Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież to są zupełnie inne samochody, a Audi to jest konstrukcja z 1998r., zaś ta Honda miała premierę w 2009r., więc w świecie motoryzacyjnym to jest przepaść :) Mi się Audi dalej podoba i nadal przyciąga wzrok ludzi, ale jeżdżę już sporo lat tym samochodem i przydałoby się coś nowego. Kupiłbym Accorda VIII generacji Type S, wpadł mi w oko i jakoś nie chce wyjść.

mlGThUE.jpg

no i w końcu kupiłem :)

Długo sie mierzyłem z zamiarem kupna, zawsze było coś, rok czy dwa lata temu też miał być to triban 500, ale "nie", później lato mijało a ja żałowałem.

Dość późno zakupiłem, mamy już wszakże czerwiec, ale i tak się cieszę :)

Na początek w sam raz, trasy krótkie zamierzam robić, rekreacyjnie.

• Plusik 1

Wujek ma takiego accorda 2.0 vtec w automacie od nowosci i sobie zachwala. Hondzina nigdy go nie zawiodla, a warsztat odwiedza tylko w celu wymiany zuzytych czesci. 

@banny

stary (pipi) co poszło nie tak? miał być kozak gurwa lexus, a kupiłeś tfu rower

Edytowane przez Qvstra

mlGThUE.jpg

no i w końcu kupiłem :)

Długo sie mierzyłem z zamiarem kupna, zawsze było coś, rok czy dwa lata temu też miał być to triban 500, ale "nie", później lato mijało a ja żałowałem.

Dość późno zakupiłem, mamy już wszakże czerwiec, ale i tak się cieszę :)

Na początek w sam raz, trasy krótkie zamierzam robić, rekreacyjnie.

Za(pipi)isty. Legendarny napęd na tył. Chłodzenie powietrzem. To jest to. 

• Plusik 2

Nie no broń Boże Forda! ;) Jeśli już, to tylko Mustanga, ale ja już jeżdżę "sportowym" autem i chcę normalnie przewozić ludzi, a nie w bagażniku. Nie lubię tej marki, choć wiem, że ostatnio bardzo się poprawili i ogólnie to udane produkcje. Ok, czyli tylko utwierdziliście mnie w przekonaniu, że kupno tego auta to będzie dobry pomysł.

Bo rozważam oklepane Audi A4 i BMW 3 i właśnie tego Accorda VIII. Tak w 2 lub 3-letniego bym celował. W grę wchodził też Lexus IS 3 generacji, ale to raczej niszowe auto w tym kraju, więc dałem sobie spokój.

Moim marzeniem jest A5, szczególnie Coupe, ale raz, że mam już dosyć samochodów, które nadają się dla dwóch osób, a dwa, że na ten model w dobrym roczniku i stanie nie mogę sobie raczej pozwolić.