Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ostatnio przeżyłem traumę, jak zobaczyłem fiestę w sedanie :( Kojarzycie, grafikę:

spacer.png

Tak mi oczy latały, bo myślałem, że ktoś mondeo ścisnął o metr na szerokości.

Opublikowano
W dniu 31.01.2021 o 15:37, Nightmare90 napisał:

Długo przeglądam ten temat i gratuluję każdemu wyboru 4 kółek. Wrzucam swoje wozidło o które nawet tutaj na forum dopytywałem przed zakupem.Lumii_20210131_162737933.thumb.jpg.a02985da5fc72d3a463185364afda416.jpgLumii_20210131_162944394.thumb.jpg.5edc08407fda38376748fa7e80e8073d.jpgIMG_20201204_162218.thumb.jpg.3bd5e60e975776bcd677a12372933fe8.jpg

Piekny, ja mam Leona 5F w czerwieni od ponad 3 lat i jestem z niego bardzo zadowolony, mysle nad przesiadka na takiego Leona ale Plug In, czekam tylko na wiecej recenzji o zasiegu i samej jednostce.

Opublikowano

A ja z chęcią przytulilbym nowa Elantre ale w wersji N która ma się pojawić w tym roku bądź na początku przyszłego. Po 9 latach wkoncu kolejna Ela za którą nie trzeba się wstydzić.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 10.02.2021 o 09:21, krupek napisał:

Ten nowy sedan w Focusie taki raczej średni. W sumie, Focus w sedanie nigdy nie był ładny. 

Dla mnie wszelkie sedany poniżej segmentu D to większa lub mniejsza sztuka dla sztuki. 

• Plusik 1
Opublikowano
1 hour ago, balon said:

Dla mnie wszelkie sedany poniżej segmentu D to większa lub mniejsza sztuka dla sztuki. 

Jeden z najlepszych kompaktowych sedanów to A3. Prezentuje się genialnie i w ogóle nie ma się wrażenie, że bagażnik jest na siłę doczepiony.

Opublikowano
47 minut temu, Sedrak napisał:

Jeden z najlepszych kompaktowych sedanów to A3. Prezentuje się genialnie i w ogóle nie ma się wrażenie, że bagażnik jest na siłę doczepiony.

W wersji RS potwierdzam, reszta to deko karłowate A4.

Opublikowano
3 minutes ago, balon said:

W wersji RS potwierdzam, reszta to deko karłowate A4.

Noooo u mnie w Gdyni kilka jeździ i sztos. Chociaż nie wiem czy mi się "zwykła" S3 bardziej nie podoba. Jeszcze w tym niebieskim...:obama:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Dud.ek napisał:

Koła zmienione na letnie, a tu niespodzianka w trasie. 

IMG_20210319_151451.jpg

Jeszcze nie wyjebałeś tych stopni przy progach? Zawsze o takiej porze narąbane błota pod drzwi i wiecznie brudziły mi nogawki przy wsiadaniu :)

Edytowane przez Pajda
Opublikowano

Nie zamierzam, partnerka skarżyła sie na to samo. Natomiast jak zapinam swój zestaw w fotelikach z tyłu to wygodnie się na tym stoi. Z błotem i śniegiem jest spokój dzieki chlapaczowi. A ujebane nogawki w bojówkach moro dodają seksapilu. 

Opublikowano

Ja z kolei myśle że właśnie te progi dołożyć. Dzieciaki lepiej będą wsiadać i łatwiej sie bedzie pakować do bagażnika na dachu jak będzie się go używac. 

Opublikowano
27 minut temu, yab napisał:

Co to za model? Muszę sprawdzić bo może też mnie stać na niego ;-), chociaż jak pamiętam to Jaguary do tanich nie należą.

XF 250(3.0 benzyna 238km) z 2009, dałem 37k więc tragedii nie ma.

• Plusik 1