Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny worms z emigracji ehhhhh.

Wracając do tematu mi się akurat jakoś bardzo nie podoba ta beta. Tzn jako auto to ładne, efektowne itp ale nie pasuje mi ten wygląd do stajnie BMW. Jednak jestem motoryzacyjnym konserwatystą.

Opublikowano (edytowane)

Ja biję się z myślami, czy montować radio z USB do puga. Pewnie to zrobię, ale muszę znaleźć jakieś skromne z wyglądu.

:czesc:

http://allegro.pl/radio-samochodowe-dalco-dl223-usb-sd-mp3-aux-rca-i5112679122.html

Znajomy zamontował takie w podobnie wiekowej budzie - 405 - i jest zadowolony, zależało mu na tym, żeby było skromnie i funkcjonalnie. Grosze kosztuje i o dziwo przez 1,5 roku jeszcze mu się nie zepsuło więc chyba warto zaryzykować.

Edytowane przez winner
Opublikowano

Dalco i Peiying ja (pipi)e xD Dalco w moim BMW wypaliło instalacje bo tak sie nagrzewało. Peiying nie miałem styczności ale wiem, ze mają dobre i tanie głośniki i mam navi która jeszcze sie nie zepsuła. Ja od siebie polecam jakiegoś pionieerka/jvc z usb podstawowy model. Ewentualnie jak się dużo jeździ to fajnym bajerem jest radio z blutaczem, wtedy radio służy nam jako zestaw głośnomówiący.

Opublikowano

Bardzo mało spała, max prędkość 250/h wiec idealnie dla mnie.

Rozczulają mnie kolesie, którzy rozpatrują vmax jako ważny dla siebie czynnik przy zakupie cywilnego auta...

Hulajnoga dla takich a nie samochody.

Kupować furę za 100k funi i napominać o spalaniu... BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Spadaj na szczaw ludku, zimny łokieć jest dla mocno heteroseksualnych mężczyzn a nie dla pipek i dzieci.

• Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano

no ale to jest takie podwórkowe gadanie, jak byłem szczeniak i kupowałem turbówki to vmax był najważniejszy!

Ja za to z ziomkami chodziłem po parkingach i zaglądaliśmy ile dana fura ma na liczniku. Pamiętam raz stał kozak Opel Senator, 260 km/h na budziku spowodowało straszne podniecenie i ślinotok.

Jak bym wtedy wiedział, że za ok 23 lata będę miał auto z takim wynikiem na liczniku to bym chyba wyleciał w kosmos.

Opublikowano

Uwierz mi że na przełomie lat 80/90 jak na parkingu w większości stały maluch i 125p jak zobaczyło się tyle na liczniku to działało na wyobraźnie.

No i mówimy tu o kilkuletnim balonie, w czasch znacznie przed internetem...

Opublikowano

Vmax - 20km/h = prawdziwa prędkość maksymalna. Jedyna, prawidłowy, podwórkowy pomiar prędkości.

Opublikowano

Uwierz mi że na przełomie lat 80/90 jak na parkingu w większości stały maluch i 125p jak zobaczyło się tyle na liczniku to działało na wyobraźnie.

No i mówimy tu o kilkuletnim balonie, w czasch znacznie przed internetem...

Hjehje miałem tak samo. Pamiętam jakieś stare audi (dziś stare :-)) i 280 na liczniku. Ho no, ho no, zobacz ile ma na liczniku, pierwszy zaklepałem :-)
Opublikowano

Z was tacy znawcy i biznesmeni, ze dac wam troche gotowki to po miesiacu bylibyscie bankrutami. I czy ja pisalem, ze patrzylem na spalanie? Akurat nie. Ktos napomknal o hybrydzie i silniku to napisalem kilka plusow tego.

Dlatego zawsze co najwyzej golfami dla dresiarzy bedziecie jezdzic, bo z takim sianem w glowie i bystroscia co niektorych tutaj - na nic wiecej nie ma u nich szans.

• Plusik 1
Opublikowano

Żermont w formie. A teraz głowa do góry bo przegapisz swój przystanek wormsie z emigracji.

Niestety ale kolejny temat zaczynasz zatruwać swoją szemraną obecnością.