Opublikowano 11 sierpnia 20186 l serio na kompie pokazuje 5.3 przy 130? nie było przypadkiem z górki? to silnik z turbo? moje poprzednie 1.8t brałoby z 7-7.5 Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Plaska droga, tempomat, rowna jazda. Tyle komp pokazywał bieżącego spalania przez dluzszy czas. Tak, z turbo silnik. 1.4 TSI 150KM
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l 2.4k rocznie full opcja w ramach pakietu dealerskiego. Liczony od ceny auta z faktury.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Nope, wpisali zero znizek z defaultu, nawet nie pytali o to. Dokładniej mowiac auto jest na firmę żony, a jej firma nigdy nie miała na siebie OC, moze wtedy by widniał jakiś staż. Z drugiej strony, pakiet dealerski liczony jest jako ok 3% x cena auta wiec to sztywny przelicznik bez modyfikatorow stażowych. Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez _Red_
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l A to nie dlatego że auto jest banku? Mi dwa razy nie wliczono zniżek.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Możliwe. W polisie jest jednak wpisany użytkownik, ale jak widac zniżek nie licza. Docelowo ja swoj staż na pewno przez 4 lata leasingu strace, żonie się powinien zachowac jako ciągłość (gdy już wykupimy auto na własność i weźmiemy wlasne OC).
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Kupic i na siebie ubezpieczyc dla ciągłości? Opcja na kontynuacje zniżek jest, widzę : http://www.fajnyleasing.pl/znizki-ubezpieczeniach-wykupie-samochodu-leasingu/ Ja moge stracic, i tak kazde kolejne auto bedzie na firmę żony, wiec juz potencjalnie nigdy nie będę ubezpieczony xd
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Z tymi zniżkami to zależy bo np w leasingu bank powiedział że spoko jak chcesz możesz sam. Jak mój agent policzył zniżki itd to mówi bierz od nich i się nie zastanawiaj. Dobre warunki mieli przynajmniej w moim przypadku.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l W dniu 11.08.2018 o 17:51, milan napisał: Myśle w sumie o 3 dzieciaku. A później 1000 plus co miesiąc zamiast pincet i jęki w Polactwie jaki PiS zły. Retoryka cygana.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l A marzena za niepełnosprawnego męża nie dostaje więcej? Ale podoba mi się ten ból du,pki w temacie o samochodach, boli, dobrze.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Rozstrzygnijcie Wasz konflikt wyścigiem na 1/4 mili z wpiętymi fotelikami z tyłu.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Ból dup.ki? XD Jakbym ci pokazał co wypożyczamy to byś się żółcią zakrztusił. Bekę mam tylko jak w polactwie się wypowiadasz i później 1k wpada od Kaczora i bajlando.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l No dzięki pisowi takie patologie jak ty dostały trochę godności fakt. Tylko nie bij dziecka, to nie jego wina ze 500+ jest od drugiego.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, Krystyna JJanda napisał: Ból dup.ki? XD Jakbym ci pokazał co wypożyczamy to byś się żółcią zakrztusił. Bekę mam tylko jak w polactwie się wypowiadasz i później 1k wpada od Kaczora i bajlando. Co wypozyczacie?
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l DREWNIANY LIS NA KÓŁKACH trochę obgryziony czy twój syn @_Red_ też ma już takiego? Nie wklejam i nie gadam bo nie chcę być drugim Mrokiem.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Jeżeli myślisz że w hierarchi jestes nad mrokiem to musisz zmienić witaminy.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l @milan Nakryłeś chyba syna na słuchaniu Cypisa bo jakiś niemiły jesteś. Edytowane 13 sierpnia 20186 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Już widzę ten folder w albumie na Fejsie NASZE AUTO NA WAKACJE ŁEBA 2018 i 15 zdjęć.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Godzinę temu, sprite napisał: Wypożyczanie samochodu w 2018 xD Akurat potencjalnie dobra opcja.