Opublikowano 19 stycznia 20214 l W dniu 17.01.2021 o 23:26, Banny napisał: Ale super. To w sumie coś jako Pajero "długi", tak? W takim mitsu spałem na materacu zainstalowanym na płycie osb i było tam w cholerę miejsca. zdj. z olx
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to skoro już amerykańce wchodzą to pochwalę się swoją V6-tką. Zdjęcie z wczoraj z późnego wieczora jak przybrała barwy narodowe.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l USA ale nie ja ściągałem. DO PL zjechał w 2019 roku, został przerobiony na EUR, troche pośmigał po wawce. Później kupiłem ja.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l To już rozumiem dlaczego właściciel Camaro tak wypytywał mnie o Mustanga
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Oczywiście mam wyjebane na jakieś wojenki typu Camaro VS Mustang.. Amcar to amcar. Dlatego pytałem.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l W praktyce jedyny amerykaniec, którym więcej jeździłem (w trakcie wyjazdu do Kanady), to akurat również Chevy, tylko Suburban (za to V8 ), o czym już wspominałem na forum. Camaro na pewno wskakuje do czołówki ciekawszych aut forumowiczów.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 5 godzin temu, LiŚciu napisał: No to skoro już amerykańce wchodzą to pochwalę się swoją V6-tką. Zdjęcie z wczoraj z późnego wieczora jak przybrała barwy narodowe. Pikny. Co tam pod maską masz? To jest 2 czy 3 auto w rodzinie? Ile AC wychodzi?
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Wolnossący v6 3,6l.,330 KM. W pełni seryjny - na razie. Auto drugie. Na start wziałem OC i AC od kradzieży i szkody całkowiciej. Całośc 3100 na rok. Fura na żone bo 60% zniżek. Ja mam 0%
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 9 minut temu, LiŚciu napisał: Ja mam 0% W twoim wieku? Jebany wariat!
Opublikowano 20 stycznia 20214 l a ile to pali, na co komu taki samochód, czemu tylko v8, przecież to nie skręca
Opublikowano 20 stycznia 20214 l 10 hours ago, Mustang said: to akurat również Chevy, tylko Suburban (za to V8 ), o czym już wspominałem na forum. A ta lochą nie jeździł przypadkiem Soprano? Edytowane 20 stycznia 20214 l przez Sedrak
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Ajj te klasyczne Suburbany... Te nowe też mega, ale to się nie zmieści na miejscu postojowym u nas
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Zawsze można wybrać nieco krótszego Tahoe... Który też będzie za duży.
Opublikowano 20 stycznia 20214 l @LiŚciugratuluje fajnego wózka, ja to bym w takich warunkach nie trzymałbym go pod biała kołderka tylko śmigał =)
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Jak widzisz śnieg przysypał tylko na górze. Dwie godziny przed zrobieniem foty wróciłem z oblodzonego parkingu pobliskiego marketu. Fun mega
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Ajj te klasyczne Suburbany... Te nowe też mega, ale to się nie zmieści na miejscu postojowym u nas Mam chyba na rejestratorze jazdy film, jak koleś na parkingu pod Lidlem łamał się Fordem Excursion. To bydlę ma 5,7 m długości, chłop na kilka (naście?) razy zawracał. Promień skrętu jak w tirze [emoji16]Świetne krówsko, ale w Polsce nie chciałbym takiego użytkować.
Opublikowano 27 stycznia 20214 l W dniu 20.01.2021 o 13:46, LiŚciu napisał: Jak widzisz śnieg przysypał tylko na górze. Dwie godziny przed zrobieniem foty wróciłem z oblodzonego parkingu pobliskiego marketu. Fun mega Polecam wybrać się kiedyś na tor w takich warunkach. Jazda po oblodzonym torze 580 konnym RWD, to ciekawe doświadczenie (zwłaszcza gdy elektronika dostanie pierdolca i odepnie ABS i blokadę dyfra)
Opublikowano 27 stycznia 20214 l 3 minuty temu, jar3czek napisał: Polecam wybrać się kiedyś na tor w takich warunkach. Jazda po oblodzonym torze 580 konnym RWD, to ciekawe doświadczenie (zwłaszcza gdy elektronika dostanie pierdolca i odepnie ABS i blokadę dyfra) Masz szpere?
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Tak, ale sterowaną przez elektronikę z blokadą w zakresie 0-100%. (więc przy odłączeniu blokady jest to zwykły otwarty dyfer). Edytowane 27 stycznia 20214 l przez jar3czek
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pochwalę się swoim. Audi zawsze mi się podobały, ten grill to cudo! Problem polegał na tym, że większości mają paskudne tyłki. Rozwiązaniem tego problemu w moim przypadku była A5 Tutaj w wersji 2.0 TDI Sportback I ten tyłek<3