kultywator 2 083 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Napisał, że pasztet Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Dorodny zając Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A u mnie Volvo, tylko Volvo, All Hail Volvo Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Bardzo ladny karawan Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Chyba moja ulubiona marka obecnie. No i V50 bardzo zgrabny model. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 propo Volvo to dzisiaj widzialem pierwszy raz na drodze co za piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 brzydki w ch,uj. na łobrazku, Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak Volvo to tylko XC90 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja chciałem tylko napisać że widziałem Stingera i ja nie wiem, ale Kia zaczęła robić przepiekne auta, nawet nowy Sportage jednak jest ładny, chociaz te dziwne światła z przodu i spuchniety zderzak mi się nie podobał. Koło Wordu jeźdzą same Rio nowe, bo Kia wygrała przetarg, jezu, no piekne są. Vengi nowe, sliczne. CEEd akurat bezpłciowy, no ale taka klasa. Stinger to po prostu sliczność, Optima ehh, a Picanto... picanto kupuje bo tak kurevsko mi się spodobał ;D Nos tygrysa for the win. Sądzę że Dacia idzie tą samą drogą jak Kia, najpierw zdobywa popularność, robi coraz lepsze samochody, a zaraz zaczną robic lepsze wnętrza i ciekawsze kształty. Jak sobie przypomnę piewszy model Rio to aż mnie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nowy Sportage się już opatrzył i nie jest taki zły. Ale tego przodu nadal nie mogę przeżyć - no kto to klepnął do seryjnej produkcji to nie wiem :/ ale tył ma piękny, szczególnie w wersji GT Line Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Koło pracy mam salon Hyundaia i te nowe modele są naprawdę fajne, szczególnie i30. No ale skoro projektował je gość od pierwszego TT, A3 i wyglądającego nieźle 20 lat po premierze Golfa IV... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Wg mnie i35 był najbrzydszy z tych suvów w tej generacji, gdzie mu do mazdy, toyoty czy kii.* *najbrzydszy poza Suzuki ofkoz Edytowane 16 Października 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Wydaje mi się, że to wynika z tego, że Sportage 3 generacji projektował już typ od Audi, a bliźniaczego ix35 z tamtego okresu jeszcze nie. Ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tucson i Santa Fe nowe bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak Volvo to tylko XC90 też tak myślałem dopóki nie zobaczyłem V90 Cross Country na drodze i młodszego brata XC90 czyli XC60 jest zgrabniejszy, bardziej s e x y. XC90 wygląda przy nim jak spaślak Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 ja lubię duże samochody i najchętniej to bym cadillaciem escalade jeździł, więc rozmiar XC90 mi nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie :D ale trzeba przyznać, że te V90 i XC60 wyglądają bardzo spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 https://youtu.be/Lnwi14c4-dY?t=502 xDDDDDD wartburg xDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja z kolei nie lubię SUV-ów i nic na to nie poradzę :) Boli mnie, że właśnie te auta wypierają klasyczne sedany, których jestem fanem i np. przez to taka Honda Accord wyleciała z Europy oraz że coraz więcej tych SUV-ów i crossoverów kosztem sedanów. Mój ojciec też się podnieca takimi samochodami. Natomiast ta Kia Stinger to petarda :) Za tę cenę, to powinien być przebój rynkowy. Jakby to auto było dostępne w momencie podejmowania przeze mnie decyzji, jaki samochód wybrać (dla przypomnienia wziąłem Civica), to nawet przebołałbym tę dużą różnicę w cenie, dozbierał więcej kasy i zdecydował się na zakup. Nigdy bym nie pomyślał, że kiedykolwiek rozważałbym zakup samochodu marki Kia :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ja z kolei nie lubię SUV-ów i nic na to nie poradzę :) Boli mnie, że właśnie te auta wypierają klasyczne sedany, których jestem fanem i np. przez to taka Honda Accord wyleciała z Europy oraz że coraz więcej tych SUV-ów i crossoverów kosztem sedanów. Mój ojciec też się podnieca takimi samochodami. Pierwsze słyszę, aby SUVy były przyczyną braku Accorda. Przecież chociażby taka Mazda 6 sprzedaje się bardzo dobrze. W salonach Hondy w Europie, a szczególnie w Polsce nawet Civic'ów brakuje, bo dla nich najważniejszym rynkiem teraz jest USA i tam pchają większość produkcji. Stąd moim zdaniem decyzja o rezygnacji produkcji Accorda na Europę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Tucson i Santa Fe nowe bardzo spoko. No szczególnie Grand Santa Fe wygląda bardzo w porządku, fajny jest. Tylko, dawać ponad 200k za koreańca, no nie wiem, trochę mieszane uczucia, ale jakbym się przejechał to pewnie myślałbym inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ja z kolei nie lubię SUV-ów i nic na to nie poradzę :) Boli mnie, że właśnie te auta wypierają klasyczne sedany, których jestem fanem i np. przez to taka Honda Accord wyleciała z Europy oraz że coraz więcej tych SUV-ów i crossoverów kosztem sedanów. Mój ojciec też się podnieca takimi samochodami. Natomiast ta Kia Stinger to petarda :) Za tę cenę, to powinien być przebój rynkowy. Jakby to auto było dostępne w momencie podejmowania przeze mnie decyzji, jaki samochód wybrać (dla przypomnienia wziąłem Civica), to nawet przebołałbym tę dużą różnicę w cenie, dozbierał więcej kasy i zdecydował się na zakup. Nigdy bym nie pomyślał, że kiedykolwiek rozważałbym zakup samochodu marki Kia :D Wyglada jak nowe mondeo Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Co raz więcej ostatnio widzę na ulicy AR Stelvio. Tak jak na początku nie byłem zachwycony na obrazkach w internecie tak na żywo robi bardzo fajne wrażenie. Z SUVów jeszcze Qashqai nowy jest miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Każdy lubi co innego - ja uważam, że do dobrego i wygodnego człowiek się bardzo szybko przyzwyczaja i osobiście teraz ciężko byłoby mi się przesiąść na stałe z suva na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 SUV ma tę dużą zaletę, że wszędzie się można nim wtargać, żaden krawężnik niestraszny, to przydatna rzecz w mieście. Paradoksalnie, lepiej mi się jeździ dużym autem po mieście niż kompaktowym. Jakbym teraz przesiadł się w kompakt, jakiś niski w dodatku, pewnie bym się zapomniał na jakimś podwyższeniu na jezdni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Nareszcie kur.de Lexus Is200, 2000, automat, wersja prestige. Salon PL, fakturki, aso, 152 przebiegu. Stan rodzynek. zdjęcia na szybko: Niestety srebrny, miał być czarny.. ale i tak go kocham już <3 Edytowane 5 Listopada 2017 przez Banny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi