balon 5 323 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Fajnie jak można sprytnie miejscem zarządzać. Ta Kia milana w sumie nieduże auto, długość (4,5m) a ma 3 rzędy siedzeń. Dla porównania pierwsza Insignia prawie 4,9 m a miejsca na nogi w drugim rzędzie bez szału (nie mówiąc o głowie). Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 To tzw mpv. Dobra praktyczna opcja z tymi 7 siedzeniami. Toyota Corolla Verso jest też dobrym przykładem takiego praktycznego mini vana. Gabarytwo nie jest na tyle duży żeby kobita bała się czymś takim jeździć po mieście, ale jest przy tym na tyle pojemny żeby przewieźć co większe gabaryty ikeii itp. Dobre i prakyczne wozidło Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Samochody na wymarciu. Verso super wygląda, ale już nie robią, mazdy 5 też nie robią, Carens od stycznia koniec. Jak ktoś gardzi francuzami, to zostaje mu Zafira, Lodgy, albo brat bliźniak Carensa od BMW. Rodziny "przeniosly się" ponoć do większych Suvów, głównie ze względu na popularniejszy układ 2+1,2+2, ew. 2+2+pies. Ale dużo tu minusów, cena +50 000, wielkość co ma znaczenie, i spalanie. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Te BMW bardzo fajne, ale cena zawyżona, bo BMW, co z jakością w parze nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Jest jeszcze Ford Smax w tym segmencie. Mój faworyt jeżeli chodzi o takie rodzinne mpv. Tak samo praktyczny jak reszta, ale za to nie wieje od niego nudą. Sportowe zacięcie nie tylko z wyglądu, ale podobno również zapomina się w nim że prowadzi się rodzinnego mini vana. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez ajakssx Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ano. Ale drogi mocno. I mi osobiscie sie nie podoba, za duzo tego na ulicach. No i touran, ale zbyt busowaty imo. Ano i jeszcze alhambra i oddyssey, ale to juz wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Welna 1 094 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Tiguan 2.0 190 KM DSG odebrany Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Welna 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Lubię jak w SUVach są plastikowe obudowy nadkola. Przynajmniej chroni to przed rdzą, bo u mnie w tych miejscach już jest bardzo nieciekawie. Jedna fajny ten Tiguan, zmieniam zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Nikt się nie pyta o renault Abażur blantmana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 1 godzinę temu, krupek napisał: Lubię jak w SUVach są plastikowe obudowy nadkola. Przynajmniej chroni to przed rdzą, bo u mnie w tych miejscach już jest bardzo nieciekawie. Tylko potem zdejmujesz te plastiki i pod spodem z metalu nic już nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Nie sadze aby to byl problem za 3 lata kiedy go sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Super bryczka tyko te fotele bez przedłużenia i wysuwania podparcia pod uda. Reszta mocno skowyrna. ps te pokrętło koło skrzyni do czego jest? Tryby jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 4 motion - tak tryby jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 W dniu 23.12.2018 o 12:30, Welna napisał: Tiguan 2.0 190 KM DSG odebrany Szkoda że nie wrsja R-Line , jednak w tej wersji R te dokładki robią robotę, ale środek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mani 685 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 No ten pakiet Rline robi robote wizualnie. Tylko czy finansowo się opłaca? Mój Focus wczoraj wkoncu zajechał do salonu. Dziś odebrałem. Narazie 50 km przejechanych. Stanąłem pod domem i nie chce się z niego wysiadac. Bardzo fajnie jeździ ten 1.5 150km ecoboost. Zupełnie inne doznania niż 1.0 125km. Inne auto. Inny silnik. Inna skrzynia. 14 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Piękny Te alusy doskonałe Przwyeźli go pod dom ? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Nom, fajnie wygląda w ST Line. Zdecydowanie bym rozważał przy prywatnym zakupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Kupilbym takiego staremu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Mój stary gdy go ostatnim razem widziałem to mi polecał FIATa Linea. On ma i nic do niego dokładac nie musi (za to ja do jego poprzedniego teraz wkładałem praktycznie po 5-6 stów co 2 miesiące), widział na otomoto dobrą sztuke, rok 2011 chyba 180 tys km przejechanych (wiec nie jest źle wg Niego) no i LPG (bo auto musi być ekonomiczne - kij, że mnie to akurat nie przeszkadza, w granicach 10l spalanie jest u mnie akceptowalne).(spuszcze tu zasłonę milczenia czy wstydu czy cokolwiek). Także jak zobaczy Forda to może na serce zejdzie z zazdrości/zawiści. I pewnie będą pytania po co Ci takie auto w czym ono jest lepsze od LINEI (?), będzie traciło na wartości ehhh typowy nosacz Janusz. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 4.01.2019 o 23:39, Mani napisał: Mój stary gdy go ostatnim razem widziałem to mi polecał FIATa Linea. On ma i nic do niego dokładac nie musi (za to ja do jego poprzedniego teraz wkładałem praktycznie po 5-6 stów co 2 miesiące), widział na otomoto dobrą sztuke, rok 2011 chyba 180 tys km przejechanych (wiec nie jest źle wg Niego) no i LPG (bo auto musi być ekonomiczne - kij, że mnie to akurat nie przeszkadza, w granicach 10l spalanie jest u mnie akceptowalne).(spuszcze tu zasłonę milczenia czy wstydu czy cokolwiek). Także jak zobaczy Forda to może na serce zejdzie z zazdrości/zawiści. I pewnie będą pytania po co Ci takie auto w czym ono jest lepsze od LINEI (?), będzie traciło na wartości ehhh typowy nosacz Janusz. Ford super, widziałem go raz na drodze i na prawdę im się udał ten nowy Focus. Wersja RS to będzie kosmos. Co do starego to się nie przejmuj, ja ze swoim chociaż praktycznie nie gadam to też ostatnio miałem ciekawą sytuację, miałem lekki problem ze zrobieniem przeglądu samochodu, zaoferował się, że załatwi bez problemu. tak załatwił, że przeglądu nie było i przy okazji dowiedziałem się, że kupiłem złoma z zarżniętym silnikiem, a okazało się, że do roboty jest tylko cewka i jakaś duperela, ale Janusze inżinerii razem z moim starym na czele mieli inne zdanie Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kup mu samochód to zacznie gadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, milan napisał: Kup mu samochód to zacznie gadać No wiadome, już podwijam kiecie i lece mu kupić jak @[InSaNe] Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dla mnie najlepszym hothatchem takim dobrze wywazonym na każdej płaszczyźnie jest peugeot 308 gti. Znakomity sleeper. Mało tego jeździ po drogach nikt niewie co to jest więc jest zdziwienie gdy zostawiasz kozaków na światłach daleko w tyle. I myślę sobie że wraz z nową generacja focusa rs peugeot się wkoncu wku.rwi i wyda tego 308R hybrid. Silnik gotowy od lat tylko chyba na nową bude czeka. Oglądałem na YT jak jeżdżą i to będzie kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 55 minut temu, Mani napisał: Dla mnie najlepszym hothatchem takim dobrze wywazonym na każdej płaszczyźnie jest peugeot 308 gti. Znakomity sleeper. Mało tego jeździ po drogach nikt niewie co to jest więc jest zdziwienie gdy zostawiasz kozaków na światłach daleko w tyle. I myślę sobie że wraz z nową generacja focusa rs peugeot się wkoncu wku.rwi i wyda tego 308R hybrid. Silnik gotowy od lat tylko chyba na nową bude czeka. Oglądałem na YT jak jeżdżą i to będzie kosmos. Wcześniej chyba wydadzą niedługo w takiej wersji nowego peugota 508, też będzie fajnie . Patrzyłem teraz na ceny Peugeot'ów 508 GT, ponieważ będę chciał sprzedać swojego i wogole na diesle, co się podziało to jest nie do wiary. Idą na łeb na szyję Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Mani vs. Blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi