Opublikowano 23 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czas się pochwalić nowym nabytkiem. Opędzlowałem swoją Fiestę i obrałem drogę na mój cel o którym pisałem w przyziemnych marzeniach czyli Gulii. i kupiłem Guliettę a w nocy po otworzeniu drzwi pojawia się to 1.4 170KM, ale to zakurwia momentami przejechałem już ponad 1000km i nic z niej nie wypadło póki co chyba Niemiec płakał jak sprzedawał bo tak dopieszczonego auta zarówno pod względem serwisowym (wszystko udokumentowane) jak i wizualnym (zainwestowane w wiele dodatków w tym felgi za sporą kwotę ojro) to dawno nie widziałem. To co kanabis i pajda, widzimy się w serwisie?
Opublikowano 23 lipca 20168 l Forumowy hattrick na lawecie Jakos nie jestem akurat fanem giulietty ale czarna wyglada naprawde całkiem fajnie. Widzialem tylko biale i czerwone i takie raczej troche damsko wygladały. O co chodzi z tym po otworzeniu drzwi o co kaman? Dobry bajer fhuj A jak w srodku poka srodek
Opublikowano 23 lipca 20168 l Taki bajer, żebyś w nocy w kałużę nie wdepnął. Dość powszechne w nowych autach segmentu p r e m i u m.
Opublikowano 23 lipca 20168 l w drzwiach jest zamontowana lampa, która wyświetla logo alfy. Widać to tylko w ciemności. środek tak wygląda
Opublikowano 23 lipca 20168 l Zaje.biste , chcialbym takie cos. Grzechu w tym aucie co wrzuciles jednak sensu nie widze. Swiatlo leci z lusterka, otwierajac drzwi lusterko zmienia polozenie wiec swieci gdzie indziej i i tak wdepne w kaluze. Co poszlo nie tak?
Opublikowano 23 lipca 20168 l ten podswietlany znaczek totalnie wiesniacki bajer, a gulietta fajne autko ale totalnie babskie, tyle ode mnie, jak bedzie sluzyc i sie nie psuc i sie podoba to wiecej do szczescia nie potrzeba
Opublikowano 23 lipca 20168 l Typ coś tam blubra o wsi, a za chwilę dzieli auta na babskie i męskie. Piękne.
Opublikowano 23 lipca 20168 l racja, lepiej było mi celować w 100% heteroseksualnego srebrnego Focusa
Opublikowano 23 lipca 20168 l Jako poznaniak z rodowodu wyjasniam, blubry = glupoty, bzdury. Nie mylic z bluberem. Edytowane 23 lipca 20168 l przez _Red_
Opublikowano 23 lipca 20168 l ten podswietlany znaczek totalnie wiesniacki bajer, a gulietta fajne autko ale totalnie babskie, tyle ode mnie, jak bedzie sluzyc i sie nie psuc i sie podoba to wiecej do szczescia nie potrzeba Zdecydowanie lepiej zazdroscic tempomatu niz takiego bajeru. Ale w sumie masz 40 lat wiec inne rzeczy są fajne niz u nas młodych. Edytowane 23 lipca 20168 l przez kanabis
Opublikowano 23 lipca 20168 l końcówka 2010, 37k czy auto jest na kredyt? Bo jeśli tak to zapraszamy po dokonaniu ostatniej raty ale ściągnij tą naklejkę z maski
Opublikowano 24 lipca 20168 l Jak na kredyt to spoko, bo w dowodzie jest chyba wpisany jako owner Musi byc przeciez w razie mandatów nie wpiszą bank pko
Opublikowano 24 lipca 20168 l końcówka 2010, 37k czy auto jest na kredyt? Bo jeśli tak to zapraszamy po dokonaniu ostatniej raty ale ściągnij tą naklejkę z maski jako bankowiiec wiem dobrze że kredyt to zuo tylko gotufka
Opublikowano 24 lipca 20168 l Jak na kredyt to spoko, bo w dowodzie jest chyba wpisany jako owner Musi byc przeciez w razie mandatów nie wpiszą bank pko No niekonieczni bo w leasingu masz bank jako właściciel, a ty jesteś wpisany jako użytkownik. Podaje przykład: pojazd: Audi A6 TDi 3.0 rocznik 2016 właścicel: VfB Leasing użytkownik: Victor Gejms