Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 1.04.2019 o 17:57, WisnieR napisał:

Diagnosta wpisał w dowód "Stan: Igła" i wbił przegląd na 5 lat....

tez bylem e36 na przegladzie ostatnio i rowniez bez zajakniecia diagnosta wbil pieczatke :lapka: 

btw. po ponad 5 latach rozstalem sie z e46 i troche mi brakuje tego nudnego sedana :<

Opublikowano
1 godzinę temu, Banny napisał:

Dzis odebrałem auto od detailera, skromny pakiecik wystarczył by auto wyglądało jak trzeba.

tMvgvxS.jpg

VhlGxvL.jpg

Był plan na 18 ale najwidoczniej dopiero za rok.

It's beautiful

Opublikowano
11 godzin temu, Banny napisał:

Dzis odebrałem auto od detailera, skromny pakiecik wystarczył by auto wyglądało jak trzeba.

tMvgvxS.jpg

VhlGxvL.jpg

Był plan na 18 ale najwidoczniej dopiero za rok.

No w końcu konkret zdjęcia. Była robiona korekta mechaniczna czy tylko chemia plus wosk? Ceramike planujesz?

Btw, do czarnego pięknie siądzie biała felga.

Opublikowano

Dziękuję za dobre słowa.

@Kogut Hmm.. też mi się tak wydaje! Z tego co zaobserwowałem jest tam taki butelkowo - zielony rodzynek, na pewno wiesz o które auto chodzi :D Kiedyś muszę sprawdzić cały parking. Powoli sezon się zaczyna, to się jakoś musimy zgadać.

@smoo Pakiet "one step" (powinienem "two step" bo więcej rys wyciąga, no ale) i to było: mycie detailingowe , usuwanie osadów, dekontaminacja lakieru, glinkowanie, korekta lakieru, odłuszczanie i wosk. Ceramiki nie planuje, bo mam teraz masę innych wydatków, a jak się wydatki skończą to przed ceramiką zamontowałbym chłodnicę oleju dla bezpieczeństwa lub zaczął coś z wydechem działać.

Białe fele do czarnego to nie moja bajka ;)

Bardziej w ten deseń:

SyYXPcw.jpg

Opublikowano

Dobrze zrobiony one-step w zupelnosci daje rade, zwlaszcza jesli nie bedziesz myl auta detailingowo - swirle wtedy i tak dosc szybko powroca.

Jelsi chodzi o kola, to ja jestem fanem kontrastu - czarny/ciemny zlewa sie z buda. Zobacz np tutaj:

15541044345_2606110199_b.jpg

Jak dla mnie sztos.

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, WisnieR napisał:

A po kij to myć po każdej jeździe? Wy się ruchacie z tymi samochodami? Eh ten kult rzeczy martwych...

no taką toyotkę bannego to bym wziął co najmniej na kolację i do kina

Edytowane przez ragus