Opublikowano 21 października 20186 l Supcio, w sumie to dzięki Tobie wiem, że te auto w ogóle istnieje - bardzo fajne <ok>
Opublikowano 28 października 20186 l 328 to nadsamochód. Jak sprawny. Mój u mechanika jak zwykle stoi xD
Opublikowano 1 listopada 20186 l Z racji, że Uje.bek w nastepnym tygodniu trafia do mnie do pracy, gdzie miedzy lokomotywami zostanie mu darowane drugie życie, nakręciłem materiał na pamiatke. Aspiruje do top gear <ok> Edytowane 1 listopada 20186 l przez Pajda
Opublikowano 4 listopada 20186 l W piątek założyłem zimówki, z wymalowanymi metodą chałupniczą felgami. Efekt wymalowania mi się podoba, na pewno jest lepiej niż było. Tutaj trochę się świeci wszystko, bo prosto z myjni. Niezła koza, wiem
Opublikowano 5 listopada 20186 l Srebrny/grafitowy/siwy lakier + czarne felgi to chyba moje ulubione połączenie w autach.
Opublikowano 5 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No, to jutro na przegląd, a potem zeta pod koc i byle do wiosny. Pozostaje wspomnienie setupu letniego
Opublikowano 5 listopada 20186 l Zawiecha na gwincie, tutaj specjalnie skrecony, na co dzien jest rozsadny przeswit
Opublikowano 5 listopada 20186 l Zderzak malowany razem z dokladka, troche odpryskow bylo Swoja droga, poskladac potem te pier.dolone spryskiwacze to jest masakra Edytowane 5 listopada 20186 l przez smoo
Opublikowano 6 listopada 20186 l Nie wiem, nie obraź się ale dla mnie taki tuningi to trochę druciactwo. Zetka jest piękna sama w sobie nie potrzebuje takich kombinacji z glebą czy innym gwintem.
Opublikowano 7 listopada 20186 l A na moje jest spoko; nie podoba mi się tylko camber z tyłu - ale to pewnie wina mocnego skręcenia gwintu
Opublikowano 7 listopada 20186 l Auto kupilem juz na gwincie, poprzedni wlasciciel uczestniczyl w spotach i konkursach (auto zgarnelo pare nagrod). Ja szybko wrocilem do przeswitu troszeczke mniejszego niz seria. Felgi ze zdjec tez ida na sell, bede celowal w cos innego w przyszlym sezonie. Z wizualnych rzeczy jest jeszcze tylko w planie polozenie ceramiki i prawdopodobnie wywale przyciemnienie z tylniej szyby. Nic wiecej w tym aucie nie potrzeba.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Jedni sie bawią w sportowe fury, a ja ze względu na bliźniaki jeżdże karawanem: E:bokiem i uj... Edytowane 10 listopada 20186 l przez Dud.ek
Opublikowano 10 listopada 20186 l @Dud.ek Przy robieniu zdjęć używam tylko poziomego położenia telefonu bo serwisy hostujące obracają mi fotki kiedy robie je w pionie.