Opublikowano 20 października 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i się udało. Zdjęcia na szybko, ładniejsze będą jak ogarnę auto, bo trochę spraw jest. Edytowane 20 października 20204 l przez Banny
Opublikowano 21 października 20204 l 8 godzin temu, szejdj napisał: Bardzo był bity? Lewa strona - drzwi kierowcy, pasażera lakierowane + troche nadkole musiało ucierpieć Edytowane 21 października 20204 l przez Banny
Opublikowano 23 października 20204 l Wczorajsze spotkanie przypadkowe. Po lewej polift biała perła - po prawej mój przedlift "glacier frost mica". I właśnie tego lakieru szukałem, "lodowca" bo jest dość zjawiskowy
Opublikowano 23 października 20204 l Łoł, wygląda jak inny model, ten polift jakiś wielki, rozwleczony a ten Twój taki zbity, zgrabny.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Super jest ten Lexus gratki zakupu, oby dobrze sluzyl @Banny to 2.5?
Opublikowano 12 listopada 20204 l tak, 2.5. Diesel to wiadomo, a była chrapka na 350 czyli 3,5. Ale to dużo by opowiadać.. edit: dziękuję za dobre słowo. Edytowane 12 listopada 20204 l przez Banny
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowa nieduża zabawka. Samochód stworzony do takich warunków.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Fajny. Żona kupilismy Qashqai miesiąc temu. Na razie chwalimy Nissana.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l A to wersja z USA? Bo jakoś inaczej wygląda. Kurde bela, jak mnie się duże suvy podobają.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Godzinę temu, krupek napisał: A to wersja z USA? Bo jakoś inaczej wygląda. Kurde bela, jak mnie się duże suvy podobają. To w sumie chyba bardziej terenówka niż suv. Bliżej mu do Pajero czy Landcrusiera, niż do bulwarówki.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Podobno jest i podobno Pathfinder jest tą samą konstrukcją co Navara. Ciekawe czy mniej ta rama koroduje niż w Navarze?
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Amerykaniec 4.0 269km. Wersja 4x4 bo były tylko z napedem na tył. Rama zdrowa, trzeba zakonserwować aby to zachować. Ogólnie trzeba dopieścić ale ma potencjał.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l 33 minuty temu, eloszki napisał: A co to w ogóle jest za Nissan ? Pathfinder
Opublikowano 16 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, Dud.ek napisał: Amerykaniec 4.0 269km. Wersja 4x4 bo były tylko z napedem na tył. Rama zdrowa, trzeba zakonserwować aby to zachować. Ogólnie trzeba dopieścić ale ma potencjał. Ściągałeś czy kupiłeś w PL?
Opublikowano 16 stycznia 20214 l W Pl, historia tego egzemplarza jest długa i zawiła. Ogólnie jest już pare lat w kraju ale nie jezdził za wiele w ostatnich latach. Jeszcze na przeglądzie przebieg w milach wpisany jako kilometry
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Teraz, Dud.ek napisał: W Pl, historia tego egzemplarza jest długa i zawiła. Kiedyś był Patrolem
Opublikowano 17 stycznia 20214 l 23 godziny temu, Dud.ek napisał: W Pl, historia tego egzemplarza jest długa i zawiła. Ogólnie jest już pare lat w kraju ale nie jezdził za wiele w ostatnich latach. Jeszcze na przeglądzie przebieg w milach wpisany jako kilometry Panie, u mnie z mil=km to samo Fajny furacz. Bagażnik chyba daje radę jako schowek dla rodziny z dzieckiem(dziećmi?)
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Bagażnik przy złożonym 2 rzędzie foteli jest ogromniasty, bo butla z gazem jest pod samochodem w miejscu zapasu. Natomiast przy złożeniu tylnej kanapy otrzymujemy ponad 2 metry płaskiej podłogi na ktorej można spać w kilka osób. Teraz jak jest nayebane śniegu szukam tylko preteksu żeby wyjechać poświrować.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Ale super. To w sumie coś jako Pajero "długi", tak? W takim mitsu spałem na materacu zainstalowanym na płycie osb i było tam w cholerę miejsca.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Od półtora roku wożę się Sonatą 3.3 v6. Na foto felgi letnie, na zimę zakładam szesnastki. Wygodny tatowóz!