Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

te legnumy dla biedakow, to takie muly robocze,ze na wyposazeniu powinny byc bagazniki na drabine, hak do brony i zasobnik do snopowiązałek. Kielichy przednich amorkow gnija jak podloga w mazdach

Edytowane przez Pajda
Opublikowano

Ycxhx7g.jpg

motor: 1.6

gaz: nigdy

rdza: zero

nabite: 126 tys.

na pokładzie: klima, 4 el. szyby, centralka z pilotem itd., wszystko działa

stan: nie do uwierzenia

2 900 zł

:czesc:

Jak ktoś chce dobrego jeszcze peżo za bezcen, to wystawiłem na dawnej tablicy.

• Plusik 7
Opublikowano

Nawet Matizy miały. Oczywiście tylko manualną, ale i tak cudownie mrozi. Swoją drogą to luksusowa limuzyna klasy Premium na bazie Vectry A, więc wyposażenie musi być kompletne.

Zresztą, mówimy o firmie z tradycjami. Nigdy nie widziałeś chłodziarko-zamrażarki marki Daewoo?

Opublikowano (edytowane)

czemu daewoo miałyby nie mieć klimatyzacji?  :morning1:

Nie wiem który to rok ale pierwsze wypusty a4 w 97 roku czy tam 96 czy volvo 40 nie miały klimy wiec dziwi mnie ze w aucie chyba nizszej jednak klasy jest

ale ja sie nie znam w sumie

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

oj grzesiu nie poruchasz na auto marki dewu

a jak tam galant? Coś cisza w temacie "awarie,usterki" czyżby serio taka igła? Jak z przyśpieszeniem, lepiej od audi? No i jak z prestiżem i poszanowaniem na mieście?

Opublikowano

Obaj jeździmy luksusowymi limuzynami klasy Premium o azjatyckim poziomie niezawodności (sprawdziłem VIN, gablota powstała z dala od Żerania 8)), więc nie wiem skąd ten przytyk. Patrząc na przebiegi, Twoja maszyna już powoli cumuje na Księżycu, więc co, zrobisz dwie rundki na szmulki i trzeba szrotować. A u mnie? Wszystkie narzędzia, trójkąt, dywaniki, a przede wszystkim alusy sygnowane są znaczkami Daewoo. Nie spodziewałem się po Tobie, że aż tak będziesz zazdrościł.

Opublikowano

przecież stare audi 80 miały już klime to jak a4 mogłby nie mieć?

Tak mogłoby nie miec ze nie ma, szwagier ma a4 i klimy tam brak. Ktos tutaj tez miał bmw 3 bez klimy z tego co dobrze pamietam. 

Audi 80 z klimą w standardowej wersji xD

Opublikowano

Tej, ale standardowo to jeszcze do niedawna w A3 za manualną klimę trzeba było dopłacać. Mówimy cały czas o wyposażeniu opcjonalnym. U mnie jest chyba wszystko z tamtych lat. W ogóle to Pan Darek, od którego kupiłem auto, w 1997 to musiał być gość! Wtedy hitami sprzedaży były cienkie, maluchy i trapezy, a tu na bombie do salonu dełu wjeżdża ww. bohater i chce limuzynę ze wszystkim, co można domówić. Klasa.