krupek 15 475 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Bardzo szanowałem Zimny Łokieć, bo zaglądały tu same swoje chłopy, można było się kulturalnie powykłócać, które auto ładniejsze i czemu Alfy mają śpiwór zamiast gaśnicy. Tymczasem już nawet tutaj Jerome dotarł i psuje klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Vmax - 20km/h = prawdziwa prędkość maksymalna. Jedyna, prawidłowy, podwórkowy pomiar prędkości. Mój ma 180, a może 140 poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Bardzo mało spała, max prędkość 250/h wiec idealnie dla mnie.Rozczulają mnie kolesie, którzy rozpatrują vmax jako ważny dla siebie czynnik przy zakupie cywilnego auta... Hulajnoga dla takich a nie samochody. Jeśli ktoś regularnie jeździ autostradą, to dlaczego nie? W Niemczech w odpowiednich warunkach można przejechać nawet kilkadziesiąt kilometrów z maksymalną prędkością. Jak się ma 3 pasy, pustą autostradę, na zegarze 22 godzina, do domu 200 kilometrów, a na drugi dzień do pracy na rano, to co jest złego w oszczędzeniu paru minut? Chciałbym mieć samochód, w którym jest przyjemnie cicho koło 200 km/h i potrafi utrzymać też 250 na długim dystansie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Jeśli cie na to stać to idź w to śmiało. Ale może najpierw zapoznaj się z podsumowaniem pana Jeremego Clarksona. Wytknie ci wszystko co jest nie tak z tym autem i uświadomi że ani dziś i też jutro to jeszcze nie jest czas dla tego auta. Ale na pewno przyjdzie pora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Bardzo mało spała, max prędkość 250/h wiec idealnie dla mnie.Rozczulają mnie kolesie, którzy rozpatrują vmax jako ważny dla siebie czynnik przy zakupie cywilnego auta... Hulajnoga dla takich a nie samochody. Jeśli ktoś regularnie jeździ autostradą, to dlaczego nie? W Niemczech w odpowiednich warunkach można przejechać nawet kilkadziesiąt kilometrów z maksymalną prędkością. Jak się ma 3 pasy, pustą autostradę, na zegarze 22 godzina, do domu 200 kilometrów, a na drugi dzień do pracy na rano, to co jest złego w oszczędzeniu paru minut? Chciałbym mieć samochód, w którym jest przyjemnie cicho koło 200 km/h i potrafi utrzymać też 250 na długim dystansie.To juz musi byc przynajmniej A6 (bardziej C6 i nowsze) w gore. Fenomenalne sa takie auta. Np. A8 jest wprost idealnym pozeraczem autostrad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Bardzo mało spała, max prędkość 250/h wiec idealnie dla mnie.Rozczulają mnie kolesie, którzy rozpatrują vmax jako ważny dla siebie czynnik przy zakupie cywilnego auta... Hulajnoga dla takich a nie samochody. Jeśli ktoś regularnie jeździ autostradą, to dlaczego nie? W Niemczech w odpowiednich warunkach można przejechać nawet kilkadziesiąt kilometrów z maksymalną prędkością. Jak się ma 3 pasy, pustą autostradę, na zegarze 22 godzina, do domu 200 kilometrów, a na drugi dzień do pracy na rano, to co jest złego w oszczędzeniu paru minut? Chciałbym mieć samochód, w którym jest przyjemnie cicho koło 200 km/h i potrafi utrzymać też 250 na długim dystansie.No, no, szczególnie Żerard pomyka regularnie po niemieckich autobahnach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Po Angielskich dosyc czesto. Po niemieckich tez jak jestem w polsce, bo mieszkam w pl praktycznie w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 oszpeciłbyś ten samochód swoją osobą. i tak nie kupisz, więc nie wiem po co to piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) To juz chyba 4 burżuj,który na forumku kupuje fure za >200k PLN Ten od infiniti juz pokazal zakup, czy jeszcze rejestruje pojazd? Edytowane 19 września 2015 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 musiał uciec z forum bo zrobił wałek w PT na parę złotych, ale infinity jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Jakos trzeba zarobic na super fure Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Nie no, on niby jeździł Infiniti, a pisał, że 80 złotych przeleje dopiero po pierwszym, bo nie ma jeszcze przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 On nie ma tego Infiniti. Musial oddac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 20 września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 września 2015 Zerom ić stond proszę cię Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 20 września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 września 2015 Jerome wyczyść skrzynkę wiadomości kolezko Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 Juz wyczyszcona Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Banny 2 656 Opublikowano 21 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 Dobra, w końcu miałem czas i wróciłem do domku debrać kluczyki do mojego pierwszego autka : ) Nic specjalnego wiadomo, ale stan super, z oplatami itp wyszlo mi ok. 4500zł, jeszcze musze tylko szybki w lusterkach powymieniać. Wrazenia z dzisiejszej jazdy: Dzik, dzik, dzik. 1.4 90km, ale w takiej malej budzie to jak dla mnie sporo, moze i troche za duzo. Nie jestem wprawnym kierowcą, muszę uważać z gazem i sprzęgłem bo czasem mi gaśnie, czasem szarpnie. Nisko się siedzi, na zakrętach fajnie trzyma, ciągle prosi o więcej i więcej Ciekawe jak ze spalaniem będzie. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 pokaż wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 (edytowane) to musze foty porobić ; ) Edytowane 21 września 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 Meh, ja bym tym autem nie mogl jezdzic. Sorry ale ja jestem pare klas wyzej. Krotko mowiac, za malo prestizowy samochod dla mnie. Wyjezdze obecna maszyne i po 3,5 latach biore cos na kredyt za 55K euro. Pewnie wezme Audi A7 lub cos podobnego. Nie dlugo wrzuce fotki mojego autka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 Wrazenia z dzisiejszej jazdy: Dzik, dzik, dzik. 1.4 90km, ale w takiej malej budzie to jak dla mnie sporo, moze i troche za duzo. Nie jestem wprawnym kierowcą, muszę uważać z gazem i sprzęgłem bo czasem mi gaśnie, czasem szarpnie. Nisko się siedzi, na zakrętach fajnie trzyma, ciągle prosi o więcej i więcej Ciekawe jak ze spalaniem będzie. Ze sprzęgłem to normalne na początku, w każdym aucie chodzi trochę inaczej, a już w ogóle w używanym. Przejedziesz kilkaset kilometrów i się przyzwyczaisz. Mocy na pewno nie jest za dużo. Nie przekraczaj za bardzo dozwolonej prędkości i korzystaj z tego, że nie musisz cisnąć silnika, żeby utrzymać się w ruchu. Przy wyprzedzaniu zawsze przyda się więcej pary. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 (edytowane) Meh, ja bym tym autem nie mogl jezdzic. Sorry ale ja jestem pare klas wyzej. Krotko mowiac, za malo prestizowy samochod dla mnie. Wyjezdze obecna maszyne i po 3,5 latach biore cos na kredyt za 55K euro. Pewnie wezme Audi A7 lub cos podobnego. Nie dlugo wrzuce fotki mojego autka. Ale my nawet nie chcemy go oglądać. A Honda super, w tym budżecie był to strzał w dziesiątkę, moim zdaniem. Edytowane 21 września 2015 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 świetna ta honda, wygląda na zadbaną. W końcu koniec epopei "Banny kupuje auto" Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 Dobra, w końcu miałem czas i wróciłem do domku debrać kluczyki do mojego pierwszego autka : ) Nic specjalnego wiadomo, ale stan super, z oplatami itp wyszlo mi ok. 4500zł, jeszcze musze tylko szybki w lusterkach powymieniać. Wrazenia z dzisiejszej jazdy: Dzik, dzik, dzik. 1.4 90km, ale w takiej malej budzie to jak dla mnie sporo, moze i troche za duzo. Nie jestem wprawnym kierowcą, muszę uważać z gazem i sprzęgłem bo czasem mi gaśnie, czasem szarpnie. Nisko się siedzi, na zakrętach fajnie trzyma, ciągle prosi o więcej i więcej Ciekawe jak ze spalaniem będzie. moja pierwsza fura! aż mi sie lezka w oku zakręciła. ale co racja to racja. 90 koni a zapier.dalała Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 dzieki chlopaki : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi