Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Idzie, idzie, pytanie jak z trwałością "wszystkiego". O Alfach ogółem opinie nie są najwyższych lotów, czy to na necie czy wśród znajomych (którzy oczywiście opinie powielają od innych znajomych itp itd.). Już teraz mam do zrobienia przegub prawy- aczkolwiek wiedziałem o tym przed zakupem więc odpowiednio zeszliśmy z ceny samochodu, natomiast reszta póki co wydawała się okej. Zobaczymy co pokaże czas. Narazie cieszę się jak dziecko:D

W tej wersji z tego rocznika- 34000-36000 pln

Edytowane przez Jakim
Opublikowano

No nic nie zrobisz. I tak piękna furka, po prostu dziwne, że taki żwawy dieselek ma jeden wydech jak do takich Octavi 105 tdi dwie rurki pakują.

Opublikowano

Kozak autko ale taki motor i tylko jedna rurka? Idealnie by wyglądała druga po prawej stronie.

Z dwóch stron jest w 2.4 JTD.Zresztą można kupić wydech od 2.4 i przełożyć, ale czy to ma sens....?Mnie np. rozwala podwójny wydech przy standardowym  silniku, albo czerwone zaciski przy zwykłych tarczach.

Opublikowano

Kupowalismy dzisiaj fiata freemonta dla kolegi( kozak fiat ku.rwa typy) i pokusilem sie o obmacanie Giulii....ale sraka xd Srodek - ok, skrzynia super pracuje, pozycja jak w BMW, ale ten tyl....daleko jej do mazdy 6. Zazwyczaj alfy co by nie mowic to byly ponadczasowe, co tu daleko szukac - giulietta, klepana juz chyba dekade i dalej dzielnie designem walczy w czolowce.

A Fiat Freemont w dieslu czy benzynie? Ja ostatnio też kupiłem I faktycznie ciężko znaleźć coś innego w tej cenie z takimi możliwościami ;)

3.6 V6 - nawet ladnie brzmi na seryjnych wydechach. Ogólnie to pierwsza myśl była taka, że jedzie się czołgiem, ale po kilku minutach skacze sie po pasach jak pantera. No i zawieszenie typowo europejskie, bez amerykanskiego bujania na rondzie.

Opublikowano

Spalanie kompter pokazywał na poziomie 11-13 litrów po mieście przy automatucznej skrzyni i AWD, więc nie ma tragedii, na trasie wyjdzie dużo mniej. No fakt, samochód swoje waży, ale ku.rewsko fajny jest wewnątrz i pełnowymiarowe kanapy na 7 osoób robią robotę ( ostatnie 2 składane w bagażniku na płasko). Jeden z fajniejszych fiatów, szkoda, że następce zobaczymy dopiero na przełomie 2017/2018. 

Opublikowano

No ja się mocno o niego ocierałem w swoim czasie. Była taka wersja BLACK ale bałem się że spalanie mnie zabije bo dużo się nasłuchałem o 15-16 l przy automacie oraz AWD:/

Opublikowano

Ekonomia jazdy to jedno, ale cena zakupu to jakas masakra patrzac przez pryzmat marki, mimo to w salonie twierdzą, że zaineresowanie było bardzo duze. 

Opublikowano

E tam mega sensowne auto. Gabaryty Audi q7 za cenę średnich suvów.

Idealna opcja na combo dzieciaki + pies i wózek.

Teraz Skoda zaprezentowała kilka dni temu Suva który będzię tęż duuuuży i za dość racjonalne pieniądze jak na taką krowę.