Yankiee 19 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Nie śledzę tematu, czym jeździsz jakieś fotki gdzieś wyżej twojego wózka ? pogadam z mechanikiem, zobaczymy co on na to, może to niezły pomysł na początek Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października 16 godzin temu, Yankiee napisał(a): Nie śledzę tematu, czym jeździsz jakieś fotki gdzieś wyżej twojego wózka ? To samo ale 6gen. Cytuj
Yankiee 19 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października To w takim razie jak się szóstka sprawuje, zabawka na ładną pogodę i od święta, czy auto na co dzień? pokaż jakieś zdjęcia, chyba że jest gdzieś na poprzednich stronach? Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października (edytowane) 1 godzinę temu, Yankiee napisał(a): To w takim razie jak się szóstka sprawuje, zabawka na ładną pogodę i od święta, czy auto na co dzień? pokaż jakieś zdjęcia, chyba że jest gdzieś na poprzednich stronach? Jazda pół na pół. Bo jeżdże nim praktycznie codziennie ale do pracy jeżdżę służbowym. W zimie też. Sprawuje się dobrze, jak Twoje z tego co pisałeś. Oprócz oleju, żarówek i mycia to nic nie wkładam od prawie 5 lat. Frajda z jazdy jest i to też jakieś tam marzenie o amerykańcu było, więc się ciesze że go kupiłem. Długo szukałem gen5 po lifcie (2014-2015) bo bardzo mi się podobał. Ale ostatecznie wziąłem 2 lata młodszego bo został polecony pod kątem takim że praktycznie nie oberwał za oceanem. Fotki po zmianie frontu i świateł. Edytowane 13 października przez LiŚciu 2 6 Cytuj
Yankiee 19 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Oh Panie, czadowy rajdowy kolorek, nie ma to jak porównać wrażenia i opinię pasjonata , sam importowałeś zza wielkiej wody, czy kupiłeś na miejscu? mówiłeś też poprzednio coś o modyfikacjach, rozumiem że to też v6? Wnętrze w skórze, czy materiał ? swojego też długo szukałem bo koniecznie chciałem skórę, no i mi dla odmiany bardziej podoba się właśnie piątka, ale przed liftingowa (2009-2013), wydaje mi się jakoś bardziej agresywna, no i tylne lampy bardziej do mnie przemawiają. a piątka której chyba szukałeś ale w bieli akurat też była na zakupach, nie mogłem się powstrzymać i nie sfotografować obu cacek , jakbyś był w pobliżu wbijaj na jakiś zlot Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 881 Opublikowano 18 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października Der Adler ist gelandet powtarzam Der Adler ist gelandet 8 2 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Fajny. Gratki za foty z ładniejszej miejscówki, a nie z parkingu pod sklepem. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października @Shago trochę odpierdalasz. 4 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Jakie to było fajne Volvo, szkoda, że zostało w ofercie tylko wielkie i drogie V60 W ogóle chętnie bym wziął jakieś Volvo, ale w 2017 V40 nie miało CarPlay, w 2021 wszystkie modele były za duże na moje potrzeby i przekraczały budżet, a teraz EX30 jest fajne, ale niestety tylko jako elektryk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi