Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 635,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

czas się pochwalić nowym nabytkiem. Opędzlowałem swoją Fiestę i obrałem drogę na mój cel o którym pisałem w przyziemnych marzeniach czyli Gulii.

i kupiłem Guliettę

0JDwBm1.jpg

tOuSyXl.jpg

8Ri9ycK.jpg

a w nocy po otworzeniu drzwi pojawia się to

kUcig57.jpg

1.4 170KM, ale to zakurwia momentami :banderas:

przejechałem już ponad 1000km i nic z niej nie wypadło póki co

chyba Niemiec płakał jak sprzedawał bo tak dopieszczonego auta zarówno pod względem serwisowym (wszystko udokumentowane) jak i wizualnym (zainwestowane w wiele dodatków w tym felgi za sporą kwotę ojro) to dawno nie widziałem.

To co kanabis i pajda, widzimy się w serwisie? :ogor:

Opublikowano

Forumowy hattrick na lawecie  :banderas:

Jakos nie jestem akurat fanem giulietty ale czarna wyglada naprawde całkiem fajnie. Widzialem tylko biale i czerwone i takie raczej troche damsko wygladały.

O co chodzi z tym po otworzeniu drzwi o co kaman? Dobry bajer fhuj

A jak w srodku poka srodek

Opublikowano

Taki bajer, żebyś w nocy w kałużę nie wdepnął. Dość powszechne w nowych autach segmentu p r e m i u m.

L538_16_Ext_Det70-680x450_295-155959_680

Opublikowano

Zaje.biste , chcialbym takie cos.

Grzechu w tym aucie co wrzuciles jednak sensu nie widze. Swiatlo leci z lusterka, otwierajac drzwi lusterko zmienia polozenie wiec swieci gdzie indziej i i tak wdepne w kaluze. Co poszlo nie tak?

Opublikowano

ten podswietlany znaczek totalnie wiesniacki bajer, a gulietta fajne autko ale totalnie babskie, tyle ode mnie, jak bedzie sluzyc i sie nie psuc i sie podoba to wiecej do szczescia nie potrzeba 

Opublikowano

Typ coś tam blubra o wsi, a za chwilę dzieli auta na babskie i męskie. Piękne.

Opublikowano

Jako poznaniak z rodowodu wyjasniam, blubry = glupoty, bzdury.

Nie mylic z bluberem.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Mazz graty.

Jaki rocznik i ile taka zabaweczka kosztuje?

Opublikowano

ten podswietlany znaczek totalnie wiesniacki bajer, a gulietta fajne autko ale totalnie babskie, tyle ode mnie, jak bedzie sluzyc i sie nie psuc i sie podoba to wiecej do szczescia nie potrzeba 

Zdecydowanie lepiej zazdroscic tempomatu niz takiego bajeru. Ale w sumie masz 40 lat wiec inne rzeczy są fajne niz u nas młodych.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

końcówka 2010, 37k

czy auto jest na kredyt? Bo jeśli tak to zapraszamy po dokonaniu ostatniej raty :lapka:

ale ściągnij tą naklejkę z maski 

Opublikowano

Jak na kredyt to spoko, bo w dowodzie jest chyba wpisany jako owner :)

Opublikowano

Musi byc przeciez w razie mandatów nie wpiszą bank pko

Opublikowano

końcówka 2010, 37k

czy auto jest na kredyt? Bo jeśli tak to zapraszamy po dokonaniu ostatniej raty :lapka:

ale ściągnij tą naklejkę z maski 

jako bankowiiec wiem dobrze że kredyt to zuo :lapka: tylko gotufka :cool:

Opublikowano

37k gotowki, dorobil sie na pozyczkobiorcach :[

Opublikowano

pewno na kasie w biedrze siedzi i bez grosika wydaje

Opublikowano

Musi byc przeciez w razie mandatów nie wpiszą bank pko

No niekonieczni bo w leasingu masz bank jako właściciel, a ty jesteś wpisany jako użytkownik.

Podaje przykład:

pojazd: Audi A6 TDi 3.0 rocznik 2016

właścicel: VfB Leasing

użytkownik: Victor Gejms