AdiCarrion 119 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 Aż mi się ta Cupra podoba.Jako fan Alfy twierdzę,że Tonale nie ma podjazdu. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 Tonale piękne auto, też brałem pod uwagę. Tonale ma zajebisty przód i światła nawiązujące do 159 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 3 hours ago, AdiCarrion said: Aż mi się ta Cupra podoba.Jako fan Alfy twierdzę,że Tonale nie ma podjazdu. Tonale jakoś mniej dynamicznie wygląda. Zawsze jak na nie patrzę, żałuję, że nie ma przeciętej na dole wersji w budzie zwykłego kompakta. Jakby podobnie jak z Astrą wzięli 308, przeszczepili udane detale i światła Tonale, zrobili premium wnętrze i dopieścili prowadzenie, to byłaby fajna Giulietta. 1 Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 Trochę nawiązując do wątku downsizingu, którego totalnie nie popieram, zanabyłem ostatnio fiestę st150. Kto jeszcze ma listę samochodów z "najlepszych czasów motoryzacji" które chce postawić w garażu? 4 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 15 listopada 2023 Opublikowano 15 listopada 2023 Nie moje, ale pierwszy raz na żywo ta nową Corvette ustrzeliłem. Wyglada na szybką 2 1 Cytuj
Masny 343 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Moja bidna, nudna Asterka z jednym fajnym ficzurem (panorama): Powiem Wam, że wcześniej nigdy nie jeździłem samochodem z taka szybą (nawet nie wiedziałem, że takie istnieją) - a teraz uważam, że każdy samochód powinien mieć taką. Ekstra sprawa. 8 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 8 godzin temu, Masny napisał: Moja bidna, nudna Asterka z jednym fajnym ficzurem (panorama): Powiem Wam, że wcześniej nigdy nie jeździłem samochodem z taka szybą (nawet nie wiedziałem, że takie istnieją) - a teraz uważam, że każdy samochód powinien mieć taką. Ekstra sprawa. Tylko trzy drzwiowe wersje miały tą szybę? Cytuj
Masny 343 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 49 minut temu, oFi napisał: Tylko trzy drzwiowe wersje miały tą szybę? Z mojej wiedzy wynika, że tak. Wersje pięciodrzwiowe, niezależnie czy to hatch czy wagon - miały jedynie "standardowa" panoramę, tj fragment sufitu zamieniony w szkło. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Nawet fajne te pomarańczowe fotele. Poprzednie C3 też mogło mieć taką szybę. 1 Cytuj
Bishonen88 167 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Odebrany w sobotę. 245 koni jak na rodzinny wózek powinno teraz wystarczyć na kolejnych parę lat. 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Faranell 269 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca W weekend pękło kolejne 1 000 km. No powiem Wam, że jestem naprawdę zachwycony i póki co, złego słowa powiedzieć nie mogę. Silnik tak cicho pracuje, że nie wiem czasami czy jest włączony czy nie. Te 190 koni wystarcza, można powiedzieć, że jest nawet dynamiczny powyżej 140 km/h. Chyba się przekonuję powoli do BMek. Ale jednak i tak tutaj największa miłość 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. boywrc 18 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca To i ja wrzucę. Na razie 200 km przebiegu i bardzo pozytywne wrażenia. Hybryda robi robotę. 9 1 Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Panowie, tym razem niestety nie moje, ale ziomka:) Tydzień temu już wylądował w PL, obecnie jest oklejany PPFem, pewnie w przyszłym tygodniu pojedziemy po odbiór to jakieś foteczki wrzucę. AMG GT 2024. Z zewnątrz dla mnie petarda i poezja, chociaż stary AMG GT przez swój długi nos siedział mi bardziej (znajomy miał dwa, jedno ukradli ). Natomiast ten tablet w środku? No nie wiem, kompletnie nie moje klimaty. Tak więc niedługo na Wrocławskich drogach. 4 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Tablet hujowy ale i tak bym jeździł jak pojebany. Super car. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Bałbym się, że mi baba torbą, albo butelką zajebie w ten tablet xd Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 41 minut temu, krupek napisał: Bałbym się, że mi baba torbą, albo butelką zajebie w ten tablet xd Ciekawy jestem ile wymiana tego czegoś będzie kosztować, bo różne rzeczy dziać się mogą:P Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Mnie bardziej dziwi to, że ten tablet jest w takiej pozycji bardziej dolnej. W mojej pozycji za kierownicą musiałbym dosłownie schylać głowę. Aczkolwiek, pewnie wszystko do przyzwyczajenia. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 2 godziny temu, Faranell napisał: Ciekawy jestem ile wymiana tego czegoś będzie kosztować, bo różne rzeczy dziać się mogą:P Myślę że chyba właściciele takich aut nie myślą mocna o tym co to będzie/ile będzie kosztować jak się coś popsuje:) Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Przy autach tutaj to nic nadzwyczajnego ale wrzucam Mam nadzieję w tym roku jako weekendowa zabawka dołączy MX5 NC. 5 3 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Kombi - najbardziej praktyczny typ pojazdu. Change my mind. 1 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia 3 minutes ago, Shago said: Kombi - najbardziej praktyczny typ pojazdu. Change my mind. Wcześniej miałem vana i na dłuższą metę męczyła mnie pozycja za kierownicą ala autobus, jednak wolę siedzieć nisko Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Godzinę temu, Shago napisał: Kombi - najbardziej praktyczny typ pojazdu. Change my mind. A jak ma 4x4 i większy prześwit, albo chociaż to drugie to już w ogóle. Dla mnie też zazwyczaj ładniejszy niż sedan. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia (edytowane) Fun fact: w maździe 6 sedan nie mieszczę się z tyłu bo jest za nisko sufit. W kombi bez problemu. Not so fun fact: mam wielką wysiepaną dziurę z boku w oponie. Miałem kupować nowe za dwa lata, będę kupował dzisiaj. I żeby nie było, że jestem w złym wątku, zdjęcie mojego auta: Edytowane 22 kwietnia przez dominalien Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Jak juz jestesmy przy Mazdach, to pokaze moje wozidlo na kilka najblizszych lat. Jeden modzik wpadl - ramka rzecz jasna.Mazda 3 AWD 2.0 186KMSorry, nie mam narazie lepszych zdjec…Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 2 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Piękna jest ta generacja Mazd trójek (zresztą poprzednia też byla), ale intryguje mnie co miałeś na myśli robiąc to foto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi