Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

serio na kompie pokazuje 5.3 przy 130? nie było przypadkiem z górki? to silnik z turbo? moje poprzednie 1.8t brałoby z 7-7.5 

Edytowane przez D.B. Cooper

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 636,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Plaska droga, tempomat, rowna jazda. Tyle komp pokazywał bieżącego spalania przez dluzszy czas.

Tak, z turbo silnik. 1.4 TSI 150KM

Opublikowano

2.4k rocznie full opcja w ramach pakietu dealerskiego. Liczony od ceny auta z faktury. 

Opublikowano

Nie wliczali Twoich zniżek prawda?

Opublikowano

Nope, wpisali zero znizek z defaultu, nawet nie pytali o to. Dokładniej mowiac auto jest na firmę żony, a jej firma nigdy nie miała na siebie OC, moze wtedy by widniał jakiś staż. 

Z drugiej strony, pakiet dealerski liczony jest jako ok 3% x cena auta wiec to sztywny przelicznik bez modyfikatorow stażowych.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

A to nie dlatego że auto jest banku? Mi dwa razy nie wliczono zniżek.

Opublikowano

Możliwe. W polisie jest jednak wpisany użytkownik, ale jak widac zniżek nie licza.

Docelowo ja swoj staż na pewno przez 4 lata leasingu strace, żonie się powinien zachowac jako ciągłość (gdy już wykupimy auto na własność i weźmiemy wlasne OC).

Opublikowano

Z tymi zniżkami to zależy bo np w leasingu bank powiedział że spoko jak chcesz możesz sam. Jak mój agent policzył zniżki itd to mówi bierz od nich i się nie zastanawiaj. Dobre warunki mieli przynajmniej w moim przypadku. 

Opublikowano
W dniu 11.08.2018 o 17:51, milan napisał:

Myśle w sumie o 3 dzieciaku.

A później 1000 plus co miesiąc zamiast pincet i jęki w Polactwie jaki PiS zły. Retoryka cygana. :lapka:

Opublikowano

A marzena za niepełnosprawnego męża nie dostaje więcej? Ale podoba mi się ten ból du,pki  w temacie  o samochodach, boli, dobrze.

Opublikowano

Rozstrzygnijcie Wasz konflikt wyścigiem na 1/4 mili z wpiętymi fotelikami z tyłu.

Opublikowano

Ból dup.ki? XD Jakbym ci pokazał co wypożyczamy to byś się żółcią zakrztusił. :lapka: Bekę mam tylko jak w polactwie się wypowiadasz i później 1k wpada od Kaczora i bajlando. 

Opublikowano

No dzięki pisowi takie patologie jak ty dostały trochę godności fakt. Tylko nie bij dziecka, to nie jego wina ze 500+ jest od drugiego.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krystyna JJanda napisał:

Ból dup.ki? XD Jakbym ci pokazał co wypożyczamy to byś się żółcią zakrztusił. :lapka: Bekę mam tylko jak w polactwie się wypowiadasz i później 1k wpada od Kaczora i bajlando. 

Co wypozyczacie? 

Opublikowano

i1dwr8.jpg

DREWNIANY LIS NA KÓŁKACH  trochę obgryziony czy twój syn @_Red_ też ma już takiego?

Nie wklejam i nie gadam bo nie chcę być drugim Mrokiem. :lapka:

Opublikowano

Jeżeli myślisz że w hierarchi jestes nad mrokiem to musisz zmienić witaminy.

Opublikowano

@milan Nakryłeś chyba syna na słuchaniu Cypisa bo jakiś niemiły jesteś. :smutas:

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano

Już widzę ten folder w albumie na Fejsie NASZE AUTO NA WAKACJE ŁEBA 2018 i 15 zdjęć.

Opublikowano
Godzinę temu, sprite napisał:

Wypożyczanie samochodu w 2018 xD

Akurat potencjalnie dobra opcja.