krupek 15 474 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 jeszcze niżej byś chciał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ogólnie te jajka mi się nie podobają, ale Twoja sztuka wygląda na zdabaną i felgi też świetnie pasują, jedynie pomyśl nad dystansami :ok: Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Szejdj Im nizej tym lepiej ; ) Chce go posadzic tak zebym nie mogl palca wlozyc w nadkole i wtedy dla mnie jest git ; ) Pajda Staram sie dbac ale juz mycie dostaje raz moze na miesiąc. Za to ten srebny kolor lubie, ze nie trzeba go czesto myc a wyglada w miare ok. Do dystansy nie jestem przekonany, kolejny element dodatkowy w zawieszeniu to kolejny problem. Felgi chce inne dac i te juz beda szersze i bedzie git Edytowane 23 Maja 2015 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 LOL JAK MOŻNA OBNIŻAĆ SAMOCHÓD HURR DURR GLEBA za(pipi)iście Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 za wysoko stoi, koniecznie musisz jeszcze obniżyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 SZURAJ WAHACZEM, A NIE ZDERZAKIEM JAK BYLE PI.ZDA Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Pieknie Red ! Podoba mi sie Twoje podejscie. Dzialaj i trzymam kciuki za projekt zdradzisz co za kolo chcesz wsadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 No dzieki panowie ; ) Spodziewalem sie wiecej hejtow z powodu tuningow bo w koncu auto sluzy do jezdzenia po bulki do supermarketu ale odkad nie ma Wujaszka (jak pamietam szef zamieszania na tym grupowcu) to sie troche tutaj uspokoilo ;p Infidel Jedna z felg, ktora mnie najbardziej interesuje, wymiary jej to 17x8 8,25 ET35 (z ET bez szalenstw, wiem ze efekt bedzie slabszy ale nie chce zeby cokolwiek mi obcieralo) Do tego jeszcze tylna lotka Mugena i jakis dodatek w przedniej dokladce i bedzie dla mnie miodzik ; D Wiadomo, pomodziłbym jeszcze silnik ale za duze koszty w stosunku do osiagów Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Japanracingi bedziesz bral czy XXRy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ze wgledu na to ze Japanracingi sa lepiej dostepne w polszy takze wybor pada na nie. Generalnie JR i XXR'y to podobna liga, tanszych chinczykow sie juz chyba nie da stworzyc. Pomimo to z poprzednich Japanow bylem zadowolony wiec wybor jest jednoznaczny ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 mowisz o Japanracingach na wzor Rota P45r? Dystanse dobra sprawa, jak dobrze dobierzesz,to nic nie bwdzie przycierac. Najwyzej nadola pozaginasz wewnatrz Modzenie w silniku w Type-R jest bardzo nieoplacalne. Grube tysiace,a rosnie 40-60 koni. Jezdzilem seria, jezdzilem taka 264hp i czuc roznice,ale na pewno nie jest ona warta takich pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 mowisz o Japanracingach na wzor Rota P45r? Dystanse dobra sprawa, jak dobrze dobierzesz,to nic nie bwdzie przycierac. Najwyzej nadola pozaginasz wewnatrz Modzenie w silniku w Type-R jest bardzo nieoplacalne. Grube tysiace,a rosnie 40-60 koni. Jezdzilem seria, jezdzilem taka 264hp i czuc roznice,ale na pewno nie jest ona warta takich pieniedzy. Ta fotka co wyslalem z felga to jest JR11 badz XXR 527 ; ) Ale wzór P45r tez jest niczego sobie, to zapewne replika Raysow TE37 ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 dzięki! Accord rownie piekny co Civic ( ba, Accord 7gen > Civic 7gen) no i zawieszenie znacznie lepsze niz w 7gen civicach + made in japan ;c Sam mysle o zakupie w/w Accorda, jaki silnik? Mnie juz interesuje tylko wersja w Type-S w 2.4 190km chociaz dobrze podkreconego 2.2cdti tez bym przygarnal Olsen, Ty masz Type-Sa jak dobrze pamietam? Jak to jezdzi? mialem wczesniej 7th gen Civa, byl fajny dobry na paliwo ale mocy brakowalo.. To nie jest TypeS. W usa to nazywa sie Acura TSX i wychodzila tylko z jednym silnikiem 2.4 dohc 205km. Fajnie to jezdzi, ma kopytko ale jest wolniejszy od 8th Civia Si kumpla z paroma zmianami pod maska. To pewnie z racji roznicy w wadze niestety nie mam nowych fotek. Wkrotce powinno sie cos extra pstryknac przy/po obnizeniu. Wzialem Tein coilovers. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zawsze intryguje mnie jak w USA uwielbienie dla mocnych aut pozostaje faktem przy tak niskich ograniczeniach prędkości. W Ohio macie 70 mph, na nasze nieco ponad 110, a przy takiej prędkości nawet w Punto 1.2 nie brakuje jeszcze szczególnie koni. Da się w ogóle wcisnąć gdzieś mocniej gaz? Jak redaktor Jalopnika Hellcata testował, to skończył w celi aresztu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zawsze intryguje mnie jak w USA uwielbienie dla mocnych aut pozostaje faktem przy tak niskich ograniczeniach prędkości. W Ohio macie 70 mph, na nasze nieco ponad 110, a przy takiej prędkości nawet w Punto 1.2 nie brakuje jeszcze szczególnie koni. Da się w ogóle wcisnąć gdzieś mocniej gaz? Jak redaktor Jalopnika Hellcata testował, to skończył w celi aresztu. Punto 1.2 dobry wóz. Sam mam taki Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zawsze intryguje mnie jak w USA uwielbienie dla mocnych aut pozostaje faktem przy tak niskich ograniczeniach prędkości. W Ohio macie 70 mph, na nasze nieco ponad 110, a przy takiej prędkości nawet w Punto 1.2 nie brakuje jeszcze szczególnie koni. Da się w ogóle wcisnąć gdzieś mocniej gaz? Jak redaktor Jalopnika Hellcata testował, to skończył w celi aresztu. W Ohio max to 70 mph. Na lokalnych autostradach w terenie zabudowanym (lol) mamy 60 mph, poza miastami, gdzieniegdzie 65 a na platnej miedzystanowej autostradzie 70. Wiec nie ma jak poszlec, chyba ze pojedziesz na zlot maniakow i staniesz w wyscigach na kresce "drag" Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Może nie ma gdzie poszalec bo parenascie kilometrów szalenstw i bak pusty przy żarciu amerykańskich wozów HE HE HELLCAT Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zawsze intryguje mnie jak w USA uwielbienie dla mocnych aut pozostaje faktem przy tak niskich ograniczeniach prędkości. W Ohio macie 70 mph, na nasze nieco ponad 110, a przy takiej prędkości nawet w Punto 1.2 nie brakuje jeszcze szczególnie koni. Da się w ogóle wcisnąć gdzieś mocniej gaz? Jak redaktor Jalopnika Hellcata testował, to skończył w celi aresztu.W Ohio max to 70 mph. Na lokalnych autostradach w terenie zabudowanym (lol) mamy 60 mph, poza miastami, gdzieniegdzie 65 a na platnej miedzystanowej autostradzie 70. Wiec nie ma jak poszlec, chyba ze pojedziesz na zlot maniakow i staniesz w wyscigach na kresce "drag"Jak ma sie w praktyce mityczna ogromna ilosc policji na kazdym rogu? Rzevzywiscie nie da rady szybciej pojezdzic? Slyszalem,ze mozna pozapie.rdalac,ale trzeba wedziec gdzie. Jakie masz o tym zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Może mają swojego yanosika Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Toudi_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Tez się pochwale, w końcu spełniłem jedno ze swoich marzeń : Silnik 1,75 TBI 200KM Oczywiście ta biała Czarna na sprzedaż Edytowane 18 Czerwca 2015 przez ghort 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 o Boże, ale miód. Też mam Brerę na liście, ale czerwoną zazdroszczę i jednocześnie gratuluję spełnionego marzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 zanim dorobię się takiej Brery to już będzie youngtimerem jeździłem taką kuzyna, 3.2 V6, ładnie się odpycha, prawie jak Skoda Octavia RS Ładnie się prezentuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki Banny:) No niezła ta niebieska. Klubowe ramki widzę, moje są w drodze Też myślałem o 3,2 V6 ale 90% jeżdżę po mieście, a to łyka i po 20 litrów Edytowane 18 Czerwca 2015 przez ghort Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Piękna ta Alfa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi