Opublikowano 21 maja 20195 l 2013 rok ~57 k. W dniu 19.05.2019 o 14:54, Pajda napisał: No właśnie, jakieś opinie o aaa auto? Oni mogą transferowac auta pomiędzy komisami/salonami? Nieraz faktycznie dobre okazję się trafiaja. Mogą i to robią. Wiadomo, że jak kupujesz auto bierzesz je do swojego mechanika na podnośnik i komputer - cenę można negocjować i zostawić obecne auto w rozliczeniu. We Wrocławiu (konkretnie Bielany) dają dobre ceny. Zero problemów albo ja dobrze trafiłem. Ludzie kontaktowi, ogarnięci. Moją Astrę z 2005 roku wzięli za 8 k a było w niej sporo do zrobienia jak choćby klima czy egr nie wspominając o amorach z tyłu. Mają fajne opcje kredytowania i potrafią przebić ofertę najlepszego banku. Polecam ze swojej strony. Edytowane 21 maja 20195 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 21 maja 20195 l W dniu 19.05.2019 o 17:51, kanabis napisał: Wszystko ladnie, ladne autko ale ja sie tylko pytam skad na to mial Marzena mi kupiła.
Opublikowano 23 maja 20195 l Fajne Infiniti, tylko znaczek na masce do góry nogami, weź to popraw szybko!
Opublikowano 23 maja 20195 l Ta Mazda 6 to chyba najliczniej reprezentowany samochód na forum, bo z tą to już przynajmniej 3-4 kojarzę.
Opublikowano 23 maja 20195 l W mojim przypadku w decydowaniu sie na M6 dużą rolę grał sentyment/emocje. To druga M6 do tej pory, tą z pierwszej generacji już obowiazkowo dopadła "ruda szmata" min. na tylnich nadkolach (standard)... zdaję sobie sprawę, że Madzia to nie BMW/Audi/Merc/Jaguar, ale całkiem ironicznie mówiąc mimo swoich wad, stara miłość nie rdzewieje
Opublikowano 29 maja 20195 l nie no, w tym wypadku miedzy starsza a nowsza generacja jest totalna przepasc.
Opublikowano 30 maja 20195 l szkoda, że mazda nie zrobiła żadnej mocniejszej wersji tak jak kiedyś z V6 i 4x4
Opublikowano 30 maja 20195 l Wchodzi niedługo ten Skyactiv-X, 180 kucy. Ale o usportowionych na razie cisza. Niestety tendencje są raczej odwrotne, PSA tnie mocniejsze silniki, żeby ograniczyć statystyki emisji CO2 modeli. Z Astry 1.6 200 niestety wyleciał.
Opublikowano 30 maja 20195 l No to taki trochę downograd po. 2,3l i 260kucy. Zresztą ten 1.8 x to też takie (pipi) wie co.
Opublikowano 3 lipca 20195 l 2009 Suzuki SX4 1.6 4x4, podniesiony troche, daja rade zima i na letnie wyskoki w kraj
Opublikowano 8 lipca 20195 l W dniu 3.07.2019 o 14:35, Labtec napisał: 2009 Suzuki SX4 1.6 4x4, podniesiony troche, daja rade zima i na letnie wyskoki w kraj Zawsze jak o nim czytałem to niby większy model niz grand vitara, za kazdym razem jak widze go na drodze to nie wiem gdzie niby te litry ma pochowane.
Opublikowano 8 lipca 20195 l mowisz pewnie o najnowszych generacjach, tu jest tak jak mowisz i sx4 jest wiekszy sx4: vs vitara:
Opublikowano 19 lipca 20195 l Daily Jazzik świeżo odebrany od detailera. Wjechało pełne pranie wnętrza, odnowa reflektorów + ceramika i korekta lakieru one step. Zdjęcia robione ziemniakiem na szybko, ale na żywo autko wygląda
Opublikowano 22 lipca 20195 l Ponad 2 miesiące czekania, dzisiaj pojawiła się w Warszawie W czwartek wrzucę więcej zdjęć jak już odbiorę Edytowane 22 lipca 20195 l przez Shago
Opublikowano 22 lipca 20195 l Ponad 2 miesiące czekania, dzisiaj pojawiła się w Warszawie W czwartek wrzucę więcej zdjęć jak już odbiorę [emoji4]Kiedy odbiór? Dawaj później więcej fotek