milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-is-i-wlasciciel-kupiony-w-salonie-lexusa-stan-techniczny-idealny-ID6z9jy7.html#e5dad523aa i już sprzedajesz ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Piękny jest, Lexy są zaje.biste. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 gratuluje, dziel się wrażeniami z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Od razu rob cos z rdza tego rodzynka. Bo potem bedzie jak u mnie ze do wymiany bedzie pol elememtu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Lexusy chyba nie mają problemów z rdzą, aczkolwiek rada dobra, bo taki stan warto zakonserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-is-i-wlasciciel-kupiony-w-salonie-lexusa-stan-techniczny-idealny-ID6z9jy7.html#e5dad523aa i już sprzedajesz ? xD to inny egzemplarz ; - ) Mój jest zdrowy, ale i tak planuję zakonserwować spód, tylko najpierw bieżące sprawy, przerejestrowanie, ubezpieczenie, opony, parę pierdół do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 najważniejsza rzecz to radio z bt jak nie masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Jedyna rzecz, jakiej mi brakuje w obecnym aucie to bluetooth do odtwarzania muzyki. No debilne wyposażenie, bo do rozmów jest. to już nie mogli tego rozbudować do odtwarzania muzyki też? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Krupek, są jakieś programy na androida, udające rozmowę telefoniczną, w sensie muza leci po bluetooth, ale jakość jak rozmowa telefoniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Krupek, są jakieś programy na androida, udające rozmowę telefoniczną, w sensie muza leci po bluetooth, ale jakość jak rozmowa telefoniczna. Można zadzwonić tez do kolegi żeby coś puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Niestety srebrny, miał być czarny.. ale i tak go kocham już <3 Na pocieszenie na srebrnym nie widać brudu i drobnych zarysowań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 najważniejsza rzecz to radio z bt jak nie masz. Polecam takie rozwiązanie, na forum są tutoriale. Zmieniarki w fabrycznym radiu są mega awaryjne. Ja ogarnąłem takie coś w godzinke bez lutowania i zabawy pinami Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Strasznie ci to muli, jakbym widział androida na samsungu Ace... nie wiem czy ktokolwiek długo nie dostanie szplina z czymś takim, czekać 3 sekundy na reakcje systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Już nie mam lexa a zamulanie było spowodowane tym, że bezpośrednio przed nagraniem włączyłem nawigacje i sie jeszcze wszystko ładowało. Samo urządzenie peying też zostawiało sporo do życzenia ale za tą cene sprawdzało sie jako nawigacja z programem sygic. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Krupek, są jakieś programy na androida, udające rozmowę telefoniczną, w sensie muza leci po bluetooth, ale jakość jak rozmowa telefoniczna. No to tak jak transmitter, czy kibel straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 477 Opublikowano 11 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 2,5 miesiąca czekałem, wczoraj odebrałem. Abstrahując od efektu nowości i podjarki "nowością", to muszę powiedzieć, że auto rewelacja. Największą do tej pory wadą, którą zauważyłem jest g.ó.w.niana widoczność do tyłu - co prawda trochę ratuje to kamera cofania, ale i tak cofanie tym samochodem to padaka, a jak na niby kompakt, to jest naprawdę duży samochód. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 Ile dałeś i jaki motor i wyposażenie. Myślę może nad nowym autem w kredycie i z tego co widzę to civik jest najtańsza opcja z najlepszym wyposażeniem. Skoda przy nim jakieś 20k więcej za te same wyposażenie z gorszym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 Insane daj fotkę z tylu:*** No co do wielkości to cały czas to powtarzałem. To jest dużo większe niż inne compacty/hatche. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 Takie trochę BMW 3 GT? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 (edytowane) Fota tyłu poniżej. 1.5T 182km, benzyna. Edytowane 18 stycznia 2018 przez [InSaNe] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 Piękny jest ten tył. Prawie w czerwcu bym go wziął. Tę wersję co ty ale jeszcze z automatem. Bo 106 to bez automatu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 Podobno automaty wołają o pomstę do nieba... Też myśle, czy nie brać Civica jako następce dla mojej Asty :) Opisz wrażenia koniecznie! Siedziałem w salonie i fakt, zaskakująco duży jak na samochód tej klasy... nawet roletka w bagażniku jest :) Jeździłbym... ale w grafitowym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 O rany, kitajce chyba styliste z Criteriona wzieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 (edytowane) Moja wersja to manual. Co do samochodu, to Honda uległa downsizingowi, ale ten samochód ma 182km i nie ma żadnych problemów z wyprzedzaniem - przyspieszenie jest nawet lepsze, niż katalogowe :) Zależało mi na większej mocy, bo fury z wyższej półki są droższe, a ich moc to +-150km i jak się chce coś lepszego z silnikiem o dużej mocy, to już różnica w cenie jest duża. Cena tego auta jest spora, ale Honda zawsze się ceniła, jest to rynkowa nowość i za tę cenę jest naprawdę sporo bajerów, za które u innych producentów trzeba dopłacić. Na mnie największe wrażenie zrobiły te LED-owe światła :) Mistrzostwo Świata - nigdy nie jeździłem autem z LED-ami, a to jest po prostu poezja. Doskonała widoczność, same przełączają się na długie/krótkie, oświetlają znaki drogowe i je rozpoznają, pojawiając się w lewym górnym rogu na HUD-zie. Za(pipi)ongo jest skrzynia biegów - wchodzą znakomicie, nie ma zgrzytów, "nie wypadają" :) Wygląd przyciąga wzrok i sporo Osób się ogląda, bo jest efektowne i do tego jeszcze mało tego jeździ na drogach, więc się nie opatrzył. Z takich dupereli, które są w sport plusie, to panoramiczny dach i bezkluczykowy system odpalania/otwierania. Do tego można sobie wybrać zawieszenie - sportowe lub "normalne". Jest taki przycisk i niby jest różnica, ale jeszcze po dziurach tym samochodem nie jeździłem ;) Samochód jest cichy, audio jak na fabryczne gra przyzwoicie. Nie wiem, co tu jeszcze mogę napisać :) Jak Ktoś chce fajny samochód i stoi przed wyborem kupna, czy wzięcia w leasing, to szczerze polecam. Zanim wziąłem tego Civica, to sporo czytałem o różnych samochodach, kupowałem gazety motoryzacyjne, pooglądałem trochę testów i "konfrontacji" - zawsze był chwalony, jedynie ten typ zwany "Zacharem" (nie rozumiem popularności typa) czepiał się jakichś pierdół i znęcał się nad tym samochodem, no ale z drugiej strony nie wszystkim musi się to samo podobać. To jest oczywiście opinia na gorąco, bo mam ten samochód krótko, ale jeśli wszystko będzie działać i nie będzie problemów z tą elektroniką, to nie sądzę, bym nagle zaczął ten samochód krytykować. Największą wadą jest widoczność z tyłu - trzeba polegać na lusterkach i kamerze cofania :) Nie bawiłem się jeszcze podłączaniem smartfona i internetu. Edytowane 12 listopada 2017 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 (edytowane) oświetlają znaki drogowe i je rozpoznają, pojawiając się w lewym górnym rogu na HUD-zie Elegancko, zazdro mocno. Edytowane 12 listopada 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi