Opublikowano 8 września 20168 l Sory ze nie poznalismy od razu z miejsca ze to zegary z e36. No i zatankuj
Opublikowano 8 września 20168 l Uwaga, cool story. widziałem alfę kanabisa na żywo (nawet dotykałem!), ale nie zrobiłem zdjęcia
Opublikowano 8 września 20168 l Sory ze nie poznalismy od razu z miejsca ze to zegary z e36. No i zatankuj Dziwne że nie znasz tak klasycznego i jakże kultowego modelu! A tankować nie muszę! LPG
Opublikowano 8 września 20168 l Dziwne że nie znasz tak klasycznego i jakże kultowego modelu! A tankować nie muszę! LPG poyebało mi się i pomyślałem, że to 46. Tam mozna zobaczyć faktyczny przebieg a tu mozesz strzelać, ile razy przekręcił wskaźnik
Opublikowano 8 września 20168 l Ta. Faktyczny przebieg w E46... Jak? Przebieg w E46 jest zapisywany w 3 miejscach: 1. Moduł LCM swiateł 2. Moduł EWS - kluczyk 3. Licznik Jak już ktoś to robi to robi to w tych 3 miejscach. Chyba że jakiś domorosły Janusz biznesu.
Opublikowano 27 września 20168 l Uwaga, cool story. widziałem alfę kanabisa na żywo (nawet dotykałem!), ale nie zrobiłem zdjęcia Słabo, ja jechałem nią na VIPA
Opublikowano 22 października 20168 l Przed moim gangowozem to nawet sklepy spie.rdalaja w inne miejsca
Opublikowano 23 października 20168 l Kanabis, cena dla ciebie 13000 http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-1-9-jtd-bez-dpf-2004-od-alfaholika-i6555379012.html
Opublikowano 23 października 20168 l Dzięki Niestety Alfa miała 3 zainteresowanych, ale kazdy dawał 13K, wiec nie sprzedala się. Oczywiscie dwóch stwierdziło, że za tyle kupią bez problemu w wielkopolskim mlodszą sztukę. Gniezno niszczy każdego... Musze lampu rozkleić i na nowo poskładać bo parują..upierdliwe to, ale kazdy się czepiał przy oględzinach.
Opublikowano 23 października 20168 l Jak to zrobisz to od razu zyska na wygladzie, umyta lampa w srodku zawsze robi robote . Jesli chcesz sprzedac za cene wyzsza niz rynkowa, to niestety musisz uzbroic sie w cierpliwosc, bo tyle tylko pasjonat zaplaci. No ale masz prawo chciec taka kwote.
Opublikowano 24 października 20168 l Jak ty mozesz sprzedawac takie cacko, boga chyba w sercu nie masz
Opublikowano 24 października 20168 l juz dostawalem oferte zmiany na cherokee v6 5.0 przygotowany w przeprawy i suzuki samurai w serii + 4 tysiace xd Mozesz pisac, ze nie zamienisz i tak tłuką kilka razy dziennie te smsy. Nie sprzedalem bo dawali 13500, a jakos nie mialem parcia sprzedac. Teraz mam i chyba znowu wystawie.
Opublikowano 24 października 20168 l Kurna ładny ten samochód i jak na taki wygląd i prestiż tylko 15k pln, chyba już wiem co kupię. Chociaż Janusze pewnie warczą, że więcej hehe serwisu niż użytkowania na drogach, jak żyć Panowie prezesi.
Opublikowano 24 października 20168 l 1.9jtdm spokojnie robia przbiegi po 450kkm, dwumas kosztuje juz ponizej 2k pln za komplet, turbo regenrujesz za 800zl, a wtrysi w warunkach domowych rozbierzesz i regenerujesz za ok 150zl sztuka. Teraz warto sprawdzic ile kosztuje utrzymanie 2.0TDI montowane nie tylko w grupie VAG, ale w japoncach. Regeneracja samych pompowtryskow ciagnie po kieszeni tyle co remont calego silinika w jtd. No, ale docinki o awaryjnosci to norma. Edytowane 24 października 20168 l przez Pajda
Opublikowano 24 października 20168 l jeszcze dodam wycinanie egr i dpf w warunkach domowych za 90zl i po ogarnieciu troche materialow wgrywanie softów po 185 kuni
Opublikowano 24 października 20168 l Wycinanie DPF z punktu widzenia właściciela jest logiczne, ale w skali kraju jeszcze się czkawką odbije. I ciekawostka: na Zachodzie za soft mogą odmówić wypłaty odszkodowania w razie wypadku.