mozi 1 987 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 Super furka, rozumiem że nie sprzedajesz :>? 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 Takie piękne auto, a deska rozdzielcza taka, że rzygnąć idzie. Co te Włochy, to ja nie wiem. Dupa robi robotę, mega się prezentuje. Można stać w korku za takim autem. 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 W korku tylko komunikacja miejska! Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 GTV jest obrzydliwe a GT to jedna z najwyje.bistszych alfetek. Zazdro Pajdex. Kozak bryka. 1 Cytuj
QBH 246 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 O w pizde ;o. Można wiedziec ile takie cudo kosztowało?!?! 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Michałek mi bryknął. Nie to co Mazda 626 ale jednak robi robote <3 piękna sztuka Ci sie trafiła. 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 (edytowane) Dziękuję chłopaki :* tyle komplementów to ja nawet od mamy nie dostałem przez całe życie. GT jest juz dość leciwe bo jest z 2004 roku i ma najechane 200kkm ( autentyczne, sprawadzalem kompem czy ktos majstrowal przy przebiegu) Co wrecz idealny srodek potwierdza. Kolega ma takie samo auto,z takim samym przebiegiem i srodek wyglada u niego równie dobrze. Dla porównania pierwsza z brzegu z przebiegiem nizszym niz 200kkm http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-coupe-1-9-jtd-150-ps-skora-bose-zarejestrowana-w-polsce-ID6ybjPR.html, widac, ze skóra to już zrobiła się wyślizgana jak derma Takie "perełki" to maja juz po 350 tys zrobione jak nie lepiej. Aczkolwiek spotkalem moja pierwsza Alfe, ktora kiedys tutaj pokazywalem i przed sprzedaza okazalo sie, ze ma prawdziwy przebieg 400kkm i od 2 lat nowy wlascicel ciagle nia jezdzi - wiec tak, JTD to zaje.biste diesle, tym bardziej, ze dzisiaj jade obejrzez Seata Leona II z 2.0TDI BKD, bo wlasnie dobil 200kkm i na 90% je.bła głowica - czyli standard w tym modelu. Po tą moją Gt nawet nie chciało mi się jechac, tak nędznie na zdjeciach wyglądała, więc poprosiłem kolege z okolic o oględziny. Wystawiona była za 13 tysiecy, sprzedający nazywał się Janusz, była brudna i stała na 16 calowych felgach ze zlym ET i wzorem, a`la passeratti. Kolega oddzwonił z tekstem " ty, ona wygląda na żywo w ch.uj dobrze" no i pojechałem. Akurat zaczelo padac i karoseria obmyla sie z kurzu i zaczela lsnic.Włascicielem okazał się sympatyczny pan w srednim wieku, który osobiscie ją ściągał dla siebie z niemiec dla córki. Teraz córka ma dzieciaka i Gt stało nieużywane, bo oddał jej swoja Lancie, a sam smigal służbówką. Niedawno wymienili dwumas ze sprzeglem, przedni zawias, szybę bo dostała kamykiem, akumulator i zostały tarcze i klocki. Samochod na zewnatrz i w srodku jest jak nowy, wszystko dziala, jest zaje.bicie wyposazone ( BOSE <3). W czasie jazdy okazalo sie,ze samochod przymula, ale szybka diagnostyka kompem i wiem, ze do wymiany jest zawór overboost, egr do czyszczenia i rura od intercoolera ma nieszczelnosc. Z powazniejszych spraw to maglownica troche sączy, ale w srode jestem ustawiony na regeneracje. Sprzedajact zrobil ekstra upust, wiec kupilem ja za smieszne pieniadze Mam juz na nia kupca, ale caly czas sie zastanawiam czy jej nie zosytawic, odnowic felgi i dopiescic. Edytowane 24 października 2015 przez Pajda Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Ku.rwa myslałem ze ze 20k za nia dałeś. Za 13 to i ja chce Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Przyznam, ze całkiem kozacka furka. Nie jest to moze Audi ale jak za taką cenę to na prawdę świetny deal. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 (edytowane) Za 13 byla wystawiona na kartoflakach z chinskimi alusami, a cene trzeba bylo zbic na nowa maglownice, rozrzad i hamulce. Pisalem, ze dobra cena wyszla za nia. No, ale strzal jest wynikiem tego, ze od 2 miesiecy codziennie przegladam allegro i olx za Gt i 159. Nie bez znaczenia tez byl fakt,ze samochod po prostu wadzil w garazu, a wlasciciel nie byl mirkiem handlarzem, ktory chcial jeszcze na niej zarobic. Nikt, łacznie ze mna z forum alfaholicy, nie chcial jej jechac ogladac, tak paskudnie zdjecia byly porobione w ogloszeniu Edytowane 24 października 2015 przez Pajda Cytuj
QBH 246 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 No na tych zdjęciach co dałeś Pajdi to faktycznie wygląda jakby kosztowała z 30 tys. kolumbijskich pesos. Ogień. Jest troche do porobienia, ale takie auta właśnie można kupować znając się na nich, od razu wszystko wiedziałeś co i jak, można było stargować i człowiek wie na czym stoi. A zdjęcie tego środka to powiększałem sobie już chyba z 20 razy;f. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Mnie troche irytuje ta deska, bo jest zwycem wzieta z alfy 147 Poszli na latwizne makaroniarze. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 A miw alsnie srodek sie srednio podoba, wole swoje bordowe skóry i imitacje drewna na kierownicy. Wiem troche kicz ale mi sie podoba, i w sumie kazdej która wsiadzie Pajda ten spoiler to fabryczny? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Nie, przednia dokladke (której nie ma bo się polamala) i kotkę, zakladal pierwszy wlasciciel w firmie novitec. Mam rachunki i zdjęcia po montażu. Dokladke z przodu zamontuje,ale wezmę ja od Leona II Cupra. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 A nie urwiesz jej na progach czy krawężniku? O ile lekki tuning dobrze wygląda na zdjęciach, to na co dzień może chyba być upierdliwy. Nie miałem zmodyfikowanego samochodu, ale kiedy mieliśmy w domu 407, to zawsze był stres czy się znowu nie zahaczy dziobem o ziemię. kotkę tzn lotkę? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Kotka = lotka , słownik już chyba automatycznie poprawia te słówka, przez te sprośne smsy... Bez dokladki ledwo lub wcale podjezdzam pod krawezniki, jak będę w domu to pokaze co chodzi mi po glowie Edytowane 26 października 2015 przez Pajda Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Dokladka z Cupry, taaa uniwersalna pod kaze auto,hehe 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masny 344 Opublikowano 26 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Troche oldschoolu (akutalnie auto stoi u lakiernika, czeka na nowy lakier. Zdjecia sa stare) Edytowane 26 października 2015 przez łosion 19 Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Jaki motor? Vtec? Edyta - widzę po wybrzuszeniu na masce że Vtec. Fajnie to jeździ :> Edytowane 26 października 2015 przez mozi Cytuj
Masny 344 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Nie, niestety to jeszcze nie Vtec. W przyszlości mam w planach wstadzić tam jakieś B18 albo coś z serii K. Modele z Vtecem miały wybrzuszona cała środkową cześć maski, w dodatku różniły sie emblematami, lampami itp. Moj to jest najsłabszy model, przeznaczony na rynek niemiecki - D16Z5 16v 124km 1,6l. Aczkolwiek słowo "najsłabszy" może troche tutaj dezorientować, ponieważ auto i tak zapierdziela jak głupie. W każdym razie - polecam auto - jezeli bedziecie mieli okazje kiedykolwiek takiego kupić - nie wahajcie się. To jest prawdopodobnie najfajniejsza rzecz jaką kupiłem w życiu Edytowane 26 października 2015 przez łosion Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) niestety zakup zdrowego egzemplarza u nas graniczy z cudem same jakieś z ogromnymi wydechami, brzydkimi kołami czy wieśniacką kierownicą w środku Edytowane 26 października 2015 przez Szejdj Cytuj
Masny 344 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Na moje to warto brać nawet te przerobione - póki w ogóle jeszcze jakieś są. A przerobić z powrotem na OEM to nie taka ciężka sprawa. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Szacun za klasyka JDMu, dobra fura :-) Smieszny ten wydech jest, jak dwie slomki wyglada Edytowane 26 października 2015 przez Infidel Cytuj
Masny 344 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Dzięki! Wydech mały, ale fajnie brzęczy (chociaz i tak wiem, ze bedzie trzeba go wymienic, bo za maly jest troche) 1 Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Nie pałuj na zimno bo zacznie pukać Gratuluje, stare rexy sa za(pipi)iste, grunt to żeby buda nie była przegnita i wszystko się da zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi