Mustang 1 719 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 Ten Civic waży sporo mniej niż aktualna Corsa, więc pewnie też stąd takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 Super furka, na pierwsze auto mocy aż nadto, ale jak się wprawisz, to starczy na dłużej. Cena też spoko. Tylko pamiętaj, wszystko ma być w serii! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 olej sprawdzaj regularnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 21 września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 września 2015 ... czy sladow przypadkiem nie zostawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 ja swoją wycisnąłem 186km/h (a było jeszcze odrobine w zapasie...), srodek nocy, dwupasmówka, lat miałem osiemnaście, donald obiecywal zieloną wyspe,na głosnikach benny bennassi: cast away, a moje palce pachniały ci.pką mojej dziewczyny, od której wracalem.to były czasy... niestety jakiś czas potem miałem wypadek i honda poszła do kasacji. wymusił, sku.rwysyn, a ja przez 2 miesiące musiałem chodzić z takim gunwnem na nodze, co mi regulowało kąt zginania kolana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Nie myjesz rąk po palcowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Może ma wtedy lepszy/pewniejszy chwyt kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Może. Albo przed zaśnięciem jeszcze sobie je ssa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) Wczoraj 70 km, dzis ponad 140km, bez zająknięcia hondzina dała radę. Faktycznie więcej mocy się przydaje, dzis sporo musiałem wyprzedzać traktorów i cięzarówek. No i pierwszy mandat w życiu zaliczony z mojej głupoty, ale na szczęćie tylko 100 zł +4pkt. koniec offtopa Edytowane 22 września 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Za prędkość? Szybko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Haha dopiero co mówił, że jest spokojny kierowca i wystarczy mu słabe auto, a już zdążył mandat wyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Powiedzmy, że zmyliło mnie otoczenie (myślałem, że już jestem poza zabudowanym) ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 A to znam te uczucie, zarobiłem kiedyś tak 8 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Byłem na przeglądzie. Olałem znajomego ojca i pojechałem do pobliskiej stacji. Bo wiecie, do tego znajomego to tylko papiery jeżdżą. Przeszedł bez problemu, tylko przełącznik zespolony muszę wymienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 No i szacun za podejscie, bo warto czasem dla wlasnego bezpieczenstwa sprawdzic stan samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Przypomniało mi się coś a propos Civica, z dedykacją dla Bannego https://www.youtube.com/watch?v=FcR6D7WqXrI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Nie myjesz rąk po palcowie? wtedy ten zapach to był rarytas jeszcze, więc nie myłem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 No i szacun za podejscie, bo warto czasem dla wlasnego bezpieczenstwa sprawdzic stan samochodu. Pamiętam jeszcze jak rozbijałem się bordowym Punto I 55 S! Też zawsze jeździłem na przeglądy do kumpla. Pewnego roku chciałem sprawdzić dokładniej swojego potwora. Pojechałem na stację "niezależną" o bardzo dobrej opinii. Pech w tym, że dzień przed przeglądem wyrwałem lusterko wsteczne, a więc pojechałem na przegląd bez niego (nie chciało złapać super glue do szyby). Pan wziął kluczyki, wjechał na hamownię, posprawdzali co trzeba, po czym wyjechał wycofując z boxu. Autko oczywiście bez uwag (bo jak można się w Punciaku do czegoś przyczepić ?!), braku lusterka nawet Pan nie zauważył xD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 bo lusterko nie jest wymagane przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 To i ja się pochwale, że w tym roku byłem pierwszy raz w życiu na przeglądzie. Pojechałem do pierwszej lepszej stacji kontroli, pan pooglądał samochód, sprawdził na szarpakach i kazał wymienić żarówki nad tablicą. Trochę stresu było jak to za pierwszym razem a 50 zł zostało w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 moje pojazdy zawsze legalnie przechodza przeglad, tylko motocykle musza miec przymkniete oko na tlumiki i lampy. Chociaz jak mialem gurwa kozak audice 80 b4 to byla tak szmata zglebiona,ze balem sie wjechac na rolki na stacji. Te okazaly sie laskawe, ale kozak audica zawisla przodem na barierkach od kanalu i musialem byc z nich sciagany za dupe drugim samochodem. A ty najdas pewnie masz w tym swoim kartoflaku szpare miedzy opona,a nadkolem minimum na 5 palcy jak kapsko roksiarek na,ktore chodzisz. Chodz do wuja to ci pokaze jak zaciskie stolarskim wygina sie nadkola,zeby opony przy skrecaniu nie wyrwaly blotnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 bo lusterko nie jest wymagane przecież Nie wiem jak teraz ale ok roku 2005 jak miało to miejsce to takie lusterko byli wymagane bo nawet się dowiadywałem o to. Teraz naprawdę nie trzeba mieć lusterka ? bo lusterko nie jest wymagane przecieżNie wiem jak teraz ale ok roku 2005 gdy miało to miejsce takie lusterko było wymagane bo nawet się dowiadywalem o to. Teraz naprawdę nie trzeba mieć lusterka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Jak masz skrzynie za plecami to jest chyba mało pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 w sumie może i masz rację, na pewno jak samochód jest zarejestrowany na ciężarowy to nie jest wymagane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi