprzedaży Corsy :D) już wpłaciłem więc zostało  mi jeszcze 16 lanci-romero.

Opublikowano

Ni,  mój taki jak Lucjana Kia czyli 1,6. Myślałem o 2.0 ale przeraziło mnie jego katalogowe spalanie w mieście.

No co do 10 letniego cyklu to 5 lat mam gwarancje bez limitu km więc pewno będę jeździł do ASO, to już będzie połowa jego lifetime. Dodatkowo brałem też benzynę a nie TD aby mieć większą pewność, że nic z motorem nie siądzie. Z drugiej strony Corsą żona jeździła od nowości 6 lat. Ani jednej awarii, ani jednej sytuacji, żeby nie zapalił, nawet gumy nie złapała.

Opublikowano

Mi nawet typiary machają, jak przejeżdżam. Ostatnio jak przy lesie jechałem to dwie mi machały.

Nie rozmawiaj z nimi,są monotematyczne,tylko "laska 300,seks 400" ;)
Kurde Litwin, musisz być nieziemskim brzydalem skoro takie stawki Ci rzucają hehe A taki ładny chłopak byłeś po wojsku... :-P
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mogłem te 18 ale wolałem bo były pikne i nie powtarzalne, takie szare 17. Piękne koła jak dla mnie. Ogólnie w "gratisie" to mało co dostałem bo cena i tak była mocna zdołowoana przeze mnie z tym, że auto jest tak przesadnie wyposażone (m.in. fotele czarna skóra a siedziska materiał i część pleców aby się nie przyklejać latem, oczywiście wszystkie 5 podgrzewane,asysent zjazdu z górki i podjazdu, sterowamie radiem, telefonem i chyba też klimą za pomocą głosu, z przodu ledy, z tyłu ledy), że mało co mogłem jeszcze wyszarpnąć.

Edit: takie kôłka mam http://www.gezet.pl/Dostepne-samochody/Hyundai-ix35-NOWY-17-CRDI-115KM-Comfort,20.html:o=C32841454 . W sumie to mam identycznego (i od tego dealera), toczek w toczek tyle, że w benzynie. Ten 2.0 crdi to na luzie 100 tys a jak ta wersja prawie 190 konna to ze 120 tys.

Edytowane przez balon
Opublikowano

fajny samochodzik, coraz wicej ich widać na drogach, a tych kijanek Luckowych to już serio na każdym kroku widzę. Nie dziwne, bardzo ładne auto i pewnie mało problematyczne skoro tyle ich jezdzi, a i cena jak na suva nie wysoka. Lucek Dbaj to kiedyś odkupię!

Opublikowano

No ja się właśnie zdziwiłem. Bo jak nie interesowałem się tym autami to myślałem, że za dobrze wyposażone bryny tego typu to na luzie ze 100 tys trzeba położyć.

Ja ci sprzedam;) Po 10 latach to gdzieś z 80-90 tys najechane będzie miał.

Opublikowano

Z ta gwarancja Balon to daj sobie spokój, po drugim roku ciezko cokolwiek naprawic w ramach gwarancji. Opinia podparta doswiadczeniem z 7 gwara Kia. Co smieszniejsze Niemcy maja o wiele lepsze warunki serwisu niz polacy.