Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 636,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

2013 rok ~57 k. :lapka:

W dniu 19.05.2019 o 14:54, Pajda napisał:

No właśnie, jakieś opinie o aaa auto? Oni mogą transferowac auta pomiędzy komisami/salonami? Nieraz faktycznie dobre okazję się trafiaja. 

Mogą i to robią. Wiadomo, że jak kupujesz auto bierzesz je do swojego mechanika na podnośnik i komputer - cenę można negocjować i zostawić obecne auto w rozliczeniu. We Wrocławiu (konkretnie Bielany) dają dobre ceny. Zero problemów albo ja dobrze trafiłem. Ludzie kontaktowi, ogarnięci. Moją Astrę z 2005 roku wzięli za 8 k a było w niej sporo do zrobienia jak choćby klima czy egr nie wspominając o amorach z tyłu. ;) Mają fajne opcje kredytowania i potrafią przebić ofertę najlepszego banku. Polecam ze swojej strony. 

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano
W dniu 19.05.2019 o 17:51, kanabis napisał:

Wszystko ladnie, ladne autko ale ja sie tylko pytam skad na to mial

Marzena mi kupiła. :cool:

Opublikowano

Skoro już przy Madzi jesteśmy, to co mi tam. Czysty seks... ZOOM ZOOM! 

uc?id=1eCmehy2ERKlhJRvyQ3XLZv8ZGnUgczb8

uc?id=1QWhHZyLQBjeI2ydXmWJ2V2eRZgRosB0P

uc?id=1oPV9d7K98Iwwh1ARIRpo64FEhMqS92N4

uc?id=1MxZGzt0SfGDVMSBY85dulr1QuzZHoziZ

uc?id=1PEjTSj_j0_jNqNksYn5O1XZ2uqqlPgGd

Opublikowano

W junajted zmywaku wszystko jest na odwrót, pewnie tak ma być;) 

Opublikowano

W mojim przypadku w decydowaniu sie na M6 dużą rolę grał sentyment/emocje. To druga M6 do tej pory, tą z pierwszej generacji już obowiazkowo dopadła "ruda szmata" min. na tylnich nadkolach (standard)... zdaję sobie sprawę, że Madzia to nie BMW/Audi/Merc/Jaguar, ale całkiem ironicznie mówiąc mimo swoich wad, stara miłość nie rdzewieje :D

Opublikowano

nie no, w tym wypadku miedzy starsza a nowsza generacja jest totalna przepasc.

Opublikowano

szkoda, że mazda nie zrobiła żadnej mocniejszej wersji tak jak kiedyś z V6 i 4x4

Opublikowano

Były pogłoski o 3 MPS z turbo ale temat ucichł. 

Opublikowano

Wchodzi niedługo ten Skyactiv-X, 180 kucy. Ale o usportowionych na razie cisza. Niestety tendencje są raczej odwrotne, PSA tnie mocniejsze silniki, żeby ograniczyć statystyki emisji CO2 modeli. Z Astry 1.6 200 niestety wyleciał.

Opublikowano

No to taki trochę downograd po. 2,3l i 260kucy. Zresztą ten 1.8 x to też takie (pipi) wie co. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak mozna w szwecji nie jezdzic volvo. Pewnie wytykaja palcami

Opublikowano

A przepraszam myslalem ze tam tylko s jest. A to jak islandia to mozna

Opublikowano
W dniu 3.07.2019 o 14:35, Labtec napisał:

2009 Suzuki SX4 1.6 4x4, podniesiony troche, daja rade zima i na letnie wyskoki w kraj

5u7Frfr.jpg

hjgQoIU.jpg

Zawsze jak o nim czytałem to niby większy model niz grand vitara, za kazdym razem jak widze go na drodze to nie wiem gdzie niby te litry ma pochowane.

Opublikowano

mowisz pewnie o najnowszych generacjach, tu jest tak jak mowisz i sx4 jest wiekszy

sx4:

qfVyfqR.png

vs

vitara:

upGy37E.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Daily Jazzik świeżo odebrany od detailera.

Wjechało pełne pranie wnętrza, odnowa reflektorów + ceramika i korekta lakieru one step.

Zdjęcia robione ziemniakiem na szybko, ale na żywo autko wygląda :banderas:

FbUeMGm.jpg

xSCssro.jpg

KIXZnPj.jpg

Opublikowano

Kolor mega

Opublikowano

Ponad 2 miesiące czekania, dzisiaj pojawiła się w Warszawie :wub:

b52x6s.jpg

W czwartek wrzucę więcej zdjęć jak już odbiorę :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Ponad 2 miesiące czekania, dzisiaj pojawiła się w Warszawie :wub:
20190722_174434.md.jpg

W czwartek wrzucę więcej zdjęć jak już odbiorę [emoji4]
Kiedy odbiór? Dawaj później więcej fotek :)