Opublikowano 16 marca 20178 l 300 kucy w takiej budzie Propsy to napewno nie jest kryzys wieku sredniego
Opublikowano 16 marca 20178 l Leon Cupra tylko jakoś nie mam zaufania do silników TSI. Nie mam z nimi doświadczenia ale co czytam jakieś opinie to częśto jest narzekanie, że sie sypią
Opublikowano 16 marca 20178 l Nowych TSI nie trzeba już się obawiać. Źle było na początku, ale mniej więcej od 5 lat i aktualnej generacji kompaktów VAG sytuacja wygląda obiecująco.
Opublikowano 17 marca 20178 l Bo Leon 1.4 TSI (ewentualnie 1.8 TSI) w wersji FR jest na mojej liście i w moim przedziale cenowym... jednak trochę się tych silników TSI boję :)
Opublikowano 18 marca 20178 l Bo Leon 1.4 TSI (ewentualnie 1.8 TSI) w wersji FR jest na mojej liście i w moim przedziale cenowym... jednak trochę się tych silników TSI boję :) Leon FR 1.4 TSI 125 kucy cos ok 80 kafli kosztowal jak ja bralem swojego w styczniu tego roku.
Opublikowano 25 marca 20178 l no cóż, przyszła wiosna i po 17tys kilometrów pożegnałem swoją czarną Alfę... i powitałem biało-czarną :P dzisiaj pierwsze tankowanie i mycie trochę młodsza, niższy przebieg (70k) i wyposażenie na full (pełna skóra, elektryczne i podgrzewane fotele, ksenony itd), silnik ten sam co wcześniej ale schipowany na 200KM :) na letnie kółka mam najlepsze alfowskie felgi - te wzorowane na 8C następnym krokiem to już chyba będzie wersja Quadrifoglio ze skrzynią TCT, ewentualnie Leon Cupra.
Opublikowano 25 marca 20178 l Bardzo ładny egzemplarz. Ciesz się, nie planuj od razu kolejnej wymiany. Tak z ciekawości, ze starą coś się zaczęło dziać, czy po prostu się napaliłeś na ten egzemplarz i zamieniłeś.
Opublikowano 25 marca 20178 l Nic się nie działo z czarna, po prostu była okazja wymienić za nieduża dopłata to skorzystałem. Tamta sprzedałem w dwa dni bez ogłoszenia na otomoto, w takim dobrym stanie była.
Opublikowano 25 marca 20178 l Nie będę wnikał czym jest nieduża dopłata, ale jak lepszy egzemplarz z mniejszym przebiegiem, to rzeczywiście, czemu nie? Nawet przypadkiem jeszcze kucy masz więcej.
Opublikowano 25 marca 20178 l Fajna konfiguracja, pasuje biały lakier i czarne felgi. 200 KM w takiej budzie to można się ładnie pobawić. Ładna jest. Ale, że to Alfa, to nie byłbym sobą, gdybym nie spytał o jedną ważną rzecz. Czy poprzedni właściciel zostawił Ci śpiwór w bagazniku to nocowania w serwisie?
Opublikowano 25 marca 20178 l Śpiwory to niech lepiej kupują właściciele 2.0 TDI pierwszej generacji.
Opublikowano 25 marca 20178 l JTD/JTDm to jedyne jednostki napędzane gnojowicą, które autentycznie lubię za bezawaryjność ( no dobra w 2.4JTD lubily pekac glowice, ale pozniej to poprawiono) i prostotę w modowaniu.
Opublikowano 25 marca 20178 l A to doładowane 1.4 z Alfy powyżej też im wyszło dużo lepiej niż VAG początkowe TSI.
Opublikowano 25 marca 20178 l do tej zapalniczki to ty tyle dupeczek nie zmieścisz. Myślę, że w oryginalnej wersji tego zdjęcia to jednak alfa romejo jest na końcu.
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l a miała być alfa gt lel, beka ze mnie Bez gwiazdy nie ma jazdy, piękny samochód ! Jestem sentymentalny, w rodzinie był żółty w115, sam miałem czerwoną w123, 190D i w124 w różnych konfiguracjach - 200D zawalidroga ze skrzynią IV, 250D manual i automat, W202 2.2D z pompą lucasa, W124 2.0 na gaźniku. Mam sentyment do W124 i może zacznę szukać takiego w tym roku, OM603 (koniecznie automat) bo takiego jeszcze nie miałem, uwielbiam dźwięk tego silnika :)
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l taka pogoda to aż się zachciało wypucować auto. Dodatkowo właśnie zmieniłem kapcie na letnie, ehh te felgi z 8C to cudo jest.
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l A ty nie miales czarnej tej alfy czy mi sie cos poje.balo? Edit : dobra juz przeczytalem xd Edytowane 8 kwietnia 20177 l przez kanabis
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l to jest zimowy kamuflaż, jak będzie stała w styczniu na drodze zepsuta to nikt nie zauwazy xd
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l A ty nie miales czarnej tej alfy czy mi sie cos poje.balo? Edit : dobra juz przeczytalem xd Mazzeo dobiera fury pod kolor Xboxa, którego aktualnie posiada.
Opublikowano 3 maja 20177 l spełnilem wczoraj swoje marzenie i kupiłem e36 325i coupe ze szperą 100%. fotele mają grzane dupy