Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Paradoksalnie multipla może mieć wyjątkowo oddanych fanów. Jeśli ktoś przyzwyczai się do koncepcji 3+3 i do podobno bardzo praktycznego wnętrza, trudno może być mu wrócić do klasycznych rozwiązań.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 636,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Multipla to świetny wóz, praktyczny, wygodny, z niezniszczalnymi silnikami. I do tego jest szalenie nieprestiżowy.

Oj, jak bardzo nienawidzę tych wszystkich ludzi segmentu P r e m i u m, których to idiotów Alanki czy Dżesiczki uczęszczają na judo, karate czy inny lacrosse.

Nieprestiż to nowy prestiż, kiedyś zrozumiecie.

Opublikowano

Potwierdzam multipla super sprawa. Mieści 4 hokeistów ze sprzętem. Mega przestrzeń.

Opublikowano

Nieprestiż to nowy prestiż, kiedyś zrozumiecie.

Zabrzmiało bluberowo

Ja chyba jednak wolałbym daewoo niz multiple.

Jesli mam byc szczery to nawet przez kilka chwil chciałem 4 razy oszczedzic i kupic jeden model

daewoo-nubira-3.jpg

Piękne auto.

Opublikowano

no ale gadacie w 2016 roku o samochodach z lat 90' - wtedy to był prestiż! Nowa Daewoo? Sąsiad miał Daewoo Espero z salonu, luuuudzie, bóg!

Opublikowano

Akurat ta nubira nie jest z lat 90

Opublikowano

Fakt, espero jak sie pojawilo, to robilo robote. Kozacka fura wtedy byla, wygladala prawie jakby mozna nia bylo podrozowac w czasie.

Opublikowano

Ale ogólnie ja jako młody człowiek jak sobie przypominam jakie samochody jeździły po ulicach jak byłem dzieckiem to mi się przyjemnie robi. Śmieszne jest to, że wtedy jak widziałem takie coś:

samochodowy-bmw-e-31607304.jpg

To to był złom, jeździły takie gruchoty po ulicach i się rozpadały, a teraz? Klasyki warte grube hajsy. Hondy CRX czy stare Alfy Romeo było tego pełno a dzisiaj tylko na aukcjach klasyków :)

Opublikowano

Jak byłem mały uwielbiałem te citroeny xD

22548459584_c24da37175_c.jpg

Wujaszek na wsi miał opla mante  :banderas:

opel-manta-1900-gte-04.jpg

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Piekne czasy :) Wtedy jak ktos napisal zwykle chrupki, teraz klasyki. No i czesto te ciekawsze auta mialy meskie pojemnosci pod maska, a nie karton mleka jak teraz. Np. takie 3er mialo 5 6-cylindrowych silnikow, teraz jeden :-)

W tamtych czas najwiekze wrazenie robil na mnie m.in. merc w140. Co to byla za maszyna ! Sasiad mial taka s420, genialne auto.

Edytowane przez Infidel

Opublikowano

Nubira to takie lepsze Maserati, grzechu dobrze zrobił

comment_tQcIWVYbEu9MiugMxj9vlJrwWaxaE67S

yebane makaroniarze, wszystko skopiują...
Opublikowano

No, ta Nubira, jak i każda inna, jest z lat 80. Podłoga Vectry A, sprawdzone silniki GM. Lanos był na Kadetcie E, a Leganza chyba nawet na Omedze A (ale tu głowy nie dam).

A stare Citroeny są za(pipi)iste, szczególnie powyższy CX - kołyskowy przełącznik migaczy, który nie odbija, peryskopowe liczniki (poniżej), jednoramienna kolumna kierownicy, radio ułożone w poprzek między fotelami, wklęsła tylna szyba... wszystko po(pipi)one. Ale te kanapy, to zawieszenie, o Jezusku. Jeździłbym, aż by mnie koła odpadli.

citroen_cx_2400_pallas_7_530x386-gaycarb

Bonusowo Citroen Visa (u nas kiedyś widywany jako rumuński Oltcit Club) - tu nawet nie podejmuję się ogarnięcia tego syfu.

helpdesk_image.3186478.jpg

Edytowane przez Grzaewoo

Opublikowano

Mniej wiecej tak sobie zawsze wyobrazalem w srodku odjechana fure Pana Samochodzika.

Opublikowano

Grzehoo mi i tak zawsze sie ten citroen ze star trekiem kojarzyl wiec po twoich fotach zdjeciach tylko sie upewnilem ze jednak cos w tym bylo

Opublikowano

No, ta Nubira, jak i każda inna, jest z lat 80. Podłoga Vectry A, sprawdzone silniki GM. Lanos był na Kadetcie E, a Leganza chyba nawet na Omedze A (ale tu głowy nie dam).

A stare Citroeny są za(pipi)iste, szczególnie powyższy CX - kołyskowy przełącznik migaczy, który nie odbija, peryskopowe liczniki (poniżej), jednoramienna kolumna kierownicy, radio ułożone w poprzek między fotelami, wklęsła tylna szyba... wszystko po(pipi)one. Ale te kanapy, to zawieszenie, o Jezusku. Jeździłbym, aż by mnie koła odpadli.

citroen_cx_2400_pallas_7_530x386-gaycarb

Bonusowo Citroen Visa (u nas kiedyś widywany jako rumuński Oltcit Club) - tu nawet nie podejmuję się ogarnięcia tego syfu.

helpdesk_image.3186478.jpg

proste

głowę wkladasz w ten otwór w kierownicy, i oczy przykładasz do gogli, widziszm wszystko co potrzeba, predkosc i obroty.

Opublikowano

Tam nawet nie ma obrotów - to zegar jest po lewej stronie.

Opublikowano

Już kiedyś w jakimś innym aucie widziałem kierownicę o podobnym kształcie. Ciekaw jestem jaka jest stabilność i sztywność takiej konstrukcji i jak to się ma do manewrowania w autach bez wspomagania...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nikomu tak nie ufam ostatnio jak mojemu bratu <3 a on powiedział mi "Wrzuć na forumek i niech ich piecze dupa" :lapka::cool:

bMWwboA.jpg

Opublikowano

(pipi)aniutki jaki nastroszony, od razu bym odbijał na pas awaryjny, widząc go w lusterku. Jaki motor?

Opublikowano

ajajaj