Opublikowano 24 lipca 20195 l No przede wszystkim gow.nazeria nie miala mozliwosci za bardzo kupowania aut. Teraz jak juz stac typow z zawodowki co w lato popracuja na jakies zlepione e46 no to kiepsko. Wlasnie pamietam wtedy co mielismy passerati ze u nas prezes spoldzielni mial bordowe e36. Jakie to wrazenie wtedy robilo jaki prestiż . Albo opel omega
Opublikowano 24 lipca 20195 l Widzicie jakie mój pastuch radosne budzi wspomnienia. A najpierw palcami wytykali.
Opublikowano 24 lipca 20195 l 2 godziny temu, Igor67 napisał: Ten też dobry A to nie stunindżony kadet?
Opublikowano 24 lipca 20195 l @kanabis to jest Opel Omega fabrycznie przerobiony przez Lotusa https://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_Carlton Cytat Fajnie szło to autko
Opublikowano 24 lipca 20195 l 7 godzin temu, D.B. Cooper napisał: Widzicie jakie mój pastuch radosne budzi wspomnienia. A najpierw palcami wytykali. Tylko, że Ty nie jeździsz Passerati z wyboru, lecz z biedy.
Opublikowano 24 lipca 20195 l Ale w sumie racja, im bogatszy jesteś, tym mniej opłaca się posiadać rzeczy.
Opublikowano 24 lipca 20195 l 11 minut temu, mozi napisał: Chyba nie rozumiesz po co jest leasing. Cśś, nie warto.
Opublikowano 25 lipca 20195 l 8 godzin temu, mozi napisał: Chyba nie rozumiesz po co jest leasing. chciałem tylko zażartować z przekąsem, przepraszam jeżeli Cię uraziłem
Opublikowano 25 lipca 20195 l http://www.gieldaklasykow.pl/volkswagen-passat-b5-1999-9999-pln-boleslawiec/ 10k za wszystkomający sedan o sportowym charakterze
Opublikowano 26 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak na szybko z wczoraj 3 zdjęcia tuż przed odebraniem. Pierwsze 100km pękło, za(pipi)iste wrażenia z jazdy
Opublikowano 26 lipca 20195 l A nie myślałeś żeby wziąć tą wersję 140KM? Jednak byłaby spooooro dynamiczniejsza. Bo Ty masz chyba 100KM?
Opublikowano 26 lipca 20195 l Tak, mam 100 koni. Chciałem automat, a ten niestety jest tylko w wersji 100. Myślę, że gdyby był również automat przy 140, to wówczas bym wziął 140.
Opublikowano 26 lipca 20195 l Podobna jak łączenie niektórych silników tylko z automatem. W Polo np. jest odwrotnie, 150 koni i aktualnie GTI tylko z DSG.
Opublikowano 26 lipca 20195 l tak, tak, ale większą durnotą IMO jest łączenie słabszych silników z automatem zamiast mocniejszych
Opublikowano 26 lipca 20195 l Albo w nowej Megane RS jest taki myk, że szpera jest tylko w wersji z manualem, jak chcesz mieć automat i szpere, to nie ma takiej możliwości.