Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 637 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Sory ze nie poznalismy od razu z miejsca ze to zegary z e36. No i zatankuj

Opublikowano

Uwaga, cool story.

widziałem alfę kanabisa na żywo (nawet dotykałem!), ale nie zrobiłem zdjęcia :(

Opublikowano

Sory ze nie poznalismy od razu z miejsca ze to zegary z e36. No i zatankuj

Dziwne że nie znasz tak klasycznego i jakże kultowego modelu!

A tankować nie muszę!

LPG

Opublikowano

Dziwne że nie znasz tak klasycznego i jakże kultowego modelu!

A tankować nie muszę!

LPG

poyebało mi się i pomyślałem, że to 46. Tam mozna zobaczyć faktyczny przebieg a tu mozesz strzelać, ile razy przekręcił wskaźnik

Opublikowano

Ta. Faktyczny przebieg w E46... Jak? Przebieg w E46 jest zapisywany w 3 miejscach:

1. Moduł LCM swiateł

2. Moduł EWS - kluczyk

3. Licznik

Jak już ktoś to robi to robi to w tych 3 miejscach.

Chyba że jakiś domorosły Janusz biznesu.

Opublikowano

Mogło ci się poyebac, bo bmw montowało te zegary przez około 40 lat

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga, cool story.

widziałem alfę kanabisa na żywo (nawet dotykałem!), ale nie zrobiłem zdjęcia :(

Słabo, ja jechałem nią na VIPA 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przed moim gangowozem to nawet sklepy spie.rdalaja w inne miejsca

Opublikowano

Plus za dbanie o auto, robisz to dobrze :D

Opublikowano

Dzięki ;) Niestety Alfa miała 3 zainteresowanych, ale kazdy dawał 13K, wiec nie sprzedala się. Oczywiscie dwóch stwierdziło, że za tyle kupią bez problemu w wielkopolskim mlodszą sztukę. Gniezno niszczy każdego...

Musze lampu rozkleić i na nowo poskładać bo parują..upierdliwe to, ale kazdy się czepiał przy oględzinach.

Opublikowano

Jak to zrobisz to od razu zyska na wygladzie, umyta lampa w srodku zawsze robi robote :P. Jesli chcesz sprzedac za cene wyzsza niz rynkowa, to niestety musisz uzbroic sie w cierpliwosc, bo tyle tylko pasjonat zaplaci. No ale masz prawo chciec taka kwote.

Opublikowano

kuuurna Pajdak, jakbyś wystawiał to miesiąc temu to bym brał :/ 

Opublikowano

Jak ty mozesz sprzedawac takie cacko, boga chyba w sercu nie masz

Opublikowano

Dam Golfa Czwórkę 1.4 98 i kilka gierek mogę dorzucić.

Opublikowano

juz dostawalem oferte zmiany na cherokee v6 5.0 przygotowany w przeprawy i suzuki samurai  w serii + 4 tysiace xd Mozesz pisac, ze nie zamienisz i tak tłuką kilka razy dziennie te smsy. Nie sprzedalem bo dawali 13500, a jakos nie mialem parcia sprzedac. Teraz mam i chyba znowu wystawie.

Opublikowano

Kurna ładny ten samochód i jak na taki wygląd i prestiż tylko 15k pln, chyba już wiem co kupię.

Chociaż Janusze pewnie warczą, że więcej hehe serwisu niż użytkowania na drogach, jak żyć Panowie prezesi.

Opublikowano

1.9jtdm spokojnie robia przbiegi po 450kkm, dwumas kosztuje juz ponizej 2k pln za komplet, turbo regenrujesz za 800zl, a wtrysi w warunkach domowych rozbierzesz i regenerujesz za ok 150zl sztuka. Teraz warto sprawdzic ile kosztuje utrzymanie 2.0TDI montowane nie tylko w grupie VAG, ale w japoncach.  Regeneracja samych pompowtryskow ciagnie po kieszeni tyle co remont calego silinika w jtd. No, ale docinki o awaryjnosci to norma.

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

jeszcze dodam wycinanie egr i dpf w warunkach domowych za 90zl i po ogarnieciu troche materialow wgrywanie softów po 185 kuni 

Opublikowano

Wycinanie DPF z punktu widzenia właściciela jest logiczne, ale w skali kraju jeszcze się czkawką odbije.

I ciekawostka: na Zachodzie za soft mogą odmówić wypłaty odszkodowania w razie wypadku.