Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

No przede wszystkim gow.nazeria nie miala mozliwosci za bardzo kupowania aut. Teraz jak juz stac typow z zawodowki co w lato popracuja na jakies zlepione e46 no to kiepsko.

Wlasnie pamietam wtedy co mielismy passerati ze u nas prezes spoldzielni mial bordowe e36. Jakie to wrazenie wtedy robilo jaki prestiż :obama:. Albo opel omega

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 636,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Jak Opel z lat 90tych to tylko

OPEL SENATOR

00027LR4BXTAY2CJ-C317-F3.jpg

Opublikowano

Widzicie jakie mój pastuch radosne budzi wspomnienia. A najpierw palcami wytykali. 

Opublikowano
2 godziny temu, Igor67 napisał:

Ten też dobry 

dsc_0782_7.jpg

A to nie stunindżony kadet?

Opublikowano
7 godzin temu, D.B. Cooper napisał:

Widzicie jakie mój pastuch radosne budzi wspomnienia. A najpierw palcami wytykali. 

Tylko, że Ty nie jeździsz Passerati z wyboru, lecz z biedy.

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz po co jest leasing. 

Opublikowano
11 minut temu, mozi napisał:

Cśś, nie warto. 

Opublikowano
8 godzin temu, mozi napisał:

chciałem tylko zażartować z przekąsem, przepraszam jeżeli Cię uraziłem

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1zwfedt.jpg

js0bw7.jpg

30ncjdy.jpg

Tak na szybko z wczoraj 3 zdjęcia tuż przed odebraniem. Pierwsze 100km pękło, za(pipi)iste wrażenia z jazdy :banderas:

Opublikowano

A nie myślałeś żeby wziąć tą wersję 140KM? Jednak byłaby spooooro dynamiczniejsza. Bo Ty masz chyba 100KM?

Opublikowano

Tak, mam 100 koni. Chciałem automat, a ten niestety jest tylko w wersji 100. Myślę, że gdyby był również automat przy 140, to wówczas bym wziął 140.

Opublikowano

ale durnota nie dawać automatu do 140KM tylko do 100. 

Opublikowano

Podobna jak łączenie niektórych silników tylko z automatem. W Polo np. jest odwrotnie, 150 koni i aktualnie GTI tylko z DSG.

Opublikowano

tak, tak, ale większą durnotą IMO jest łączenie słabszych silników z automatem zamiast mocniejszych

Opublikowano

Albo w nowej Megane RS jest taki myk, że szpera jest tylko w wersji z manualem, jak chcesz mieć automat i szpere, to nie ma takiej możliwości. :dunno: