waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 balon, w takim razie może zmiana avatara? już spieszę z pomocą 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Nie no od czasu Punto przewinęło się już kilka bryn ale on na zawsze w moim <3 ! Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Passat B7, nieco ponad 80 tysięcy przejechane i pierwsza usterka - zamek klapy bagażnika, wymieniony na poczekaniu. Czasem lekkie stuki z okolicy zegarów, poza tym zero zastrzeżeń. Silnik 2.0 TDI, taki jak w tym Golfie tylko 140, chodzi idealnie. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) No to moze i ja cos walne o mojej niuni Lubie samochody grupy VAG i kilka miesiecy temu zamienilem Octavie RS na 2006 Audi A4 Avant, Ale to dopiero poczatek i baza pod mody. Tak w skrocie o aucie : Model SE S-line Avant Silnik 2.0 TFSI BUL - seria 220koni i 300nm Quattro Uklad hamulcowy od DTM i takie tam, nie bede was zanudzal, mozna w necie znalesc jak ktos zainteresowany Caly wydech zrobiony pod auto 2.5', 4 puszki magnaflow + koncowki 4' , katalizator high flow 100cell, do tego dojdzie moze jeszcze w tym miesiacu dolot APR carbonio, + rura do turbo z 034 Motorsport, i na koniec remap - zapewne bedzie jakies 280 kucy i okolo 400nm, wystarczy Na wiosne jeszcze gwint i kolo i juz bedzie calkiem przyjemnie. P.S. Za cholere nie wiem jak wkleic zdjecie Edytowane 1 grudnia 2014 przez Longstar 1 Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 uploadujesz zdjecie na imgur.com, kopiujesz link do obrazu i wstawiasz na forum. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 A jak wyglada u CIebie branie oleju? Bo to taka wada praktycznie każdego 2.0TFSI. Ogólnie to bardzo dobra baza pod mody, 400 kucy zrobić w tym silniku to nie problem. KOniecznie musisz się pochwalić jak to jedzie,jak już skończysz mody. Musi bajkowo brzmieć z tym wydechem. Końcowki 4'? 4 CALE? Aha, mocy nigdy nie wystarcza Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 4 cale to 10 cm... kot może wejść do takiego wydechu. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Longstar, będziesz latał przy tylu nitkach... ehehehe Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) Branie oleju to faktycznie jest problem w tych silnikach, ja mam za(pipi)istego farta, na 14000km dolalem 1.3litra oleju, to mniej niz 100ml na 1000km, moj kumpel ma ten sam silnik BUL, bardzo podobny przebieg i jemu potrafi spalic do litra na 1000km. Totalna magia dla mnie z tym spalaniem. Koncowki nie sa takie przegiete, idealnie sie wpasowuja w dyfuzor Edytowane 1 grudnia 2014 przez Longstar 2 Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 jak dla mnie trochę przesada te wydechy. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Wydechy wygladaja bardzo dobrze na samochodzie, byly chyba 2.75 cala. 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Bardziej chodziło o fotkę z zewnątrz całego auta, a nie wydechów Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Sorry, troche musialem poszperac zeby znalesc te zdjecia, zrobione byly ze 3 dni po tym jak kupilem auto 4 Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Mam jakąś awersję do Audi poza A8, ale ten wygląda sympatycznie. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Dobra sztuka, oby ci dobrze służyła Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Front zabójczy tej audicy. Longstar nie robią ci dzieciaki kawałów wkąłdając do tych wydechów orzechy? No wiesz po tem ruszasz , dodajesz gazu i strzelasz wiewiórkami Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 (edytowane) No i Golf Variant zamówiony. Odbiór do końca lutego, piz.gnę jakąś fotkę jak dostanę. W sumie to jestem ciekaw jak 100 % Niemiec będzie się sprawował. Co cieszy ludzie bardzo chwalą układ jezdny. C5 , która użytkowałem sprzedana w pniu (jednak auta salonowe, 1 właściciel sprzedają się same, Corsa też szybko poszła jak już zdecydowałem się na 100 % sprzedać, hi Kyo ). Ogólnie tona elektryki przez 3 lat nigdy nie zawiodła (no tylko kamera cofania wariowała zimą). Obecnie zastępczo poruszam się Citroenem C4. Jak na tak nisko pozycjonowane auto to jest w uj wygodne prawie tak jak C5 z hydroaktywnym zawieszeniem. Jednak ma to swoją cenę, buja się jak Mazda Demio ale porównując to z innym autami z tego segmentu którymi miałem okazję pojeździć z doskoku to pod względem komfortu jazdy C4 > wszystko (w sensie Astry, Meganki itp.) w sumie tak jak z C5, który pod względem komfortu bił wszystko w swojej klasie (paski, insignie, avensisy itp) no i on się tak nie bujał Edytowane 10 grudnia 2014 przez balon Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Z większością francuzów tak jest, że nadają się głównie do wygodnego podróżowania i... w sumie tylko do tego. Ta kiepska renoma i wysoka awaryjność aut grupy PSA nie bierze się znikąd. Wśród moich znajomych każdy miał jakieś przejścia z francuzami i nie ma takiego, który by pochwalił swoje (zazwyczaj już byłe auto) za silnik czy jakość wykonania. Kusiło mnie swego czasu Megane RS Trophy 275PS, bo w porównaniu do cen Audi S3 czy Leona Cupry R, Meganka wypada bardzo korzystnie, ale zrezygnowałem nauczony przykładem kolegów, że od francuzów lepiej trzymać się z daleka. 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Ja miałem 3 lata (rocznik 2011) Citroena C5 Exclusive dodatkowo doposażonego z 204 konnym hdi. Była tam tona elektroniki, lącznie z elektroniczną regulacją i przesuwaniem foteli z masażem. Nie było ani jednej awarii. Polecam bardzo te auto jako użytkownik a nie jako znajomy znajomego. 1 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Napisz cos wiecej o tym Golfie, jaki silnik, wyposazenie itp Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 (edytowane) Jest to wersja specjalna, której na stronie www nie ma. Oferta dla firm, konfigurowana od podstaw. Coś oddałem, kosztem czegoś (np zamiast felg 17 to te fotele komfortowe/sportowe wybrałem). Zamiast wykończenia deski piano wziąłem deskę z alu z tańszej wersji bo mi się lepiej podobała itp. itd.Kolor auta to czarny. Napisz cos wiecej o tym Golfie, jaki silnik, wyposazenie itp Zastanawiam się pomiędzy Passatem wyprzedaż rocznika 2014) z silniikem 110 tdi i słabo wyposażonym albo zaje.iście wyposażonym, samodzielnie skonnfigurowanym (m.in. fotele automatycznie regulowane z masażem odcinka lędźwiowego, biksenony skrętne) Golfem Variantem 7 ze 150 konnym tdi najnowszej generacji.Mam ograniczony budżet a firma karze mi wybrać VW lub Toyotę. Toyoyta (Avensis) oddpała od razu. Straszne materiały, płytkie fotele (widać, że dla małych Japońców).Do końca tego tygodnia muszę zamówić. Na razie jestem za Golfem. Komfort jazdy praktycznie jak w Pasku, osiągi o niebo lepsze, to samo z wyposażeniem. Dupy nie urywa ale zapowiada się do bólu solidnie i co ważnie wygodnie ale nie powiem, przed odbiorem ostatniego auta (C5), byłem bardziej podekscytowany Edytowane 11 grudnia 2014 przez balon Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Ja miałem 3 lata (rocznik 2011) Citroena C5 Exclusive dodatkowo doposażonego z 204 konnym hdi. Była tam tona elektroniki, lącznie z elektroniczną regulacją i przesuwaniem foteli z masażem. Nie było ani jednej awarii. Polecam bardzo te auto jako użytkownik a nie jako znajomy znajomego. A ja nie polecam, bo jako, że z zamiłowania jestem też mechanikiem z doskoku to grzebałem też w kilku i wiem jakie rzeczy się psują oraz jakie bzdurne czasami rozwiązania są stosowane w tych gów.nowozach. Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 W Peugocie 206, którym jeździłem jeszcze niedawno, po 115 tys. przebiegu roz(pipi)ała się uszczelka głowicy silnika i tylna belka zawieszenia. Naprawa za 3 tys. złotych w samochodzie, który tak naprawdę guwno przejechał. Do francuza raczej nikt by mnie już ne przekonał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi