Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kurde, im człowiek starszy tym bardziej mu się bawary podobają. Propsy za czarny lakier, ogarniesz dobrą felę i będzie profi.

Co do silnika... każdy orze jak może, ale coś z grupy B25 (M52, albo M54) byłoby tutaj idealne, wiem co mówię :)

Edytowane przez winner
Opublikowano

bmw na szczescie nie jest czarne, tylko w lakierze orientblau metallic, ktory czasami (glownie po myciu) sprawia wrazenie czarnego. sam jestem zakochany w tym kolorze, bo w pelnym sloncu prezentuje sie pieknie.

Opublikowano

Tylko jak jest umyty. Mój montrealblau mettalic fajnie wygląda po myciu, na słońcu (mieni się nie jaśniejszy granat), ale wystarczy kilkaset metrów drogi i kurzu.... i jest tragiczny. Na szczęście nie kierowałem się przy zakupie kolorem tylko M52B28.

Opublikowano

No ogólnie średnie opinie o 2.5 TDI, ale wiadomo, opinie opiniami, a może się trafić niezawodny egzemplarz.

Mi się A4 podobają, w sumie wszystkie modele, od najstarszych po najnowsze, więc jak najbardziej gratuluje:).

Opublikowano

Mój tatowóz, A4 2,5tdi quattro. Po długich poszukiwaniach a4/a6 z sinikiem 2,4 z dobrym wyposażeniem zdecydowałem się na ten legendarny już silnik :D

1zw2rna.jpg25yxi7b.jpg

Brałem pod uwage nawet takie a4 tyle ze koniecznie srebrne, podobała mi sie. 

Ale zrezygnowałem jak zobaczyłem ile tego jeździ u nas. To prawie tak jak kupić octavie albo passata b5

Opublikowano (edytowane)

Skromniej, 3.0 z e46 ale daje radę. Auto to taki ładny driftowóz stąd nadkola bo inaczej koła za(pipi)iście przypałowo wystają i haczą o błotniki.

EDIT: To dorzucę już typowo moją zabawkę, która de facto jest obecnie na sprzedaż.

bda6b946f7cf56f7m.jpg

d286c1e6f62879ccm.jpg

Edytowane przez Wretched
  • Plusik 1