Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 635,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Supcio, w sumie to dzięki Tobie wiem, że te auto w ogóle istnieje - bardzo fajne <ok>

Opublikowano

Z racji, że Uje.bek w nastepnym tygodniu trafia do mnie do pracy, gdzie miedzy lokomotywami zostanie mu darowane drugie życie, nakręciłem materiał na pamiatke. Aspiruje do top gear <ok>

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

emsFVms.jpg

W piątek założyłem zimówki, z wymalowanymi metodą chałupniczą felgami. Efekt wymalowania mi się podoba, na pewno jest lepiej niż było.

Tutaj trochę się świeci wszystko, bo prosto z myjni. Niezła koza, wiem ;)

Opublikowano

Bardzo ladne tlo. To jest marka bannego :p

Opublikowano

Srebrny/grafitowy/siwy lakier + czarne felgi to chyba moje ulubione połączenie w autach.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No, to jutro na przegląd, a potem zeta pod koc i byle do wiosny.

Pozostaje wspomnienie setupu letniego

AvKnRKz.jpg

lEgOYQw.jpg

Opublikowano

Jesteś w stanie "leżących" tym setupem przejechać?

Opublikowano

Zawiecha na gwincie, tutaj specjalnie skrecony, na co dzien jest rozsadny przeswit :)

Opublikowano

Zderzak malowany razem z dokladka, troche odpryskow bylo :/ Swoja droga, poskladac potem te pier.dolone spryskiwacze to jest masakra

PIwx8h3.jpg

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Nie wiem, nie obraź się ale dla mnie taki tuningi to trochę druciactwo. Zetka jest piękna sama w sobie nie potrzebuje takich kombinacji z glebą czy innym gwintem. 

Opublikowano

A na moje jest spoko; nie podoba mi się tylko camber z tyłu - ale to pewnie wina mocnego skręcenia gwintu

Opublikowano

Auto kupilem juz na gwincie, poprzedni wlasciciel uczestniczyl w spotach i konkursach (auto zgarnelo pare nagrod). Ja szybko wrocilem do przeswitu  troszeczke mniejszego niz seria. Felgi ze zdjec tez ida na sell, bede celowal w cos innego w przyszlym sezonie. Z wizualnych rzeczy jest jeszcze tylko w planie polozenie ceramiki i prawdopodobnie wywale przyciemnienie z tylniej szyby. Nic wiecej w tym aucie nie potrzeba.

Opublikowano

Jedni sie bawią w sportowe fury, a ja ze względu na bliźniaki jeżdże karawanem:

288pq88.jpg

E:bokiem i uj...

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

To jest ten nadmuchany golf?

Minivany też mogą być ładne.

Opublikowano

@Dud.ek Przy robieniu zdjęć używam tylko poziomego położenia telefonu bo serwisy hostujące obracają mi fotki kiedy robie je w pionie. :rotfl: