Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No i chu, impreza zmieniła dzis miejsce zamieszkania, czuję trochę pustkę.

Tu jeszcze fotka z sentymentu z ostatniego wieczorka towarzyskiego

254220742f10ea63.jpg

Edytowane przez Kogut
  • Smutny 1
Opublikowano

Ja też ostatnio kupiłem coś, żeby mieć na zimę:

BD18B7c.jpg

WuhS9IG.jpg

I tak mi się spodobało, że jeżdżę codziennie. 1.2 75KM, climatronic, WSPOMAGANIE KIEROWNICY. Tych dwóch ostatnich mi brakowało. 

Jestem trzecim właścicielem tego Clio z forum MX5 :)  

Po upraniu dwóch przednich foteli i dywaników:

lZKBRu0.jpg

• Plusik 6
Opublikowano

Pomimo sporej różnicy lat, a pewnie podobnej cenie audi > clio. 

Dobrze wybrałeś młodzieńcze. Pomyśl teraz, że tym żółtym czymś z fotki niżej podjeżdzasz pod dupeczke xD a tak to widać, że człowiek z klasą. Nie zmieniaj swoich poglądów motoryzacyjnych, jesteś na dobrych torach. Jestem ciekaw twojego kolejnego auta. Jeśli mogę coś podpowiedzieć pomyśl o e46.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

c0r ale bym się ścigał się z panem na światłach moją bożą asterką

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Te audi są nie do zarypania :obama: ojciec tym jeździł do pracy za granicę, blisko 2000 km autostradami i górskimi drogami, na trasie szła jak strzała a jak na miejscu coś się zepsuło to tylko części mu dosyłałem z kraju i sam naprawiał na podwórku. Jeszcze blachę w ocynku miała więc zero rdzy, super auto.

Do clio mam sentyment bo to moje pierwsze auto ale jaką to miało zje.baną elektrykę to głowa mała. Deska wyglądała jak choinka, z jedną usterką do samego końca nie mogłem sobie poradzić, chyba z dziesięciu elektromechaników ją obracało i żaden nie ogarnął. Żadnych francuzów nigdy więcej.

Opublikowano

Pamiętam jak 10 lat temu kumpel z liceum kupił sobie Audi 80 B3 w benzynie z gazem. Oj, jaki wtedy miał respekt u nas na wsi. Bajeczne to były czasy, lpg za ok 1,7 zł, składka po 20 zł od łebka i cały dzień jeżdżenia. Nie było wtedy dla mnie chyba tańszego i bardziej komfortowego środka transportu. ;)

Opublikowano

Swoją drogą jutro przegląd Asterki. Proszę trzymać kciuki. Na razie jeździ się potężnie.

Opublikowano (edytowane)

Tego ocynku to zazdroszczę. Mi w 10-letnim aucie rdza popi.erdala po karoserii jak szalona. Już 1,5 roku temu oddałem do lakiernika to spartolił po całości.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

no mondeo którym uprzednio się woziłem, też już ponad dwudziestoletnie, zaczęło rdzewieć dość mocno w ostatnim czasie. w sumie to był najmniejszy problem bo już wszystko w nim siada więc niedługo złomowanie :nosacz2:

a szwagier ojca lakiernik jak usłyszał o kozak audicy to od razu zapowiedział że kozak wypoleruje za czteropak tyskiego :nosacz3:

Co do samego użytkowania to na razie muszę przyznać że jeździ się mega przyjemnie. Jakby jeszcze klima była to achhh, no ale trzeba się zadowolić szyberdachem. Korbotronik też świetna sprawa, trzeba dbać o sprawność rąk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dwa pierwsze zdjęcia nowego nabytku, zrobione na gorąco w drodze powrotnej. Kilka miesięcy szukałem sensownej i nietłuczonej sztuki, a jak się już wreszcie znalazła, to na drugim końcu Polski.

s7yrbqb.jpg 

c1028VK.jpg

• Plusik 5
  • Lubię! 1