Bartg 5 476 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 8 minutes ago, Sedrak said: Po części masz rację, bo silniki R5 bardzo podobnie brzmią do V10. W końcu V10 to dwie rzędowe piątki 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Piąta wyprawa w góry Focusikiem i już nie wiem która w dłuższą trasę 5 Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja On 4/26/2024 at 10:59 AM, Bartg said: W końcu V10 to dwie rzędowe piątki Jesteś z Trójmiasta? Widziałem ostatnio na Dąbrowie bardzo podobne Volvo do Twojego. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 51 minutes ago, Sedrak said: Jesteś z Trójmiasta? Widziałem ostatnio na Dąbrowie bardzo podobne Volvo do Twojego. Trójmiasta Łódź Zgierz Pabianice 1 1 Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 19 hours ago, krupek said: Piąta wyprawa w góry Focusikiem i już nie wiem która w dłuższą trasę Ile już km zrobione? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Dochodzi do 80k km. Podejrzewam, że teraz będzie szybciej rosło, bo będę więcej do pracy używał. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja W dniu 24.04.2024 o 10:31, Sedrak napisał: Miałem miałem Michelin PS4 używane na swoim aucie i byłem zadowolony. Teraz wziąłem nówki Continental Premium Contact 7 i mam nadzieję, że to nie był błąd, a co do Pirelli to mój wulkanizator powiedział dosłownie to samo. Pirelli to gówno, a "opony dzielą się na Michelin i inne" I jak te Conti i jaki dokładnie rozmiar? one są z gąbką w środku czy nie? Twarde/ miękkie? ciche/ umiarkowane? Jak porównujesz je do Michelin PS4 ? Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 19 minutes ago, Fanek said: I jak te Conti i jaki dokładnie rozmiar? one są z gąbką w środku czy nie? Twarde/ miękkie? ciche/ umiarkowane? Jak porównujesz je do Michelin PS4 ? 225/45 17" PS4 miałem używane jak kupiłem auto, ale po tych dwóch miesięcy mogę powiedzieć, że conti bardzo dobrze się sprawują. Ostatnio były bardzo duże opady to przejeżdżając przez nie było bardzo pewnie, opony bez problemu odprowadzały wódę. Są na pewno cichsze. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Godzinę temu, Sedrak napisał: 225/45 17" PS4 miałem używane jak kupiłem auto, ale po tych dwóch miesięcy mogę powiedzieć, że conti bardzo dobrze się sprawują. Ostatnio były bardzo duże opady to przejeżdżając przez nie było bardzo pewnie, opony bez problemu odprowadzały wódę. Są na pewno cichsze. Te Conti są bez gąbki w środku? PS4 miałeś z gąbką czy nie bo było kilka chyba? Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Nie mam pojęcia szczerze. Wiem, że miałem takie z utwardzanymi rantami. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 2 minuty temu, Sedrak napisał: Nie mam pojęcia szczerze. Wiem, że miałem takie z utwardzanymi rantami. Ok powiedz jeszcze tylko jak z twardością porównując Conti do PS4 ? na której większy komfort? bo rozmiar opony tu i tu ten sam? Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Tutaj jakichś różnic nie zauważyłem, ale całościowo mam wrażenie, że conti lepsze. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja była wersja tej astry z taka szybą zamiast dachu? Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Tak, w GTC Podobnie jak była wersja coupé cabrio. W ogóle fajne kiedyś były możliwości w astrach g-j, te coupé i udawane coupé, kabriolety, wersje sportowe, mocne silniki, dziesiątki kolorów, tapicerek… Teraz jak się bawię konfiguratorem nowej, to bieda niesamowita w porównaniu: 2 nadwozia, 2 wersje wyposażenia, większość kolorów to odcienie szarości, 3 silniki de facto, tapicerka czarna albo czarna, wyposażenie w drogich pakietach Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Welna 1 094 Opublikowano 9 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Nowa zabaweczka, Edytowane 9 czerwca przez Welna 9 1 Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Te Q3 na dużych felgach i RSQ3 sportbacki są wyjątkowo zgrabne jak na SUVy. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Dokladnie tak. Jesli sie nie zmieni glupota EU, to bedzoe tp ostatni model z tym silnikiem Oryginalnie zamawialem SQ5 ale jak mieli produkowac moj, to skonczyl.sie juz limit w audi na silnik 3.0 TDI i anulowali mi to. Na szczescie w ramach rekompensaty dali duza znizke na ten Zestaw kompletny Jak minie leasing wszystkiego to pewnie przesiadziemy sie na nowa marke S4 i s5 mozliwe ze wstawialem.kiedys bo maja 1 rok i 3 miech Najpiekniejsze jest jednak s5 Edytowane 9 czerwca przez Welna 3 Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca W końcu znalazłem chwilę na polerkę. Po ponad pół roku lakier w idealnym stanie poza malutkim zadrapaniem na dwa milimetry nad lewym kołem... 2 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Słabo coś widać po tym zdjęciu, zrobiłeś je na odpierdol, nie ma plusika Cytuj
Boomcio 4 070 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Dokładnie. Z tego właśnie powodu wstrzymałem plusika bożego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi