szejdj 2 804 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (pipi) (pipi) (pipi) (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 co to za skoda mx-5? xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 ja pier,dole, wystawilem samochod na sprzedaż i się rozje,bał Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udawaj, że jestcw porządku, a deal zrób w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 gruszka turbiny albo zawór n75, umówienie sie do serwisu turbosprężarek w warszawie graniczy z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Jest tu Ktoś, kto ma/miał do czynienia z Hondą Accord VIII? Pamiętam, że Ktoś tu wrzucał foty swojego Accorda VII generacji. Zastanawiam się nad zmianą samochodu i ten Accord VIII generacji kusi jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zostaw sobie tt Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ma już swoje lata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dzisiaj obiektywnie będzie zmiana na plus. Za 40 lat wspominki jak to przesiadłeś się z legendarnego pierwszego TT do jakiejś Hondy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Przecież ta Honda pod każdym względem się lepiej prezentuje inż buraczane TT. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Przecież to są zupełnie inne samochody, a Audi to jest konstrukcja z 1998r., zaś ta Honda miała premierę w 2009r., więc w świecie motoryzacyjnym to jest przepaść :) Mi się Audi dalej podoba i nadal przyciąga wzrok ludzi, ale jeżdżę już sporo lat tym samochodem i przydałoby się coś nowego. Kupiłbym Accorda VIII generacji Type S, wpadł mi w oko i jakoś nie chce wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Świetna furka. Z tego co kojarzę to jakiś user mieszkający w USA tego Accorda posiada, ale niestety nie pamiętam nicku. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 O losie, jeszcze Type S, zmieniałbym szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 no i w końcu kupiłem :) Długo sie mierzyłem z zamiarem kupna, zawsze było coś, rok czy dwa lata temu też miał być to triban 500, ale "nie", później lato mijało a ja żałowałem. Dość późno zakupiłem, mamy już wszakże czerwiec, ale i tak się cieszę :) Na początek w sam raz, trasy krótkie zamierzam robić, rekreacyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Wujek ma takiego accorda 2.0 vtec w automacie od nowosci i sobie zachwala. Hondzina nigdy go nie zawiodla, a warsztat odwiedza tylko w celu wymiany zuzytych czesci. @banny stary (pipi) co poszło nie tak? miał być kozak gurwa lexus, a kupiłeś tfu rower Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nie znam się, ale wygląda bardzo ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) urwa, nie ten temat :) Lexus będzie, spokojnie. W poniedziałek moze coś się wyjaśni. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 no i w końcu kupiłem :) Długo sie mierzyłem z zamiarem kupna, zawsze było coś, rok czy dwa lata temu też miał być to triban 500, ale "nie", później lato mijało a ja żałowałem. Dość późno zakupiłem, mamy już wszakże czerwiec, ale i tak się cieszę :) Na początek w sam raz, trasy krótkie zamierzam robić, rekreacyjnie. Za(pipi)isty. Legendarny napęd na tył. Chłodzenie powietrzem. To jest to. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 I czerwony, czyli szybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Accord to jeśli tylko nie jest jakiś ulep to fura praktycznie bezawaryjna. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Takie średnie wnętrze mają te Accordy, jak tak teraz patrzę. Wolałbym chyba Mondeo z tej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nie no broń Boże Forda! ;) Jeśli już, to tylko Mustanga, ale ja już jeżdżę "sportowym" autem i chcę normalnie przewozić ludzi, a nie w bagażniku. Nie lubię tej marki, choć wiem, że ostatnio bardzo się poprawili i ogólnie to udane produkcje. Ok, czyli tylko utwierdziliście mnie w przekonaniu, że kupno tego auta to będzie dobry pomysł. Bo rozważam oklepane Audi A4 i BMW 3 i właśnie tego Accorda VIII. Tak w 2 lub 3-letniego bym celował. W grę wchodził też Lexus IS 3 generacji, ale to raczej niszowe auto w tym kraju, więc dałem sobie spokój. Moim marzeniem jest A5, szczególnie Coupe, ale raz, że mam już dosyć samochodów, które nadają się dla dwóch osób, a dwa, że na ten model w dobrym roczniku i stanie nie mogę sobie raczej pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 IS, Panie, piękne auto. A to, że jest niszowe to, moim zdaniem, duża zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Kumpel kupil takiego accorda, czarnego w kozak stanie, Samochod prezentuje sie przepieknie. Choc byly prezesik hali mial mk4 i jesli chodzi o wnetrze to raczej accord siada. No i nie wiem czy tylko takie wrazenie sprawial ale te mondeo wydaje sie dosyc znaczaco wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi