Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do uźywanego to nie ale jeżeli chodzi o nowe auta to jak najbardziej, teraz po wszystko po podobnych pieniądzach.

Winner ty lepiej powiedz jak tam sprawuje się sport kombi passat r ewentualnie e klasa amg / BMW m5 które tak szumnie zapowiadałeś ze kupujesz?

Teraz na wózek przydałby się jak ta lala.

Czy może kolejny user z syndromem Infinity?

• Plusik 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie zbyt kobiecy. No ale w sumie jezdziłem fordem ka <beka>

Ale jezdzic sie musi fajnie napewno z tyloma kucami w takiej małej furce.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby nie było za kolorowo to napisze tylko ze samochód ma wady, na tylnym siedzeniu nie pojada komfortowo 3 dorosłe osoby ponieważ sa profilowane, poduszki powietrznej pasażera tez nie mozesz wyłączyć bo było to dodatkowa opcja w salonie, tylne fotele sie nie składają ponieważ było to dodatkowa opcja, cup holdery sa, bo ktoś do nich dopłacił w salonie...

Mimo 2.5l samochód jest na trasie dość ekonomiczny, około 7-8l na 100km, przy 140km/h obroty silnika na 6 biegu sa na wysokości 3tys/min.

Opublikowano (edytowane)

Zajèbiste fotografie. Który to rok?

W Irlandii pierwsze cyfry oznaczają rok rejestracji samochodu czyli zazwyczaj z rokiem produkcji, tak wiec 05 oznacza ze rok produkcji to 2005, pierwszy rok produkcji E90, ta dokładnie z maja.

PS

Odpisałem a pózniej doczytałem kolejna stronę :-)

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano (edytowane)

On ma ksiazkowo 218km? Jak sie tym jezdzi, z jaka latwoscia sie pali kapcia przed marketem?

Książkowe 218, na hamowni wyszlo 200, tyle ze paliwo w Irlandii to ma z 90 oktanów :frog: w Polsce na vpowerracing nie poznawałem samochodu.

Jeździ sie dobrze, twardo + dodatkowe twardo z uwagi na opony Run on flat, to moja pierwsza tylno napędowka wiec frajdę mam ogromna, jazda przez ronda i po rondach, w szczególności na mokrej nawierzchni to wielka frajda, byłaby większa mając szpere :frog:

Siadając za kierownice czuć połączenie z samochodem, układ kierowniczy jest perfekcyjny.

Opony pod marketem nie pale bo obecnie założone sa opony na których wyjeżdża Ferrari 458 Italia z salonu czyli Potenza S001, jeżdzę za to podriftowac na plaże - jest fun :-)

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano

Serio 90 oktanow? A to nie jest kwestia tylko oznaczenia czy faktycznie jest tak jak piszesz? 

No ja tez chetnie bym chcial przesiasc sie na auto z napedem na tylna os, taki nissanek 350z to jest to chociaz bmw w kupejce to tez bym nie pogardzil. 

Oponki wydaja sie przyjemne, przynajmniej z opisu bo nie mialem okazji potestowac, ale na lato za to planuje zakup Bridgestone RE050a takze jezdzac na nich bede sobie wyobrazal jak to jest jezdzic na S001 :P

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem na 100% ile to paliwo ma ale w Irlandii, zajeżdżając na stacje masz Benzyna/Diesel to wszystko, nie ma lepszych czy gorszych, i ja osobiście widziałem mega różnice pomiędzy Irlandzkim paliwem a każdym innym w drodze do Polski, jak zatankowałem 105 oktanów w Niemczech to myślałem ze mam z 2.8l :-)

Nawet kultura pracy silnika inna.

Opony bardzo sobie cenie, wjeżdzając w kałuże przy 100km/h nie czujesz nic pod kierownica, jedziesz dalej asfaltem.

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano

W Irl najlepsze paliwo to ron95 super plus na stacjach applegreen, straszna (pipi)nia ze nie mozna zalac vpower tutaj, mam dokladnie ten sam problem, samochod traci nawet 10% mocy ze wzgledu na paliwo.

Dlatego moje nastepne auto to bedzie jakis mocny diesel, przynajmniej 250 koni

Opublikowano

W Irl najlepsze paliwo to ron95 super plus na stacjach applegreen, straszna (pipi)nia ze nie mozna zalac vpower tutaj, mam dokladnie ten sam problem, samochod traci nawet 10% mocy ze wzgledu na paliwo.

Dlatego moje nastepne auto to bedzie jakis mocny diesel, przynajmniej 250 koni

Tyle lat w Irlandii i nawet nie wiedziałem że na AppleGreenie mają 95 oktanów paliwo, sprawdzę :D

Przypomniało mi się że w sumie to jeździłem po parkingu :D, w Irlandii rzadko śnieg pada więc trzeba było korzystać.

426043_562903360401434_690978646_n.jpg?o

W myśl zasady...

10922843_972793819412384_327259562285384